Bugalov 4kk + garáž max. šíře 15 metrů

Ahoj, již jsem ze všemožných půdorysů zmatený. Nechám si tu poradit. Neutkvěl Vám nějaký dobrý půdorys na bungalov 4kk s garáží v paměti? Maximální šíře domu může být 15 metrů. Pravděpodobně tedy do L. Díky za náměty!
Odpovědět
Vezmu to od jiného konce. My chtěli dům do elka 4kk a mezi typakama nám prostě žádný neseděl a přijde mi že jich je i málo. Měli jsme co dělat i s požadavky úřadu. Museli jsme mít sedlovou střechu a dodržet minimální sklon 30 stupňů. Prolezla jsem snad všechno a žádný extra výběr s těmito požadavky u domu do elka. Takže jsme šli do individualu. Soused vedle nás totéž. Takže oba máme individuální projekt, oba do L, oba garáž. My zvolili sice nakonec garáž zvlášť, ale soused ji má součásti domu a v pohodě se vešel do 15 metrů. Přitom každý dům bude vypadat úplně jinak, máme i odlišný vstup do domu. Je to taky hodně o natočení pozemku ke světovým stranám a pozici třeba k silnici/cestě. No prostě žádná procházka růžovou zahradou 😁... je to náročný 😉.
Odpovědět
@calumka právě, diky za odpověď. My řešíme defacto to samé. Úřady požadují sedlovou 30°. Nemohl bys prosim hodit pudorysy od ruky na papír a poslat? Klidne sz 🙂
Odpovědět
@abubakr když tak mi pošlete mail do zprávy. Nejde mi odeslat obrázek,- moc velká příloha. Jinak jediný dům, který se trochu přibližoval mé představě je od euroline 1372, ale když jsem se jich ptala, že bych chtela změnit sklon střechy a nějaký další věci, tak mi napsali, že si mám raději vybrat jiný dům 😁, že se mi to finančně nevyplatí jelikož za každou úpravu projektu platíte. Takže asi tak.
Odpovědět
Například...
Odpovědět
Máme taky úzký pozemek a trval jsem na garáži. Máme pozemek široký 25 metrů, garáž jsme předsadili a dali i z důvodu hluku samostatně. Projekt jsme si nechali udělat na míru, žádný typový nám neseděl, vesměs jsme si to vymysleli sami.
Odpovědět
@edcbubu pěkný návrh, prosim z jakých stránek jsi ho čerpal? 🙂
Odpovědět
Profilova fotka
Můžu poprosit o informaci ohledně umístění na pozemku? Z jaké světové strany plánujete hlavní vstup a vjezd do garáže? Z jaké strany potom terasu a vstup na zahradu? Jaká by měla být cca zastavěná plocha a kolik pokojů? Mám uložených několik vlastních půdorysů, které se hodí na úzký pozemek a můžu vám je poslat pro inspiraci 🙂. Klidně pište soukromou zprávu.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?