Vinyl vyskakování zámků a hrboly

Dobrý den, Poprosil bych o radu, jak řešit problém s vinylovou klikací podlahou, kde nám vyskakují zámky a po celé podlaze se ve spojích utvořily vybouleni. Jedná se o novostavbu, podlahu jsem pokládal sám, použil jsem podložku přímo od výrobce podlahy. Co se týče betonu pod vinylem, tak ten nebyl úplně rovný a místy dost popraskaný, původně nám firma řekla, že v tom problém nebude, ale myslím si, že právě toto má na ten vinyl vliv. Je tu někdo, ideálně odborník, který by mě toto dokázal potvrdit, pokud to tak doopravdy je? Chci poslat reklamaci na firmu, která nám baráček stavěla a rád bych si nechal poradit, jak popřípadě na to. Děkuji Martin Ps. Vyfotit vystouplé zámky mě nejde. Po celém obvodu jsou spoje "vyboulené" jak podél, tak příčne. Foto se šipkama íustrační, ale přesně toto máme
Odpovědět
Pokud jste měl křivý beton, tak jste ho měl nejprve srovnat nivelačkou. Nyní to musíte rozebrat a udělat to znovu a lépe. Tady není co řešit. Prostě je to blbě. Podívejte se na doporučení výrobce. Zřejmě tam najdete poznámku, že nerovnosti by měly být menší jak 2mm/m nebo něco v tom smyslu.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od matiz81:

Dobrý den, Poprosil bych o radu, jak řešit probl…
@matiz81 dilatace jste dělal? Jinak jak řečeno nejdříve se to mělo vylet nivelaci ať aspoň trošku srovná. Jste to udělal špatně.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od matiz81:

Dobrý den, Poprosil bych o radu, jak řešit probl…
@matiz81 Tiež som nemal urobenú niveláciu a rovina nebola úplne dokonalá, ale vinyl toho dosť odpustí. Mám to dokonca položené aj na diagonálne spádovanej podlahe v kúpeľni a v pohode. Rozhodne nebol so žiadnym zámkom problém. Príde mi to skôr ako špatná podlaha alebo špatne položená podlaha. Vyskákalo to až časom alebo to robilo priebežne už pri pokládke? Aké ste nechávali medzery medzi podlahou a stenou?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?