Jsem tady nový - honzafff

Profilova fotka
Ahoj všem, s přítelkyní bychom se chtěli vrhnout na montovaný domek a zaujal nás, asi ze všeho toho dlouhého vybírání nejvíce, NOVA 77 od RD Rýmařov. Jelikož není moc možností si jej prohlédnou naživo, tak bychom touto cestou zkusili získat co nejvíce informací o tom jak to v nich vypadá a jak se dají upravit a co za vychytávky se v nich dá udělat než se začne stavět... Nejsme majetní,takže i cena hrála dosti významnou roli,museli jsme slevit z NOVA 101...jelikož potřebuji prostor pro ateliér a dílnu pro motorku, byla NOVA 77 nejnižším stropem co by přicházelo v úvahu...
Odpovědět
Profilova fotka
@mildagsxr Hele, další blázen s Rýmařovem..... @honzafff Tady na střeše si o Rýmařovu přečteš dlouhou diskusi ;-) A Hlavně tady Miloš by mohl vyprávět....
Odpovědět
Profilova fotka
@honzafff Ale jinak vítej na Modré střeše, určitě tady najdeš spoustu rad a inspirace :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@mavor Díky :-) když to čtu,musím se držet,bo tolik důležitých info co člověk neví dosud je fakt mazec...nemůžu nikde narazit na nikoho ve svém okolí,kdo by mne pustil na čumendu...dál zda podlahové vytápění či radiátory,proč dávají i krbová kamna??? asi se budu muset ptát na věci,které se tu už řešili,ale je tu tolik komentářů,že se v tom dost zasypávám....
Odpovědět
Profilova fotka
@honzafff Prolez diskusní témata,jsou rozdělena do určitých témat, pokud nenajdeš co potřebuješ, založ novou diskusi :-) Vím, že krbová kamna dávají nejen z příjemného pocitu z ohně, ale kvůli ušetřenému palivu ;-) Podlahové vytápění - prý stačí topit na méně stupňů, když je teplo od nohou a radiátory nestraší.... Víc ti nepomůžu, nemám krb ani podlahové vytápění :-)
Odpovědět
Přečti si víc jak 500 stran diskuze o rýmařovských domech a budeš vědět vše :-D Jinak máme Novu 101 s el. podlah. vytápěním bez krbu a je to v pohodě.
Odpovědět
Profilova fotka
@honzafff http://www.modrastrecha.cz/diskuse/hl... ;-)
Odpovědět
Ahoj, vítej, držím palce, ať se sen stane skutečností. Chceme stavět taky s RDR, sice ne 77, ale to není důležité. Prostuduj odkaz co dala Mavor a ptej se, určitě někdo rád odpoví. Ještě je tu jedna diskuze http://www.modrastrecha.cz/diskuse/mo... , tak třeba i tam. Hezký den. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
..díky za pomoc...právě jsem se dostal asi na 178 příspěvek..a je to záhul...přeju hezký den! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@mavor jak blázen ? =-) když už tak pacient pro Chocholouška :-D K Mildovi to má kousek tak mu dů zajisté ukáže :-D když už to po něm chtěl prodejce Rýmařovských domků :-D @honzafff zdravím, kde chcete stavět ? ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@petrsv1000 ..zatím vede Dolní Bousov...snad stihneme vyřídit včas hypotéku než nám to prodají... :o) Jedna 77 tam stojí,sháním na ni kontakt...
Odpovědět
Profilova fotka
@petrsv1000 Nevidím v tom moc velký rozdíl, brouku ;-) :-D Sám chlápek z Rýmařova, který rozdává číslo zrovna na Miloše je případ pro Chocholouška :-D Jestli má někdo na Rýmařov dobré reference, tak to bude určitě Miloš :-D :-D :-D Nechala bych ho chvíli vychladnout před prosbou o čumendu ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@mavor jojo Milda by mohl reference rozdávat na počkání :-D nojono holt chytil blbou partu, nebo nevím =-) my jsme zatím v pohodě ;-) je pravda, že ten člověk, co má nastarosti konečnou specifikaci domu by zasloužil vyahzov :-x No jestli vychladne tak nejdřív po záruce :-D @honzafff takže teprv hledáte pozemek ? Jo o jedné 77čce tu víme ale kontakt radši dávat nebudu abych taky nedostal přes h... :-D
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
..jejda..tak s panek Milošem jsem mluvil...bohužel, chápu jeho rozhořčení a držím mu palce,snad se to obrátí v jeho dobro...už jsem dostal ofiko číslo na majitele té 77 v Bousově a máme domluvenou schůzku,je v pohodě,vše nám ukáže... :-)
Odpovědět
@honzafff Ahoj, vitam te tady na nasich strankach a doufam ze tu najdes potrebne informace k stavbe. Klidne se zapoj o diskusi s RDR a muzes se ptat na sve dotazy. Kdyby si neco potreboval tak se mi klidne ozvi do IP. Pekny zvysek dne.
Odpovědět
Profilova fotka
@niccky.z děkuji za uvítání a nabízenou pomoc...myslím,že toho bude spousta co budu potřebovat vědět...je to nová dimenze pro mne co to vše obnáší a není nad sdílené zkušenosti.... hezký večer niccky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@honzafff teď ještě čtu tvůj úvodní příspěvěk, že chceš mít v garáži dílnu ;-) co máš za motorku ? :-D
Odpovědět
Profilova fotka
...Honda Transalp 650XL cestovní enduro...... po trampingu,vodáctví,cestování na kole je tohle Nirvana pro toho kdo rád cestuje :o))) Dostaneme se dál a kochat se můžu taky :o))
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?