Co vše potřebuji k tomu aby nám připojili plyn?

co vše potřebuji k tomu aby nám připojili plyn? máme veškeré vyjadřovačky jako je cetin apod. máme smlouvu s rwe.a taky máme koordinované stanovisko.zatím není uzemní souhlas na ten se čeká. je to opravdu nutné??a jaký je potom postup?
Odpovědět
@lennaaa zavolejte si tam, od koho budete plyn brát, oni vám řeknou, co je potřeba. Nebojte se, tam jsou taky jen lidé a nekoušou! Určitě je to mnohem jednodušší a rychlejší, než tu zakládat 3 stejné dotazy! :-S
Odpovědět
Profilova fotka
potřeba je mít projekt od hlavního plynovodního řádu, no a pak od HUPu k plynovému kotli do domku.. žádost o připojení so podává na rwe a projektant obdrží podmínky za jakých lze udělat plynovodní přípojku,vyjádřemí správců sítí se musí zakreslit do projektu a doložit společně na stavební úřad (jedná se o plynovodní přípojku..souhlas rwe s připojením s projektem) a pak s projektem jít na rwe ,kde se pořeší žádost o instalaci plynoměru..
Odpovědět
Profilova fotka
Se stavebnim uradem se ale jedna pokud se bude stavet sloupek na plynomer na hranici pozemku. Pokud sloupek uz je, tak je to, co je na soukromem pozemku nezajima. Stejne tak pri zadosti o fyzicke vytyceni siti ( elektrina, voda, kanalizace..) prijeli a vytycovali na komunikaci.. presto, ze jsem je upozornovala, ze potrebuji vytyceni na pozemku od sloupku k domu..
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?