Marazzi betula x larice x monocibec siusi

Vím, že tato otázka tu není poprvé... Jde mi hlavně o to jak pak ladit s nábytkem. Chci dlažbu do obýváku s kuchyní a do chodby...možná i do pokjů. Mám strach, aby se to nebylo s nábytkem, kuchyň bude bílá...toho se nebojím...ale co ostatní dřevodekory?? Jak jste spokojeni vy ,co už máte některou z nich doma? Fotka je monocibec siusi.
Odpovědět
my máme betulu v celem prizemi a i na schodech a jsem spokojena moc protoze je svetloucka...asi zalezi kolik dalsich drevodekoru mate v planu... je pravda, ze my mame jen betulu na zemi a pak linku bílou s dřevodekorem desky a vrchnich skrinek.. a pak na dverich v chodbe... dalsi jiny dekor dreva uz bych asi nechtela a to se mi tolik libi drevene konf. stolky ...
Odpovědět
@olimoun Vasi jsm videla...psaly jsme si ohledne kuchyne. :-)a libi se mi...je to vlastne muj prvni favorit :-) ted vaham jestli neni moc svetla...mame psa , tak aby nebyl videt kazdy chlup...
Odpovědět
aháááá :-)) sem se poradne nepodivala na nick :-)... jo tak se psem neporadim protoze mame bilyho :-))
Odpovědět
@olimoun my prave hnedyho :-) me se strasne libi ta dlazba z prilozene fotky, videla jsem nazivo u Ptacka...tam by se to asi ztratilo nejakej chlup, je vic zihana nez betula, ale ne zas jak na fotce.... ve skutecnosti je taky hodne svetla...uz vybiram 4 mesice a porad nevim...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 letech
Oživuji starší diskuzi... vybírám dlažbu která bude v obývákokuchyni, koupelně a na chodbě... mám vybranou Marazzi Vero, a váhám jestli BETULLA nebo LARICE... A to jak kvůli celkovému vzhledu, tak kvůli kombinovatelnosti s dalšími dřevodekory - určitě budu chtít stůl atd z masivu... Říkám si jestli paradoxně tmavší Larice nebude lépe kombinovatelná s dalšími dřevodekory než světlá Betulla...?? Jaké jsou vaše názory a zkušenosti?
Odpovědět
Ještě přidávám foto vzorků které jsem pořídila u Ptáčka, ale popravdě - bylo to focené mobilem pod umělým světlem, takže barva není úplně přesná, a na fotkách co se dají dohledat na netu ty odstíny vypadají zase trochu jinak...
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od mineli:

Ještě přidávám foto vzorků které jsem pořídila u …
@mineli máme ve všech pokojích tmavší odstín dlažby a spokojenost... světlou bych nechtěl, k té tmavší sedí i doplňky v barvě světlého dřeva
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od mineli:

Oživuji starší diskuzi... vybírám dlažbu která bu…
@mineli My máme trebas v obýváu italský nábytek bílý lesklý, žádný dřevodekor,ten se nám totiž nelíbí,protože je ho všude plno (ale ne v naší domácnosti), at už na nábytku či na podlaze. Takže doporučuji se zamyslet nad výběrem nábytku a také podlahy - jsou i jiné materiály na podlahu než keramika,vynil či plovoučka; ten tzv. jiný a zároven přírodní protiskluzný materiál - z toho máme právě podlahu v obývákokuchyni,jmenuje se ceramin, tak se zkus kouknout, mají různé dezény. Je odolný proti vodě, je eko - neobsahuje žádná svinstva tipu ftaláty,apod.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?