Natažení obecního vodovodu - orientační cena

Velmi vás všechny opět zdravím… Prosím, mám další otázku: Chci koupit pozemek a na něm si nechat něco takzvaně „k dokončení“ postavit… Ale není tam obecní vodovod – musí se natáhnout – kolik to může tak vycházek – třeba za metr – budu komunikovat s jednou firmou, tak chci před tím vědět, jestli mně budou chtít tkz. natahovat… ať vím, jak se to průměrně pohybuje... S díky Tomáš
Odpovědět
to hlavně záleží jestli tam může být jen klasická přípojka a nebo se tam musí udělat řad..
Odpovědět
Zatím se v tom snažím doučit... Moc se v tom nevyznám... Nejhorší/nejdražší varianta je jaká...?
Odpovědět
řad
Odpovědět
Cena metr?
Odpovědět
@tom1986 a nejblizsi rad je jak daleko? Tu pripojku by jste mohl udelat sam. Krome spojky na radu. Tu musi delat pracovnici k tonu urceni. Kvuli hygiene. Aby jste nahodou neco nepustil do radu.
Odpovědět
Není to zrovna levná záležitost. My teda museli mít vodovodní řád. Dělaly se rovnou k tomu i čtyři přípojky z toho nového řádu. Projekt na vodovodní řád a vodovodní přípojky i s vyřízením vyšel na 32tis. Vodovodní řád řeší jiný úřad než vodovodní přípojky. Poplatek na úřadě 7tis. Celé vyřízení trvalo 11měsíců (hrůza), příště bych do toho nešla. Jinak my máme vodovodní řád 81m, k tomu tedy ty čtyři přípojky, ukončené ve vodovodní šachtě (bez ní to nechtějí udělat), musíme mít prutlak pod cestou, a cena za realizaci 190tis. Samozřejmě vodovodní přípojka vyjde levněji, ale nechtějí je dělat nad 50m.
Odpovědět
Moc děkuji za informace... Sešlo z toho tak jdeme hledat dále...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?