Jaká je dlažba Babel od Navarti?

Profilova fotka
Důkladně jsem projela příspěvky, jestli se téma neopakuje, tak snad ne. Ráda bych našla někoho, kdo má doma podlahu z dlažby Babel (nejlépe odstín Roble) od španělské firmy Navarti. Jedná se o imitaci dřeva, rozměr 30x60 cm. Jelikož je to dlažba běžně prodávaná v hobbymarketech a cenově celkem příznivá, myslím, že by se mohl někdo najít. Velmi bych uvítala veškeré vaše zkušenosti, popřípadě fotky nebo odkaz na vaše album. Předem děkuji.
Odpovědět
Profilova fotka
@kirik Ahoj, my máme túto dlžbu Babel ale tuším odtieň Haya, už ju máme viac ako tri roky, my sme ju kúpili v kúpelňovom štúdiu ale videla som ju už aj v Baumaxe a pod. Ja som veľmi spokojná, veľmi dobre sa umýva, je hladká ale super. Máme ju v byte ale keby som stavala dom určite by som si ju kúpila znova lebo je super.
Odpovědět
Profilova fotka
@lindika2 Jééé, děkuji, jsem moc ráda, že jsi reagovala a nenechala sis svou zkušenost jen pro sebe. Nemáš prosím nějakou fotku? Byla bych moc vděčná. Odstín haya je taky moc pěkný, ještě nejsem rozhodnutá mezi roble a haya, ale spíš ten trochu tmavší odtín roble. Na omak mi tato dlažba taky připadla skvělá na údržbu...je hladká, ale přitom je matná. Neklouže? Nebyly nějaké problémy s pokládou nebo nestejnou barvou v jednotlivých baleních?
Odpovědět
ahoj, ja som mala vybratu tiez od navarti Strom, akurat v mojom albume mi k nej pisala @bibustek a ta ma docela odradila...
Odpovědět
Profilova fotka
@amexa díky, už jsem si přečetla tvou diskuzi. taky jsem netušila, co je "gres". já se asi ale odradit nenechá, protože většina dlažby, co lidé pokládají, není gres. uvidím...pořád sonduji. tu dlažbu z Nowa Gala znám bohužel jen z internetu. nikde jsem na ni nenarazila naživo a z internetu naslepo kupovat nechci. co jste nakonec koupili vy?
Odpovědět
@kirik zatial nic...
Odpovědět
Profilova fotka
babel mam ulozeny,.. ale nevim komu fotka patrila....
Odpovědět
Profilova fotka
@hhranolka Díky moc, na fotce vypadá pěkně. Tipuji, že tady to bude ten odstín Cereso, který má takovou terakotovou barvu.
Odpovědět
Mame tiez polozenu - odtien Roble. Zatial ale nebyvame, tak skusenostami neposluzim. Pokladka bola v pohode, ziadne problemy s odtienom alebo nerovnostami neboli. A co sa tyka tohto odtienu - tak mozem odporucit, je fakt pekny, teply.
Odpovědět
Profilova fotka
@lindika2 Problémy sme nemali žiadne, skúsim poslať foto
Odpovědět
Profilova fotka
My ji také máme ve verandě a chodbě a je krásná. Dali bychom ji i na schody, nedělal jste to někdo?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
aj my sa pripajame, padla nam do oka dlažba Babel Roble 30x60, kupili sme si karton v Baumaxe a rozlozili sme ju, len na skušku, ideme ju vrátiť a objedname. Chcem sa opytať či ju mate niekto na podlahovom kureni? dakujem
Odpovědět
aj my mame babel. myslim ze ok. mam aj svetlu aj tmavu, presne nazvy uz neviem. (kuchyna,chodba)
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 7 měsících
Zdravím kočky, chcem sa spýtať, tiež ideme pokladať dlažbu a do chodby by som chcela Babel Roble, ktorú tu spomínate. Avšak, v diskusiách po internete som našla aj negatívne ohlasy, že má nerovný odtieň, že je v strede vypuklá a ľahko sa poškodí, tak mám teraz trošku obavy, či si ju vybrať alebo nie... :( Videla som ju zatiaľ len v katalógu a na internete, kde ma celkom upútala tá stredná varianta, tí, ktorí ju máte, je to odtieň Roble? V popise to nebolo priamo uvedené. Vopreď ďakujem.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
@majustek22 mame zrovna tu stredni variantu.zadny problem s pokladkou nebyl.akorat se musi hlidat,aby se jednalo o stejnou sarzi.
Odpovědět
bable roble,ukladal som ako amater na parketový vzor,super robota aj ked ako amater zasa najde sa chybička,ale ako hovorí manželka to sa,, vidíva,,
Odpovědět
@celko60
Odpovědět
@majustek22 aj my máme babel stredný odtieň v zimnej záhrade už 5 rokov, vtedy ešte nebola v baumaxe, objednávali sme ju cez klasické kúpeľňové štúdio. Je stále rovnako pekná, udržuje sa bez problémov, nič sa neodlupuje, nepraská, neodiera, zatiaľ sme ju ničím nepoškodili a to ju teda v zimnej záhrade nijako nešetríme. Je ale pravdou, že pri pokládke mi obkladač ukazoval, že dlažba bola mierne stredovo vypuklá, čo sa naozaj dalo vidieť, ale po pokládke som to už nikdy viac neriešila. Možno aj vypuklá je, ale nevidím to (alebo nechcem vidieť :-D ). Doteraz sa mi veľmi páči a jej kúpu (na rozdiel od iných vecí v dome ...) určite neľutujem.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Zdravím, chtěl bych požádat, jestli někomu čirou náhodou nepřebývá dlažba Babel Haya. Potřebuji minimálně jednu, ale klidně koupím i více. Díky. Jarekk
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 měsících
Dobrý den, nezbyla prosím někomu dlažba babel roble? Děkuji
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
Dobry den, nezostala vam niekomu tato dlazba Babel Roble a Cerezo? Bola by som vdacna aj len za par kuskov, chyba nam a nemozeme to nikde zohnat :( dakujem
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Dobrý den, nezbyla někomu dlažba BABEL ROBLE NAVARTI, sháním pouze jeden kus, kvůli sekání.DĚKUJI MOC
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Ahojte, neostala niekomu dlažba Navarti babel nogal???? :-| Dosť mi to pomôže. sramorobo@gmail.com
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?