Mohu s přijatelným výsledkem na 20 leté PVC v bytě přilepit nové PVC?

Provádíme kompletní rekonstrukci 3+1 v cca 25 let starém panelovém bytě. Chtěli jsme strhnout stará lina, vylít nivelačku a dát nová, ale máme čerstvě vymalováno a broušení práší. Také je to pracné a celkem nákladné a našim řemeslníkům ubývá trpělivost a nám peníze...Bude výsledek slušný, když stará PVC důkladně vyčistíme, použijeme lepidlo a položíme na ně nová? Kupovali jsme kvalitní PVC (ambiente -0,70 nášlap do kuchyně, jinde 0,50). Děkuji moc za názory.
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud je povrch stareho lina rovny, urcite je to mozne takto udelat. Dokonce i bez lepeni, pokud plocha mistnosti neni vic nez 30 m2. My to mame takto udelane par mesicu. Menili jsme podlahu, opet jsme se rozhodli pro pvc a podlahar nam doporucil dat nove na stare. Usetrili jsme cas, penize, praci, neporadek atd. Podlaha je mekci a teplejsi. A az jednou zas budeme menit, proste jen lino srolujeme a vyneseme, kdyz neni nijak prilepene. Jsme naprosto spokojeni po vsech strankach :-).
Odpovědět
Ano,pokladali jsme to na puvodni. Dukladne jsme ho vycistili.Zkontrolovali spoje a ruzne prechody a nove lino na nej jen.polozili a zalistovali. Neni duvod k lepeni. Stare poslouzilo i jako izolace :-)
Odpovědět
naši to udělali tak, že položili (nechali položit) nové PVC na staré a dopadlo to dobře, pěkně rovné, takže mohu jedině doporučit. Když jsme se do bytu pak stěhovali my a dělali větší rekonstrukci, PVC se strhlo komplet i s původním starým, nechaly se udělat nivelačky a nyní je to hrůza, jak je to křivé. Práce odvedená podlahářskou firmou SUMI, děs běs.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?