Jak zjistit zda můžeme s novou stavbou dál od silnice?

Poradite mi, kde zjistit, zda muzeme odskocit s domem o 4m dozadu od linie domu u hlavni silnice? Stavajici dum, budeme.bourat. a skrz parkovani a celkove komfort chceme stavet vic vzadu. Odkryli by jsme tim dum souseda, ale dum na druhe strane je prave takto v zadu. Tak si rikame ze by to jit melo. Ale chceme to mit potvrzeme pred koupi, kam se jit zeptat?
Odpovědět
Dejte si pisemny dotaz na stavebni urad/uzemni planovani. Možná po vas budou chtit plnou moc od majitele objektu.
Odpovědět
Profilova fotka
Tohle Vám řeknou na SÚ. My, když jsme hledali pozemek, vždy jsme se byli ptát na SÚ na vše možné a nikdy po nás plnou moc nechtěli, proč také. Vás zajímá všeobecná informace... ;-)
Odpovědět
@qeszi Ja bych to teda chtela pisemne, ne jen ustne. A to si myslim, ze bez plne moci nenapisou...
Odpovědět
Profilova fotka
@puhelin Před koupí pozemku jsme podali písemnou žádost na SÚ a do týdne měli doma odpověď. Kupovala jsem pozemek na hypo a banka by mi bez téhle informace peníze neuvolnila. Prodávající o tom vůbec nevěděl. Dokonce mi podobný papír vydali i na obci (pak jsem zjistila, že banka to chce ze SÚ, od obce jim to nestačilo)
Odpovědět
@slabici U nás k tomu chteji plnou moc, tak jsem se o tom raději zminila. Asi je to teda jak kde... Mozna s tim mel ten urednik nejaky majetkopravni problem, tak se kryje.
Odpovědět
Profilova fotka
@puhelin Zvláštní.. osobně jsem byla při hledání pozemku na několika úřadech a ústně neměli problém nikde, naopak, pověděli i to, co by nemuseli ;-)
Odpovědět
@slabici Psala jsem o te plne moci k pisemne odpovedi. Jinak ustne s tim asi neni problem ani u nas.
Odpovědět
Dekuju, zajdu tam v tydnu. :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?