Propadlá podlaha v rozích, čím to může být?

Ahoj všem, předem budu ráda za jakoukoliv připomínku k tomu, čím to může být. Po rekontrukci domu, se během dvou let propadla dlažba v rozích místností. Pod dlažbou je podlahové vytápění, firma co to dělala byla prověřená a kvalitní - resp. měli jsme s ní dobré zkušenosti. Stalo se to i v patře ale tam je to díky tomu že strop je částečně dřevěný a dřevo prostě pracuje pořád. Nicméně v tom přízemí nás to poněkud překvapilo. O tom že by si "sednul" barák se dá asi těžko mluvit - nejde o novostavbu. Co mohlo být uděláno špatně nebo podceněno? Stalo se to také někomu z vás? Všem předem děkuji.
Odpovědět
Profilova fotka
@berrusska stalo se to mé známé, ta měla ale novostavbu....nejsem odborník,takže nevím,čím by to mohlo být..napadá mně jen špatný druh polystyrenu pod podlahovkou, který může sednout....
Odpovědět
@evisek213 no to mě napadlo taky ( přemýšlela jsem nad každou "měkkou" věcí co je pod tím, ale to by pak asi ta dlažba byla propadlá v krajích místnosti kolem dokola, ale ona je propadlá upravdu jen v těch rozích - za to ale úplně ve všech. Tak uvidím třeba se tu najdě někdo další s nápadem/ názorem.
Odpovědět
@berrusska To je divné, čím je zalité podlahové vytápění?
Odpovědět
@luckydaisy normálně betonem. Je to udělané úplně stejným dodavatelem jako jiný barák v rodině, ten je ale jako novostavba oproti tomuhle a podlaha se propadla po mnohem delší době, navíc se to tam tak nějak i dalo čekat. Ale ve starém ? My si tedˇ ve svém (5 let starý domek) budeme dělat to samé, tak právě zjišťujeme čím by to mohlo být, protože nás opravdu nic nenapadá. Jediné co napadlo mě, je to, že by tam neproběhla ta "teplotní zkouška" což jsem četla až tady na fórech (nevím jestli to s tím ne/může nějak souviset). Ale zase nějak nevěřím tomu že by tohle podcenili protože když do nečeho investují tak si raději počkají a mají "rozdělanou" věc delší čas než aby něco uspěchali a podcenili. Takže proto kde se stala chyba je záhadou. Samotných dodavatelů jsme se zatím neptali - neměli jsme zatím možnost.
Odpovědět
Profilova fotka
to je zvláštní, dostatečně vysoká deska by se hnout neměla...stejně jako to, že se Vám hnul strop. pokud byla špatně realizovaná roznášecí deska, potom bych ji reklamovala.
Odpovědět
Profilova fotka
pokud by měly anhidrid tk tam se musí pravidelne zatápět když je tam podlahovka aby si to rovnoměrně sedalo a jestly podlahovka není natžená až uplně v rohu (firmy dost odrbávají)tak by to mohlo být možná tím
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?