Dřevostavby na klíč s QHouse

Dobrý den, předem se omlouvám, jestli už tady nějaká taková vlákna jsou (nenašl jsem). Chtěla bych se zeptat, jestli má někdo zkušenosti s firmou QHouse. Líbí se nám jejich domek http://www.qhouse.cz/drevostavba-na-k.... Díky za info :)
Odpovědět
Profilova fotka
Nikdo nemá reference?
Odpovědět
Profilova fotka
@tinycz @hankara Taky jsme se o tuto firmu zajímali, ale skoro žádně reference. Domy realizující do 200 km od Olomouce a to nás odradilo. Takže jsem už nepátrala.:)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
ahoj hankara četla jsem tvůj dotaz na f.domy partners.ty s nima máš nějakou zkušenost? chceme s nimi stavět a nikde nemůžu nic najít,ty si první. :-(
Odpovědět
Dobrý den, sice nemám osobní zkušenost, ale v obci kde budu stavět já (Jeseník nad Odrou)jsem kolem sousedu zjistil dva domy od lidí co mají postaveno- jinak vesměs spokojenost. Mě by zajímala společnost VEXTAdomy nemáte zkušenosti ? Jinak Qhouse si lidi docela chválili a byli tkaé spokojeni s firmou Berkucio ale Ti jsou spíše takoví regionální.
Odpovědět
Profilova fotka
@tinycz cena lakava, ale obavam se, ze ve finale se dostanete o 10-15% vys nez uvadi - je to provedeni v zakladu, bacha na to... za jak dlouho to postavi?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
VEXTA tuším staví po celé republice, QHouse se soustředí především na Moravu. S Qhouse stavěli známí a spokojenost. Bohužel nemám osobní zkušenost ;-)
Odpovědět
Dobrý den, tak poslední zkušenost je taková ze na cenu uvedenou od nich komplet se nedostanete. Člověk sice počítá s navýšením za určitě veci ale Qhouse si pripocita za veci které by uz mel dávno v kalkulaci mít zapoctene.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Zdravím, prosím, o oživení téma na Qhouse dřevostavby, stavěl s nimi někdo? Nové recenze na netu jsem nedohledal, referenci (předaných staveb) na stránkách mají celkem dost. Po emailu jsem si nechal vypracovat cenovou nabídku v provedení stavby: Na dokončení, nevím, zda je to všude stejné, ale : " Při dokončení domu svépomocí Vám bude odečteno 80% z ceny jednotlivých položek."
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 letech
Zdravím vás. Sháním nějaké novější reference na Qhause. Jsme už těsně před rozhodnutím a podepsáním smlouvy, tak by se nám hodily nějaké další info. Jak probíhá výstavba, jak moc využívají doložku ve smlouvě o 10% navýšení ceny stavby a případně další poznatky. Klidně do zpráv. Za cokoliv děkuji.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od pepeczek:

Zdravím vás. Sháním nějaké novější reference na Q…
@pepeczek Byl jsem s nimi v kontaktu cca před 3 lety, kdy jsme začali uvažovat o stavbě domu. Absolvoval jsem dvě schůzky s panem Kratochvílem a měl jsem z něj i celé firmy dobrý pocit. Nakonec jsme se rozhodli stavět z cihel, takže jsme jejich nabídky nevyužili.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od horst_fuchs:

@pepeczek Byl jsem s nimi v kontaktu cca před 3 l…
@horst_fuchs Také jednám s panem Kratochvilem a souhlasím. Bohužel nechci dávat pouze na svůj pocit. Každopádně žádnou negativní zkušenost jsem nenašel.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?