Vinylová podlaha v koupelně - ano či ne?

Ahoj, posledních několik dnů řeším problém, resp. relativně důležitou otázku. A vždy jsem dostal několik různých odpovědí, které mi nepřidali na jistotě. V celém domě, snad kromě technické místnosti, chceme vinylové podlahy. Máme vybrané i odstíny, ovšem peru se s tím, zda mohu dát vinylovou podlahu i do koupelen. Nechci do koupelny obyčejnou dlažbu, protože se mi to nelíbí, kočky na tom často kloužou, rozbíjí si tlamy a já jsem podobný případ. Našel jsem podlahu, která je relativně věrnou imitací kamene a rád bych se zeptal, zda je možno mít vinylovou podlahu v koupelně, kde bude vlhkost. Vybrali jsme si podlahy od Amtico v Anvi Trade, ovšem jejich obsluha stála dnes za naprostý běs, takže mi v podstatě nezodpověděla vůbec žádné otázky. Děkuji za jakékoli odpovědi a rady.
Odpovědět
Máme lepený vinyl v celém domě i v koupelně a je to bez problémů.
Odpovědět
Profilova fotka
@sabejn ja budu mit dlazbu, nicméně mi právě v Anvi rikali, ze muze byt klidne i v koupelne. :-)
Odpovědět
Máme vinyl v celém bytě, kromě koupelny a WC, dnes už bych se také nebála dát i tam.
Odpovědět
Profilova fotka
také máme vinyl v celém domě, vyjma koupelny, wc a komory - to aby nebyl všude. V pohodě tam ale může být, je nutné dodržet opravdu kvalitně pokládku, kterou bych svěřil podlahářům.
Odpovědět
Profilova fotka
My máme v koupelně PVC a super. Mnohem lepší než dlažba.
Odpovědět
My jsme vinyl v koupelně sondovali na několika místech,a všude nám bylo řečeno,že lepený-dobře nalepený v pohodě :-)
Odpovědět
Děkuji mnohokrát za všechny odpovědi. Důvodem, proč jsem se ptal, je fakt, že v Anvi Trade nemají nikde napsáno, že podlaha je vodě odolná a že může být v prostorech, ve kterých je čas od času vlhko. Když jsem se ptal človíčka, který tam seděl, nebyl jsem nejspíše pochopen, protože na otázku „Mohou být tyto podlahy v koupelnách?“ mi bylo řečeno, že do vody je dávat nesmím, ale že mají skvělé vinylové desky, které stojí pouze 3 tisíce, nebo tam mohu dát protiskluzové lino, které je například v autobusech. No nekupte to! Co se týče lepení, tak to bude lepit člověk, který mi bude pomáhat se stavbou. Staví již nějaký ten pátek, resp. přes patnáct let a vinyl používá snad na každé stavbě, takže se toho nebojím. Ještě jednou děkuji! :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?