Kubis 631, 632 - RD Rýmařov, zaujaly vás?

Zobraz úvodní příspěvek
Ahoj, určitě také někoho z vás zaujaly typové domy Kubis 631 a 632 od RD Rýmařov. Nás zaujal zejména velice příznivou cenu v poměru k užitné ploše domu. Budu ráda, pokud přispějete do diskuse vy, kteří ho už stavíte i vy, kteří by jste stavět chtěli.
Odpovědět
Profilova fotka
@songs Dekuju za zpravicku,a za pomoc.Zarizuju takto byt poprve a rada bych mela vse hezky sladene a funkcni.Podlahovka bude bajecna.My ji nemame jen kvuli penezum a kvuli tomu ze se musi investovat do krbu.Tak tu podlahu v predsini mozna nechame.Mas pravdu na svetle bude vse videt:) Dekuju moc.
Odpovědět
@evapetrikova my volili tmavě šedou, aspon na ní nebude vidět tolik špína :-) Proč jste se nerozhodli k podlahovému topení? PVC je taky super, mamka ho má v přízemním bytě a je to v pohodě. My ted máme v byte plovoučku a i když nejsme v přízemí je to studené - v létě super, ale v zimě neeee.
Odpovědět
Profilova fotka
@songs @makyv Ahojky holky, taky miluju hnědošedou barvu, pamatujete si jaká to byla?....včera jsme vybrali do předsíně takovou hnědější (myslím, že je na straně 184, cena myslím 449Kč-teď nemám u sebe katalo), ale je trošku tmavější, tak nevím, juknem ještě do Sika a proberem to zároveň se dveřmi, které tam má Rýmařov (odstín). Navíc pořád zavžujeme plovoucí podlahu do obýváku, kuchyně, chodby, jestli ano či ne. Jelikož nebudeme mít podlahové topení, vyměníme nejspíš plovoučku za PVC. Firma u které bychom PVC vzali mi pošle vzorky, tak to vezmu s sebou a budu přikládat:)
Odpovědět
Jenže zvětšení oken znamená více peněz za projekt, ni? ;)
Odpovědět
Profilova fotka
@pavel_zen ahoj ;-) není přece problém si okna zvětšit :-) např. my máme spoustu oken navíc od standartu
Odpovědět
Dům je uvnitř hezky uspořádaný, ale okna jsou pro mě malá, mám mnohem raději světlejší místnosti s velkým množstvím přirozeného světla. ;-)
Odpovědět
@evapetrikova jestli myslíš dlažbu, tak já dala šedo-béžovou, z praktického hlediska....na světlé je vše hned vidět...a navíc se mi ten odstín moc líbil :)
Odpovědět
@evapetrikova Evi, já to měla jednoduché, což je vidět i podle návrhů :) mám ráda jednoduchost, vše ladím do světlé, neutrální, bílé a budu měnit doplňky....Ve čtvrtek nás čeká konečná specifikace, mám vše promyšlené, tak jsem zvědavá jak rychle to zvládneme :)
Odpovědět
@evapetrikova a co si lámeš?
Odpovědět
Profilova fotka
@makyv Nejvíc si lámu hlavu s předsíní....
Odpovědět
Profilova fotka
@makyv Ahojky, tak koukám, že Siko už máte také za sebou:) My byli dneska, celkem mazec, ještě o tom teď přemýšlím...
Odpovědět
Profilova fotka
@mojsha Díky moc, celkem složák, ještě teď se mi to honí hlavou.
Odpovědět
Profilova fotka
@evapetrikova tak dobrý výběr ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky holky, tak dneska jdeme do sika, už se těším:)
Odpovědět
@mojsha to jo , a to mě právě na tom tak vyhovuje. ...
Odpovědět
Profilova fotka
@andydrzka Andrejko děkuju moc, jdu mrknout do katalogu.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@songs juuu těším se na fota, je skvělí jak je to rychlý.... já už se taky moc těším... ;-)
Odpovědět
@andydrzka dekujeme. Chlapi jsou dobri a neuveritelne rychli. Pak dam fotecky
Odpovědět
Profilova fotka
@evapetrikova nebyl to sice dotaz na mě ;-) , ale v siku se vybírá dlažba i do technické, zádveří ... prostě všude, kde budete mít ;-) Dobře vyberte :)
Odpovědět
Profilova fotka
@songs takže zítra přebíráte? vlastně už dnes :-) No to je super!!! Tak ať vše dobře dopadne, dej pak vědět... a přidej zas nějaké fotky ;-) ...
Odpovědět
Profilova fotka
@bzulenka Ahojky prosbička, jdeme do Sika v úterý. Vybírali jste i dlažbu do technické místnosti a zádveří? Máme se ještě na něco připravit? Děkuju.
Odpovědět
Ještě se 2x vyspíme a máme předávání :-) Není ani možný jak to uteklo
Odpovědět
Profilova fotka
@mji vítej :-) tak vize do konce roku je pěkná ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Kubisáci dáváte si předokenní rolety nebo jen žaluzie?
Odpovědět
Ahoj Kubisáci, jak tak pročítám diskuze, budeme muset asi taky začít šetřit, aby nám na všechno vyšly penízky :-) Zatím teprve řešíme KS na pozemek, od Rýmařova máme předběžnou kalkulaci, ale podle toho co čtu, to zdaleka nebude konečná cena. :-S Závidím těm, co už staví nebo mají postaveno ;-) My bychom prý měli stihnout postavit do konce roku, tak uvidíme :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@petraop děkujeme ;-) jinak co se týče tý zákl.desky tak my máme rovinu a dobře přístupnou a stejně jsme dopláceli necelých 40tis. ;-) :-S Tak ať se brzo dočkáte !
Odpovědět
Profilova fotka
@mojsha závidím!! a držím pěsti!
Odpovědět
Profilova fotka
@petraop jo jasně tak hodně štěstí, my už 1.9. montujeme
Odpovědět
Profilova fotka
nene zatím máme předkupní smlouvu na pozemek, v září bude pozemek náš a pak přepisy. Zatím děláme úpravy na domečku a byl se nám na pozemek podívat pan z Hněvotína a říkal, že za ZD bude nějaký příplatek a možná i něco za dopravu, netušíme, zda se kamion stočí do jedné zatáčky. Takže zatím máme za sebou jen první nástřel kalkulace a teď jsme dělali předběžnou specifikaci.
Odpovědět
Profilova fotka
@petraop ty metry jsou + to zádveří 3.6m2 takže to vychází ;-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?