Jakou podlahu do pokojíčku?

Dobrý den, jakou podlahu doporučíte do dětského pokoje?? Děkuji.
Odpovědět
my budeme mít dřevo a kusový koberec...
Odpovědět
@kyia ted v byte mame plovoucku a prijde mi hodne studena, bez vetsiho kusu koberce na kterem se da sedet je to nanic.. u babicky mame v obou pripadech koberec a je to super (ale my jsme rodina alergiku a v nasem dome bych do toho nesla, tech roztocu a prachu je tam fakt vic nez dost). no takze jsme do domku vybrali lino.. jake to bude jeste nevim, protoze zatim je podlaha pouze polozena, ale nebydlime.. nicmene zkousela jsem si na ni sednout a je to mnohem prijemnejsi nez plovoucka co mame doma.. jinak drevo jak pise bayt nademnou je asi nej reseni.. dnes uz jde sehnat drevena podlaha za cca 500Kc/m2 - a to je v podstate i cena lepsiho lina (ktere jsme porizovali my).
Odpovědět
Architekt navrhnul vinyl, ale mám z toho špatný pocit(chemikálie). Nejradši bych dřevo, ale mám strach ze zničení. Přece jen děti tam často něco vylijí atd.... Tak nevím? Může se dřevo takto zničit??
Odpovědět
@kyia no když tam něco vylejou a neutře se to tak asi může....děti můžou ale důmyslně zničit úplně cokoliv, zakový je život :-D
Odpovědět
@kyia jak píše bayt, zničit se dá vše. Momentálně v bytě máme dřevěné parkety, a i když je to pěkný, tak sem tam už asi po šesti letech nějaké šrámy podlaha má a to i od nás. Příliš odolná, chcete-li blbuvzdorná není. Každá podlaha má své výhody a nevýhody. My plánujeme do nového domu všude vinyl, ale do dětských pokojů a ložnice něco přírodnějšího. Dřevo asi určitě ne, uvidíme, jak se nám zalíbí třeba marmoleum nebo jsem četl, že existuje nějaký přírodní vinyl Wineo PURLINE, ale ještě jsem si nezjišťoval podrobnosti. Vše bude podlahové topení, takže i k tomu budeme přihlížet. Koberec nechceme.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?