Diskusi odebírájí 2 lidé

Stavba RD u Prahy + přípojky

Zdravím všechny, rozhodla jsem se pro stavbu patrového RD zastavěnou plochou 49m2 (7x7m). Pozemek vlastní, cenu stavby počítam 4,2mil kč. Je to v dnešní době reálné? Máte někdo dobré doporučení na stavební firmu pro Prahu a okolí? Dále potřebuji přípojku kanalizace protáhnout asfaltovou silnicí cca 30m. Prosím máte někdo nejaký odhad ceny a zkušenosti? Povolí mi úrad rozřízout asfalt kvůli kanalizační přípojce pro RD? Díky za všechny rady :) Pavlína
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od pav1ina:

Zdravím všechny, rozhodla jsem se pro stavbu patr…
@pav1ina Cenu na kľúč veľmi orientačne a na hrubo môžete počítať 50 000,- za m2 úžitnej plochy. Ďalšia položka je projekt, pod 200 tis. budete mať asi už problém sa dostať. Čo sa týka prípojek, veľmi pravdepodobne Vám to rozrezať nepovolia a bude sa musieť urobiť pretlak pod cestou, čo môže s rozpočtom dosť zamávať, ale koľko to tak bude stáť je ťažké odhadovať.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od roman_:

@pav1ina Cenu na kľúč veľmi orientačne a na hrubo…
@roman_ užitná plocha je 71,2 to znamena, že by to vyšlo na 3,56mil kč? projekt jsem si vybrala typovy od ekonomických staveb, ale stavební firmu bych volila jinou. Cenu projektu nepíšou, ale předpokládám, že to bude kolem 50tisíc. Příojku kanalizace jsem počítala neco okolo 150 tisíc, ale možná jsem uplně vedle.
Odpovědět
Profilova fotka
Patrový dům 50m2 bysme naším systémem dělali cca za 3mil. (projekt, TČ, rekuperace, tz někde kolem 2kw, atd...) Pro přesnější cenu a cenu přípojek bych potřeboval více informací.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od pav1ina:

@roman_ užitná plocha je 71,2 to znamena, že by t…
@pav1ina Typový projekt nestačí, musí se dopracovat podle základových podmínek, umístění na pozemku, přípojky atd. A k tomu musíte mít i prováděcí projekt, takže celá PD stejně pod 200 tis. nebude.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?