Ceny za projekty přípojek

Profilova fotka
Zdravím všechny stavaře a stavařky. Prosím Vám mohli byste mi napsat kolik jste platili za projekty na přípojku plynu, čov, a vody??? Moc děkuji ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
prosím prosím napiště někdo :-(
Odpovědět
Ahoj celý projekt ČOV mě stál 5000 tis. Bylo tam zakreslené připojení a popis jak Čov funguje, jak se bude nakládat s vodou atd... Více jsem toho neřešila takže nemohu pomoci.
Odpovědět
ahojky, tak mi platili ČOV 9.500,- pak topení 6.500,- a studnu 2.500,-, plyn nemáme a vodu z řádu taky nee ;-)
Odpovědět
A kolik stála realizace?
Odpovědět
Profilova fotka
realizace by zajímala i mne :)
Odpovědět
tak to bohužel zatim nevim, ještě nestavíme ;-)
Odpovědět
teď přišel manžel s projektem na ČOV, venkovní kanalizaci a zdravotní dokumentaci a vše tedy za těch 9.500,- nu a realizace je kalkulovaná na cca 120.000,-
Odpovědět
Za přípojku vody a kanalizace délka cca 60m jsem platil cca 140tis. Bez projektu, jen provedení a napojení. Ale nabídku jsem měl i za 200tis. Dost se to občas liší. Nepočítám k tomu přípojku elektřiny, která by měla být zvlášť. Plyn nemáme.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
My měli projekt individuální a v ceně byly i přípojky realizace: voda a plyn 118000, byl to průstřel pod cestou, odpady zatím nemáme :-)
Odpovědět
cena projektů - voda, plyn, elektro, ČOV - dohromady 15 000,-Kč, přípojky zatím nemáme, tak se necháme překvapit. Cena ČOV včetně zabudování a připojení - máme zatím nabídku na 50 000,- Kč
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?