Vodovodní přípojka

Dobrý den, chtěl bych se zepta zda se někdo nesetkal s něčím podobným. Vyřizujeme si vodovodní přípojku a z firmy přišli papíry, které musejí podepsat majitelé cesty kde se bude kopat. Jeden z nich je však v exekuci a má bydliště na stavebním úřadě tzn. že jeho podpis nikdy nedostaneme. Nevíme jak dál, porádí někdo? Za všechny rady děkuji.
Odpovědět
* na městském úřadě
Odpovědět
Muzete to mit preklopene do stavebniho rizeni. Doruci se mu vyzva k podani namitek na adresu trvaleho bydliste a pokud se do dane lhuty nevyjadri, povoleni dostanete. Zdrzeni je to asi o mesic. Na urad dejte zadost bez jeho podpisu a st. urad uz to vyresi za vas.
Odpovědět
@puhelin Dobrý den, děkuji za reakci a odpověď. Je někde tedy nějaký návod jak postupovat nebo porstě máme dát na stavební úřad nějakou obecnou žádost, se chceme připojit k vodovodu, aby to "překlopili do stavební rizeni" ? To samé máme i s elektřinou. Děkuji za další rady.
Odpovědět
@gargisek Napsala jsem stavebni rizeni, ale vas se nejspis bude tykat uzemni. Nevim, v jake souvislosti to delate. Jestli i pripojku elektriky, pak to budete mit pro rodinny dum a ten budete povolovat zvlast?
Odpovědět
Ne jedná se o zahradu s chatkou. Kam chceme napojit vodu a elektřinu.
Odpovědět
@gargisek Zajdete si na stavebni urad. Daji vam primo zadost, kterou vyplnite. Rovnou reknete, ze pisemny souhlas mit nebudete a potrebujete jit cestou rizeni, aby oni toho souseda vyzvali pisemne.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?