Bungalov 1088 od Euroline - máte ho někdo postavený?

Profilova fotka
Nemáte někdo postaveny bungalov 1088 od euroline? Pokud ano, dělali jste nějaké úpravy? Nebo by jste se nečemu vyvarovali? Děkuji, příští rok se ho chystáme realizovat
Odpovědět
Dobry nen,zrovna jsme si taky tenhle dum vybrali a budeme neco menit.Dneska jsem nad tim hodinu sedela.
Odpovědět
Profilova fotka
@lucisekn a můžu se zeptat, jestli něco zásadního budete měnit? my budeme určitě protahovat střechu, aby byla zastřešená terasa
Odpovědět
Dobry den,zastreseni taky zvazujeme,ale jinak zmeny,ktery urcite udelame je zmenseni wc a zazdeni jednich dveri na terasu -ze strany obyvaciho pokoje udelame dve okna.,aby tam bylo dost svetla.Jeste premyslim,jestli v loznici udelat jedno okno,jsou tam v projektu dve.Jeste nam na to mrkne projektant.Ale to je nase predstava.Nekde jsem cetla,ze se do obyvaku nevejde jidelni stul, :-o Jinak je domecek super,ale bude to financne a fyzicky narocny.Kde budete stavet?My v Hradci Kralove,ted mame koupeny pozemek a na jare 2015 chceme pomalu zacit.
Odpovědět
Profilova fotka
my čekáme na dodělání in. sítí, na podzim bychom koupili pozemek a pak se uvidí, jestli se začne už na jaře nebo kdy. Pozemek budu u Mohelnice v jedné vesnici. No, ještě k tomu, to bude dřevostavba, projektant se nám už na to koukal. Také planujeme zmenšit koupelnu u vchodu, tím pádem vznikne více místa a my budeme moct mít šatnu v ložnici . Ale ještě přemýšlíme nad tímto: http://www.projektydomu24.cz/projekty... Ještě projekt nemáme, takže pořád nějaké úpravy se dít mohou :)
Odpovědět
My budeme stavet zdeny,projkt uz je finalni,radeji uz na zadne nekoukam,na tomhle jsme se shodli tak je rozhodnuto.My kupovali pozzemek ve trech lidech-kamaradi,je veliky-3900m,tak nam ho ted rozparcelovali a musime si od hranice natahnout site.Porad zvazujeme,jestli zavest i plyn,ten tam jediny neni a vyjde na 250tisic a mozn udelame vlastni studnu,penize budou jen litat.Nastesti se vracim po 6,5 letech na matersky do prace,tak snad bude vetsi prijem a nejak to pujde.Ale hruzu z toho mam.Na druhou stranu se tesim,az zacneme makat.Ten domek v odkazu vypada taky moc hezky.Ale manzel proste musi mit dvojgaraz... ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?