Bungalov do L s oddělenou garáži

Dobrý večer. Mate někdo prosím tento dům či podobně řešený? děkuji
Odpovědět
@janess Co třeba tohle: http://www.energy-domy.cz/projekty/pr...
Odpovědět
Spíš jestli má už někdo postavený.
Odpovědět
Ahoj, na jaře začneme s výstavbou domu Atrium - http://www.gservis.cz/projekty-rodinn... s trochu úpravama .. garáž nebude spojena z domem spíš bude oddělená ..
Odpovědět
Pěkný půdorys máte. My potřebujeme spíš do délky než do šířky. Takže hledáme vhodné varianty. Bohužel, ale nikdo zatím nemá hotový :)
Odpovědět
Dispozičně máme podobný, jen jsme se vyvarovali těch "úzkých" dlouhých chodeb, ty jsou zbytečné a mohou působit "jako v hotelu". Vstup máme z druhé strany než vy, zádveří nemáme uzavřené - je zcela zbytečné - tím že je podlahovka, je krásně vytopený celý dům, a hlavně se dnes ty domy staví už z takových materiálů, že se není třeba obávat toho, že by ti šel do domu chlad a zima. Hlavně malé zádveří působí dost stísněně. Uvědom si, že většinou chodí návštěva o 4 lidech a dovedeš si představit, jak budete namačkáni 4 lidé + ty jako hostitel v zádveří? Takže ty dveře bych u zádveří zrušila a nechala volný vzdušný prostor. Sociálka je daleko od OP. Ty skříně jsou šikovné - myslím ty v dětských pokojích, máme to naprosto stejně a je to super. Mrkni se na naši dispozici, mám ji v albu. Garáž si domysli :-) Jinak dům, co máš nakreslený, je krásný, ovšem střecha bez převisu je dost náročné pro celý dům - barák trpí tím, že není chráněn před větrem, deštěm atd... Každý řemeslník od fochu ti řekne, že by nikdy nedělal střechu bez převisu. Ovšem architekti to rádi malují :-)
Odpovědět
Díky pozemku, který je úzký a zakriveny, tak musíme mít projekt bungalovu spíše do dálky než šířky. Myslím. Ze pokud nechceme mít průchozí pokoje, tak se nevyhneme úzké chodbě. Pracujeme na projektu, který je zrcadlově než ten viz nahoře. Tento se nám líbí, že když budeme na terase nebudeme rušit děti. WC nám "daleko" nevadí. Zádveří máme v bytě a malé a je to hrůza. Ale určitě s ním počítáme. I co se týká přesahu střechy. Zatím řešíme jen hmoty, ne rozměry a jiné detaily.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
@zdenna dobrý večer. Také se nám rd atrium moc líbí. máme také menší úpravy, ale ještě stále doladujeme a sbíráme inspirace. Už jste začali stavět? Marně hledám někoho kdo atrium staví. Jestli můžu poprosit. Zašlete foto ať máme . Díky moc :-p
Odpovědět
@amperovi kouknete na muj profil. Uz tam nejake fotky jsou. Prubezne budeme pridavat dalsi :)
Odpovědět
@janess Nemáme postaveno, ale moc se mi vaše řešení líbí. Ten oblouk nad vstupem je perfektní, elegantní, půdorys jednoduchý a účelný, opravdu moc hezké.
Odpovědět
@bamak nám se to strašně líbilo. Měli jsme už projekt. A nakonec jsme to tak nechali. I když tento se nám dooost líbil. :)
Odpovědět
@janess Tak to je škoda, take budete stavět to, co máte v albu? Přesně tohle nám nakreslila naše architektka. Buď máme stejnou, nebo od sebe opisují :-D , ale my jsme pár věcí měnili :-)
Odpovědět
Jj to co je v albu. ještě pár změn a je to hotové. máme pána architekta. ;)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
moc pěkný domeček, máme podobný, ale spojený s garáží :-)
Odpovědět
@janess Tak to mají z nějaké učebnice, fakt úplně stejně.Tak přeju pěkné bydlení. Ještě, že jsi sem příspěvěk nedala dřív, chtěla bych ten "nahoře",úplně jsem se zamilovala :-D ...asi to jaro.
Odpovědět
@bamak kdybychom měli o trošku jinak orientovaný pozemek, jdeme do toho. Ale ten náš je už prostě nás. ;)Děkuji a tobě taky ;)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?