Dodavatel energie (bez fixace a rozumnou historií)

Hledáme dodavatele elektriky pro RD (topení TČ). Spotřebu ještě neznáme, bydlíme krátce. Nyní jsme u PRE, kde nám nabízejí D57d VT 3.900 Kč/MWh +109,- Kč za odběrné místo (bez DPH), což mi přijde dost a navíc je tam závazek na 1 rok s automatickou prolongací. Rád bych poskytovatele bez závazku. Nemusí mít nejnižší cenu, jen ať je to někdo, kdo je na trhu pár let a je trošku zavedený). Máte tip?
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od robertpok:

Hledáme dodavatele elektriky pro RD (topení TČ). …
@robertpok to máte celkem dobrou cenu. A bez zavasku to chcete jít na spotovém ceny? To je potřeba počítat s tím že přes zimu půjde cena na spotu určitě dost nahoru v závislosti na počasí. Pokud chcete jistotu zkuste třeba ČEZ, inogi, atd jakou vám nabídnou cenu. Ale osobně bych tuhle cenu vzal na ten rok a pak bych uvažoval i podle spotřeby jaká bude.
Odpovědět
My jsme čertsvě u Bezdodavatele. Suprová spolupráce co se týče komunikace mají i online chat a ceny nejnižší aspoň zatím.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od davyjones:

My jsme čertsvě u Bezdodavatele. Suprová spoluprá…
@davyjones a počítáte s tím ze jak se ruší teď strop a v zimě půjde El. Nahoru tak vám to půjde nahoru ta cena dle spotu?
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od edison101:

@robertpok to máte celkem dobrou cenu. A bez zava…
@edison101 bez závazku nutně neznamená že musí jít o spotové ceny. Čekal bych tu cenu nížší a kdyby bylo nejhůř (z jejich pohledu), tak by změnili podmínky služby a já jako klient bych se mohl porozhlédnout jinde.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od edison101:

@davyjones a počítáte s tím ze jak se ruší teď st…
@edison101 zvýšení po ukončení stropu se vůbec nebojím a to že půjde cena přes zimu nahoru mi nevadí jelikož přes léto jim to zas hodně klesá a protože máme na elektřinu všechno vychází nás to dobře
Odpovědět
Profilova fotka
Ja mam treba za 5 letnich mesicu spotrebu jako za jeden zimni.... taky vse na elektrinu, takze tam se nejaky slevneni elektriny nepromitne :) ale jestli to mate dobre spocitany, tak proc ne ze
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?