Bungalov 4+1 projekt (půdorys)

Dobrý den, chtěla bych požádat o názory/postřehy na náš půdorysný návrh bungalovu 4+1, který nám zaslal náš projektant. Pokoje a obývací pokoj jsou na jižní stranu, technická místnost. zádveří jsou na straně severní. Příjezdová cesta je straně východní, tzn. ze strany kuchyně. Moc děkujeme za jakékoliv (kladné i záporné) názory/zkušenosti. Marcela
Odpovědět
@bukina3428 hezky den -Zahradni sklad je urcite maly, pokud tam chcete vecpat i dalsi veci krome kol. Dvere do skladu jsou nesikovne umistene-chtelo by to mit k nim vzdy volny pristup a neklickovat okolo auta. - Mate jen 1 auto, kde budete parkovat druhe? - Libi se mi rozvrzeni obyvaku s kuchyni a spizi -Libi se mi reseni zadveri s satnou -Nelibi se mi ty 2 vykusy-proc to nemuze byt normalni obdelnikovy barak? Nedavaji mi tam smysl, navic pokud se jich zbavite,zvetsite si mistnosti,coz se hodi. -V loznici se budete z postele koukat na satni skrine? Mne by to vadilo. -Zkusila bych si pohrat s tema koupelnama,wc, technickou. Osobne bych si radeji udelala 2 mensi koupelny, samostatne wc bliz vchodu a samostatnou technickou dohromady s pradelnou.
Odpovědět
Profilova fotka
Moc hezký půdorys, souhlasím s názorem výše, zarovnat dům na levé straně - zvětšíte si tak ložnice, ten výkus tam nemá opodstatnění. Ložnice rodičů by tím pádem mohla při vstupu mít walk in šatnu, postel bych dala na protější stranu (na venkovní zeď). Naproti posteli by vám zbylo místo na komody, televizi, pracovní stůl, podle toho, co by se vám hodilo. Pracovna bude v budoucnu sloužit i jako druhý dětský pokoj? Pokud ano, udělala bych oba pokojíky stejných rozměrů.
Odpovědět
Profilova fotka
Ještě bych doplnil zarovnat pravý horní roh - přidat šatnu k ložnici (samozřejmě otočit postel tak, aby se nevcházelo u hlavy) a zvětšit sklad. Za malou investici poměrně velká přidaná hodnota. U původního projektu vidím pouze minimální úložné prostory, samostatné WC daleko od obývací části, trošku úzké zádveří, ale super šatna - u ní bych zvolil zrcadlové dveře asi po stěně.
Odpovědět
Dobrý den, projekt je super.Líbí se mi také, že to není jen obdélník ( jako máme my). Pokoje dle mého nepotřebují zvětšovat, 10 na pracovnu a 13 m2 na dětský pokoj - to je dle mých zkušeností naprosto dostačující, máme stejné rozměry.( Máme oba 2 pokoje jako dětské a je to super.). V ložnici bych možná přidala okno.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?