Diskusi odebírájí 2 lidé

Odpad v podlaze

Zdravím řešíme jestli si dát do technické místnosti kde bude pračka a bojler na 200l odpad pro případ vytečení do podlahy nebo už se nedává? Věříte že nic nevyteče?
Odpovědět
Profilova fotka
My dávame do TM aj pod vstavané akvárium. Ale bude to so suchou zápachovou uzáverou, aby človek nemusel strážiť, či sa voda neodparila. Je to síce nejaká tá práca a peniaze navyše, ale potom sa nemusíme báť, že sa niečo stane.
Odpovědět
Dejte už je kvuli udržbě toho bojleru, co dva roky kontrola anody, to se pak hadicí dobře vypouští do té podlahové vpusti.
Odpovědět
@josefx a není pak cítit odpad když je to jen na sucho?
Odpovědět
@davyjones Není, taky jsem se toho bál.
Odpovědět
Dal jsem a už jsem to i nechtěně využil 😄 Takže za mě jo. Taky suchý a nic nejde cítit.
Odpovědět
Dej to tam. Dal jsem to tam při skladbě podlahy. Je to mírně vyspadované... Jinak polyuretanová podlaha. Vpusť je uprostřed. Spokojenost...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce

Odpověď na příspěvek od zateplovak:

Dej to tam. Dal jsem to tam při skladbě podlahy. …
@zateplovak Tu podlahu jste si dělal sám? Chci to taky doma, zajímala by mě vaše zkušenost
Odpovědět
Profilova fotka
nevěř nikomu a ničemu :-) dej pro jistotu
Odpovědět
Původně jsme v TM měli v projektu... pak jsme si řekli, že se bez toho obejdeme... nakonec jsme ho tam pro jistotu dali. Není to tolik práce ani peněz, jedna odbočka z odpadů navcíc... A pro případ, že těch 300L vyteče nebo se stane jiná kalamita - je lepší, když tam voda nebude stát nebo se nerozleje do celého domu. Nemáme ani vypádované, půl centimetru vody tam asi zbyde, ale 5-50 cm by odteklo ;)
Odpovědět
Profilova fotka

Odpověď na příspěvek od davyjones:

Zdravím řešíme jestli si dát do technické místnos…
@davyjones Dál jsem guli je to jistější. Těch pár stovek za to se vyplatí, určitě doporučuji
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?