Bungalov 1477 od Euroline. Chystáte se někdo stavět?

Zdravím všechny. Rozhodli jsme se stavět dům dle tohoto projektu: http://www.euroline.cz/cz/projekty/ro... Najde se ještě někdo další? Ale zajímá mě i názor (a kritika) těch, kteří jej nestaví. Podělíte se o něj? Poradíte? Předem velmi děkuji.
Odpovědět
@jiri_1477 Taky sechystáme stavět....ale určitě né tento dům, ale pokud chcete i připomínky "jen tak"...podle mě jsou obytné místnosti (ložnice) dost malé na tak velký dům. A 3x WC? Proč? Pokud budete stavět patro-nosné stropy, schodiště....tak vrch je téměř nevyužitý a vzhledem k absenci sociálky i k bydlení nevyužitelný-pro mě zbytečné náklady. Ale záleží na vašich potřebách a životním stylu.....a na konec-pokud chcete takto "atypický" a ne zcela levný dům, nechala bych si udělat individuální projekt-určtě vám nakreslí něco super, šité na míru...a s financema asi taky nebude problém :-)
Odpovědět
Děkuji za připomínky. S většinou musím souhlasit. 1x WC jsme zrušili, ložnice je ještě dost velká, ale ty dva pokoje opravdu nic moc. Patro k bydlení sloužit nebude. Děti dospívají a tak plánujeme v patře spíš jen posilovnu, saunu a pracovnu. Schodiště je jen lehké a tedy i rel. levné a nosný strop je jen na části. Ta cena co se u projektu na netu objevila mě docela šokuje. Ještě loni byla výrazně, ale opravdu výrazně nižší. My už podepsali smlouvu s firmou na výstavbu (prakticky na klíč, část svépomocí) a ta cena je skoro poloviční....Tak nevím. A to počítáme s TČ země-voda a klasickou střešní krytinou, nikoli plechem, což stavbu taky nezlevní. Mě by spíš zajímalo, jestli tenhle barák někdo stavěl, tak jak řešil například digestoř (nebo kuchyň obecně, zdá se mi totiž nejslabším místem), jak řešil případné přisávání vzduchu pro krbovou vložku a kde a jaké a za kolik pořizoval všechny ty prosklené plochy a jestli je doplňoval o venkovní žaluzie či rolety. V každém případě Vám za názor moc děkuji.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?