Dešťovka - zkušenosti s Rainmaster ECO

Dobrý den, pro novostavbu uvažujeme využití dešťové vody pro zalévání a splachování WC. Prvotně jsme uvažovali systém Rainmaster ECO 10 (dostupné třeba tady... https://eshop.destovka.eu/sestava-nad...). Jde o nádrž, ze které je pomocí vnitřní jednotky tažena vody dovnitř a následně přivedena k WC (samostatné rozvody). V případě, že dojde voda v nádrži, systém automaticky přepne a bere vodu z řádu. Vše je tedy plně automatické. Máte někdo zkušenosti, výše zmiňovanou jednotkou: hluk, spolehlivost, tlak na venkovní zalévání, případně další problémy, nebo vychytávky? Případně pokud jste zvažovali, a nakonec vzali něco jiného, tak co a proč. Díky
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
@janmichalek12 ja to mam na, splachování wc a ted uz, bych to resil čerpadlem s tlakovým spínačem a nejakym ukazatelem stavu vody v nádraži. Čerpadlo je hlučné ale uz jsem si nato zvykl. Vše funguje dobře. Přepínání řeším stejně ručně. Takže ja defakto hlavně oceňuji ten, ukazatel stavu vody.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
@martin18896 @janmichalek12 Dobrý den, stejnou domovní jednotku máme nyní nainstalovanou, ale dost nás překvapilo, jak čerpadlo po spláchnutí hučí a každých 10 minut vydá hlasitý zvuk. V noci je to dost otravné. Máte to také tak, případně řešili jste to nějak?
Odpovědět
Diky za informaci, po precteni nekolika recenzi z DE jsem do rainmasteru nesel. Vidim tam trochu problematicke to membranove cerpadlo. Nakonec jsem nasel grundfos scala 1 system 3-45. Take domovni jednotka automat, ale dela to na me za stejne penize daleko lepsi dojem zpracovani a kvality. Osazovat budeme snad pristi mesic tak pak uvidime provoz.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?