Bungalov 1003, nestavěl jste někdo nebo podobný?

Dobrý den, nestavěli jste někdo tento dům od Idealnidum.cz, nebo nějaký podobný? Jak by jste dům orientovali? Myslíte, že by mohl být vchod na Z (terasa na JV)? Jak je to s energetickou náročností u domů do "el"? Určitě by jsme interiér poupravovali-chybí špís atd.,ale líbí se nám oddělená denní a noční část a z venku je dům krásný. Děkuji
Odpovědět
Zde je odkaz http://idealnidum.cz/staveni-z-katalo...
Odpovědět
Profilova fotka
Orientace je myslím v pohodě, ale teda oddělenou denní a noční část si představuju úplně jinak, než to, co je v půdoryse v odkazu.
Odpovědět
Profilova fotka
Orientace na světové strany tak jak píšeš by mi asi nevadila. Nepřijde mi tedy ale moc oddělená obývací část od pokojů. Což mě osobně nevadí, ale jestli to vy chcete oddělené, tak tohle je málo oddělené. Třeba ty dveře do dětského pokoje 12,5m přímo z obytné části je špatné řešení. Budete vařit, být v obýváku a do děcáku bude vše slyšet. A když dítě půjde do koupelny a zpátky, tak půjde v podstatě přes otevřenou obývací část což je dooost blbé. Technická se záchodem....technická ok, ale záchod ne. Návštěva z obýváku půjde přes celé zádveří, kde je bordel (na zemi) do technické na záchod, kde je další bordel? - myslím pračka, sušička a tak. Já bych tedy nestála o to, aby mi návštěva koukala do prádla. Spíž do rohu kuchyně k obvodové zdi, ale tím se kuchyň dost zmenší a obávám se, že na bar místo nezbyde.Obývák, tedy prostor pro gauč a tv je na první pohled v podstatě stejně velký jako kuchyně - nesmysl - na to 10m2 rozhodně nestačí, to se tam umlátíte. Ložnice s koupelnou, šatnou a vchodem ven se mi líbí. Ale to je asi tak všechno :-) Co se týče energetické úspornosti, nejlepší je čtverec nebo obdélník, ale L taky pořád lepší než nějaké jiné výmysly. Za mě tedy víc proti než pro.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?