Vodovodní přípojka - rada k žádosti

Ahoj, poprosím o radu. Žádáme o vodovodní přípojku. K žádosti máme zakreslit polohopis, obr. níže. Poradíte, kdo má zkušenost, jak na to? Děkuji:)
Odpovědět
Profilova fotka
To by mě taky zajímalo...právě to vyplnuji :-|
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, obnovuji toto téma..Budeme si sami budovat vodovodní přípojku a VaK po nás chtějí projekt..máte někdo zkušenosti? Na kolik vás takový projekt vyšel? (vodu povedeme asi 70m s protlakem pod silnicí)
Odpovědět
@verulicek88 Zajišťovali jsme vodovodní přípojku loni a měli jsme to jako vy, i s protlakem pod silnicí. Kolik přesně vyšel projekt si nepamatuju, platili jsme celkem asi 12 000,-, ale bylo v tom zahrnuto i nějaké vyřizování papírů a poplatek. Celé to ale bylo hrozně náročné. Chtěli po nás vyjádření od spousty institucí, kromě VaK, města a stavebního úřadu jsme museli kontaktovat kvůli podpisům i Ředitelství silnic a dálnic, správu vojenských objektů, archeology, ČEZ, RWE a já nevím co ještě. Archeologové si dokonce vyžádali datum, kdy začneme kopat, a dokonce se tam od nich někdo došel i podívat. Máme ale dům v lokalitě, kde se už dřív něco našlo. Takže spíš to bylo náročné psychicky... A pak samozřejmě dost stál ten protlak, ale tam nevím přesně, něco kolem 25 000,- asi...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
@verulicek88 Dobrý den, můžu se zeptat na kolik Vás vyšel projekt? My jsem podali na VaK "žádost o poskytnutí stanoviska" o existenci sítí a možnosti připojení, tak mi to řekla paní na VaK. Teď čekáme na vyjádření. Nevíte, jak dlouho jim bude to vyjádření trvat? Po té bychom poptali firmu na realizaci přípojky. My chceme stavět až v roce 2017,do té doby chceme mít sítě hotové a celkový projekt domu chceme co nejdřív, kvůli vyřízení hypotéky. Moc děkuji.
Odpovědět
Profilova fotka
@nlena Dobrý den, projekt na vodu nám nakonec udělal náš projektant v ceně (vč. elektriky)..VaK to myslím poslali do 14ti dnů
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?