Existují instalatéři, kteří umí svoji práci?

Přijde mi, že NEEEEEE, hlavně teda v Praze a okolí. Jeden nám posral co mohl a teď už se tu vystřídali asi 3 a nikdo neví co s tím. Každý má plnou hubu keců, ale když zjistí, že je tam fakt problém, tak jen krčí rameny a neví. Už jsem bezradná.
Odpovědět
@bride s čím máte problém ?
Odpovědět
nikdo si nedělá svoji práci, jen by bral prachy. A hlavně nikdo si neumí přiznat, že neumí svoji práci!!!!!!Řemeslníci k ničemu
Odpovědět
@zubr487 potřebuji vyřešit instalaci vody v domě, někde teče a nikdo nedokáže říct kde a proč
Odpovědět
V Praze máme skvělého mladého instalatéra, který nám dělal několik bytů. Byl trochu dražší, ale zase kvalitní práce a hlavně spolehlivost. Ten váš problém není jen tak, nedávno řešil můj otec na chalupě a musel rozkopat půl domu.
Odpovědět
@bride Jak víte, že někde teče voda ? Někde máte mokré fleky ? V tom případě je jasné kde, ale to asi nebude Váš případ. Nebo se točí vodoměr a Vy nevíte proč ? Většinou podtýká ventil ve splachovačí. Uzavřete všechny ventily co najdete (rohové ventily pod linkou, pračka, splachovače atd) a sledujte vodoměr. Nebo Vám vodu bere soused.
Odpovědět
@zubr487 když je únik v trubkách pod domem a není moc velký, těžko se hledá. zkoušeli jsem kde co, jeden únik se našel, a to jen díky manželovi. Ale vypadá to, že je tam další. Každý má jen plnou hubu keců a když to vidí v reálu, tak jen kroutí hlavou a neví. Jen pro info jedná se o novostavbu 3 měsíce starou.
Odpovědět
@mitoma bohužel máte pravdu, jedná se o novostavbu a část domu už máme rozkopanou. Jeden únik se našel, ale vypadá to na další. Pokud můžete, prosím o kontakt do SZ. Děkuji.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Nedávno jsem také hledal instalatéra
Odpovědět
A našel jsem instalatéra https://instalater24.cz/instalaterske... který od zítřka začne dělat veškeré instalatérské práce v mém domě (mám stavbu domu, zbývají vnitřní práce, nyní je třeba instalovat instalatérské práce).
Odpovědět
@luckil26 Opravdu? Nebo nám spíše tady lžete a děláte si proti pravidlům reklamu.
Odpovědět
Profilova fotka
@martin_s navic neumi dat ani funkcni odkaz 🙂
Odpovědět
@bride Nechala jste si před zakrytím potrubí udělat tlakovou zkoušku?
Odpovědět
Článek se načítá
Posledního instalatéra jsem vyhodil protože si účtoval za materiál dvoj-až-trojnásobek cen materiálu (např. za bojler chtěl víc než dvojnásobek oproti spotřebitelským cenám na alze nebo mall.cz). Koupil jsem si svářečku na trubky PPR a naučil jsem se to dělat sám. Je to hezké odreagování a práce bez nervů. Troufám si říct, že kvalitu spojů mám lepší, než to co dělali v baráku instalatéři třeba ve sklepě, kde jsou viditelné trubky.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 10 měsících
Sousedovi prasklo včera v noci potrubí. Zatopili nám a teď je to náš vzájemný problém. Společně jsme nějak zalátali potrubí, ale stejně, teď musíme zavolat i instalatéra. Řekněte nám spolehlivého specialistu.
Odpovědět
Dobře, že chápete skutečnost, že problém je vzájemný. A kde najít dobrého specialistu, to vám povím. Nějak jsem se také ocitl v podobné situaci, jen mi praskla trubka. Kontaktoval jsem tedy tuto stránkuvmb-servis . Tato instalatérská služba funguje nepřetržitě a přišli za mnou dostatečně rychle, i když nebydlím v centru Prahy. Obecně jsem s jejich prací velmi spokojený.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Příspěvek byl smazán adminem. @norbertztraceny No jistě, jste z Brna a zvete si instalatéra z Prahy 5. Strčte si tu reklamu někam.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?