Jakou firmu vybrat? Benešov

Profilova fotka
Dobrý den, S přítelem plánujeme výstavbu bungalovu. Projekt jsme si našli u firmy dumjednimtahem.cz typ Gaia ale váháme zda zvolit přímo tuto firmu nebo zvolit jinou. Máte s firmou nějaké zkušenosti nebo kterou jinou firmu na výstavbu by jste doporučili? Firma DumJednimTahem realizuje stavby z materialu LiaporBeton. Máte zkušenost? Rádi by jsme se s kompletní realizací vešli do 3.000,- (základová deska, hrubá stavba, krov a střecha, okapy, izolace) Děkuji předem za všechny rady.
Odpovědět
@zuzana_hejdukova S djt jsme stavěli hrubou a jestli si to chcete prohlédnout naživo, tak se můžeme dohodnout v přes poštu. Z Benešova to na Kutnou Horu nemáte daleko.
Odpovědět
Profilova fotka
S djt stavěli nedávno známí a celkově tady v okolí je hodně domů od nich. Bydlíme totiž hodně blízko od nich. Mají tedy Plutos dům k dokončení. Firmu můžu doporučit. Mně se jen u nich nelíbí, že moc nechtějí stavět na klíč a také si nemůžete přinést svůj projekt nebo udělat změny, což je logické.
Odpovědět
@vlada24 Za nás ještě změny dělat šli. Kdyby nám domek trochu neupravili asi by jsme hledali jinde. Ale když se barák jmenuje Flexi, tak to člověk tak nějak předpokládá :) Každopádně třeba se zásuvkami a odpady v kuchyni už se hýbalo podle budoucí linky. Chce to mít hodně rozmyšlené, protože když jsem pak nějakou krabici přidával, tak i 30mm krabice narazí na armování.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?