Jsem tady nová - mistrine

Ahoj, jsem Daniela, a v zivote jsem mela dve zasady: 1/ na co nemam to si nekoupim, zadne pujcky! Za 2/ chalupu si NIKDY nekoupim, nejsem blazen, dve domacnosti, baleni a vybalovani..... vychovavam 4 deti, 3 mam v pestounske peci. Protoze se jedna o deti s postizenim, 2 jsou na voziku, bylo pro nas cim dal tezsi resit dovolene a volny cas. Tak jsem chytre vymyslela, ze si vzdy nejakou pronajmu, chytlo me to tak, ze do pul roku jsme meli vlastni dum a hypoteku, 2 domacnosti a balim a vybaluji :-) Nas dum, kde chci casem zit trvale, ma za 2 roky vyroci, 300 let. Ted po dvou letch mame novou elektriku, zavedenou vodu a vrt, kanalizaci, koupelnu, ktera tu predtim nebyla, rozvedene topeni, z druhe pulky domu, kde byly staje mame 3 nove pokojicky. Ve stare casti mame svetnici s peci, kuchynku a koupelnu. K domu patri naproti vejminek, pozemek, ktery je cca 3600m2, spoustu stromu, proste raj a strasne moc prace pred nami. Na Modre strese, ktera me hned chytla u srdce, hledam inspiraci, rady a pripadne pratele ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jejda! Klobouk dolů před takovými lidmi jako jsi ty! 4 děti a některé z nich postižené.... Máš můj velký obdiv :-) Vítej na Modré střeše, určitě si tu najdeš své oblíbence a určitě ti tady plno lidí poradí když bude třeba :-) Ale dávej si velký pozor na závislost, pár z nás už by se z ní potřebovalo léčit ;-) :-D
Odpovědět
Ahoj Mavor, vsechny, vsechny postizene :-) Jo a zapomela jsem ja ostuda na 2 kocky a 2 psy :-( Te zavislosti verim, ta insirace je uzasna a hlavne perfektne prehledne. Driv jsem chodila na Living, ale tohle je bezkonkurencni, takove domacke ;-) Diky za privitani!
Odpovědět
@mistrine Ahoj Daniela, vitam te na nasich webovych strankach kde urcite najdes inspiracii. Tesime se na fotecky noveho domecku a ten krasne velkej pozemek tise zavidim :) Kdyby si neco potrebovala klidne se mi ozvi do IP :)
Odpovědět
Ahoj Niccky, dekuji za privitani. Baracek, fotky slibuji, ale potrebuji cas, jsem tecnise jelito :-( Pozemek je velky, ale zanedbany, takze opet mnoho prace, mnoho penez......
Odpovědět
@mistrine klidne kdyz budes neco potrebovat tak se ozvi :) to je muj sen domecke s velkym pozemkem :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?