Bungalov Generace od G Servis - jak upravit obývací prostor s kuchyní ?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda někdo stavíte od G Servis bungalov Generace ? Uvažujeme s manželkou, že bychom koupili rozestavěnou stavbu, která vychází právě z tohoto projektu, jen bychom chtěli upravit kuchyň s jídelnou a obývákem, nelíbí se nám příčka, která je vytvořena mezi kuchyní. Nenapadá někoho, jak tento prostor upravit, aby zde nebylo nutno budovat tuto příčku ? Vnitřní prostory stavby prozatím nejsou hotové, takže jakákoliv změna by neměla být problém. Předem děkujeme za názory.
Odpovědět
My ho máme postavený
Odpovědět
@womanin Mohla bych se Vás zeptat jak máte řešený obývací pokoj s kuchyní, takto postavený domeček jsme koupili a teď přemýšlíme jak a co kde udělat :)
Odpovědět
Zrušili jsme zed mezi obyvakem a kuchyni, mame jen zidku a za ni pracovni pult.
Odpovědět
@dahka Kuchyni do L, případně s ostrůvkem, tam, kde je teď sedačka dát jídelní stůl a sedačku pak vymyslet buď do prostoru zády k fr. oknům, nebo do rohu, ale pak nebudete mít kam dát Tv, případně "zády" ke kuchyni a TV mít na stěně vedle krbu, jen z druhé strany. Nebo a to by vypadalo super dát vysoké komíny v kuchyni na stěnu se zádveřím, naproti dlouhý ostrov-pracovní plocha....a zbytek jak jsem psala výše. Určitě je spousta variant, záleží, co se vám líbí. Mě třeba nevyhovuje sedačka v prostoru, zády k fr. oknu...
Odpovědět
@bamak Děkuji za odpověď, také zeď mezi kuchyní a obývacím pokojem stavět nebudeme. Mohl bych se ještě zeptat, ve kterých místech máte umístěnou sedačku? A máte také krb? Pokud ano na kterém místě, uvažujeme, že jej dáme také jinam než je v plánech.
Odpovědět
@dahka To asi bylo na womanin, ne?
Odpovědět
@bamak ano, omlouvam se, pisi z mobilu a asi jsem se preklepl ;)
Odpovědět
Sedačku máme na stejném místa jako v projektu... poslu vam foto
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?