Jsem tady nová - iva13p

Ahoj stavebníci. My jsme 4členná rodina- já 41, manžel 46, dcera 14 a syn 10. S manželem jsme se pustili do stavby už druhého domu. První dům - bungalov jsme postavili v r. 2005 a minulý rok na podzim jsme se rozhodli na jeho prodeji. Kupce jsme měli do měsíce a v lednu letošního roku jsme dům prodali, v únoru jsme se přestěhovali do nájemního bytu, v květnu koupili pozemek, v říjnu dostali stavební povolení. V listopadu jsme stihli udělat základovou desku a teď už se nemůžeme dočkat jara, aby jsme mohli pokračovat.
Odpovědět
Profilova fotka
@iva13p Ahoj Ivo, vítej na MS, která je plná rad, tipů a nápadů :) Doufám, že se ti mezi námi bude líbit a kdyby jsi cokoli potřebovala, klidně mi napiš. Těším na fotky z vaší stavby a přeji, ať vše probíhá podle plánů! ;-)
Odpovědět
@jennyska Potřebovala bych smazat diskuzi, kterou jsem založila. Stavba domu v zimě. Máte zkušenosti? Zjistila jsem, že v zimě nikdo nestaví, tak bych to chtěla smazat, jen nevím jak. Zbytečně to tu straší. Dík
Odpovědět
Profilova fotka
@iva13p Ahoj, na diskuzi jsem se právě podívala a myslím, že může na stránkách zůstat. Už tam proběhl i nějaký názor, takže se nemusíš obávat, že by to na fóru nějak strašilo :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?