Bydlení u mlékárny, máte zkušenost?

Dobrý den, s přítelem bychom chtěli stavět dům, už jsme si vyhlédli krásný velký pozemek na rovince v menším městě docela blízko centra ale zároveň v klidném místě, kde bychom měli soukromí. V blízkosti je školka, škola a dětské hřiště. Navíc je to kousek od přítelovy práce. Prostě ideální pozemek :-) Akorát jsme se dozvěděli, že vedle tohoto pozemku se má začít stavět mlékárna. Tento fakt nám způsobil brouka v hlavě :-( Hodně lidí by u továrny bydlet nechtělo, ale zase si říkáme že mlékárna hluk nedělá a že by nám to nevadilo a mohla by být nižší cena pozemku, pokud bude vedle továrny. Také jsme slyšeli, že může zapáchat, když budou vyrábět tvaroh. V blízkosti žádná mlékárna není, tak vůbec nemám představu, co provoz mlékárny obnáší. Máte někdo s tím zkušenosti ? Bydlíte někdo u mlékárny ? Šli byste do pozemku, pokud byste věděli, že vedle se bude stavět mlékárna ? Popřípadě nevíte o nějakém penzionu nebo ubytování u mlékárny? Děkuji za odpovědi.
Odpovědět
Nechci kazit radost z vyberu idealniho pozemku, verim ze ma hodne pozitiv coz je fajn. Bydlim v krajskem meste kde je mlekarna a jezdim jen kolem ni do prace, musim rict ze kdyz jedu pozde vecer nebo v noci kolem, tak je tam neskutecnej smrad, asi nejaky proces cisteni desinfekce, ktery provadi jen v noci aby to bylo minimalne citit,ale je to hrozny, nechtel bych tam bydli ani za nic, tot jen muj osobni nazor. Mozna uplne nova mlekarna bude mit uplne jine technologie,ale nespolehal bych na to.
Odpovědět
Profilova fotka
Hlavně z té mlékárny musí ty výrobky odvážet a dovážet to mléko, takže kamiony, kamiony a kamiony.
Odpovědět
nemyslím si, že existuje ideální místo, které je dokanalé .... všude se něco najde ... ;-)
Odpovědět
Ten smrad z mléka a dezinfekce by mi určitě taky vadil, kamiony nám jezdí pod okny a nevadí mi, vůbec je nevnímám :)
Odpovědět
Už bych nikdy nebydlela vedle pozemku určenému k podnikání. Jednou "zdánlivě nehlučná" mlékárna zkrachuje a postaví tam hospodu, jako se to stalo nám. A to je teprve ten pravý a otravný "hlukový" mazec. :-p Nikdy víc! :-p
Odpovědět
stepz : to jsem právě slyšet nechtěla :-D ale děkuji i za nepříznivý komentář, právě se snažíme zjistit, co nejvíce informací, ať se můžeme správně rozhodnout a pak toho nelitujeme. Během týdne chceme jít na úřad a zjisti, co nejvíce informací (snad nám o tom řeknou více) a pak zaúkolovat i jiné zdroje, tak uvidíme :-) petrasafr: kamiony budou mít vjezd z hlavní silnice na druhé straně pozemku, takže okolo nás by žádné kamiony jezdit neměli, tak to by nám nevadílo (nyní bydlíme na vesnici u hlavní silnice a pod okny nám jezdí kamiony a také nám to nevadí).
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
@martinaaah Můžu se prosím zeptat, jak jste se nakonec rozhodli?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?