Kubis 631, 632 - RD Rýmařov, zaujaly vás?

Zobraz úvodní příspěvek
Ahoj, určitě také někoho z vás zaujaly typové domy Kubis 631 a 632 od RD Rýmařov. Nás zaujal zejména velice příznivou cenu v poměru k užitné ploše domu. Budu ráda, pokud přispějete do diskuse vy, kteří ho už stavíte i vy, kteří by jste stavět chtěli.
Odpovědět
Profilova fotka
@andydrzka prosím tě řešily jste nějak stěhování před koulaudací?nebo jste už zkolaudovali a pak jste se stěhovali? četla jsem, že se někam musí psát o povolení se nastěhovat do nezkolaudovaného domu...
Odpovědět
Profilova fotka
@songs my jsme to měli tak, že po předání domu k nám přišel znovu odhadce potvrdit tu prvně odhadnutou cenu a pak nám peníze uvolnili (museli jsme teda splnit ještě další podmínky...) - místo zápisu roz.st. do KN. Musíte to mít ve smlouvě o HÚ, když to tam nenajdeš, ptejte se v bance, tam tuhle novelizaci už musí mít dávno vyřešenou i praktikovanou... Neboj, dá se to vše stihnout, pokud jsou další strany spolupracující a trošku je i uháníš ;-) A když se přeci jen stane, že to nestíháte, tak zavolej do RDR paní Kressovou (ekonomické odd., číslo na Fa), určitě Vám vyjde vstříc, je bezva ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@evapetrikova hele já ze začátku taky špekulovala nad vším a pak nemohla usnout ale teď už po KS děj se vůle Boží :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@mojsha Určitě jsi jak sluníčko:) Jak se znám, tak já budu v noci furt nad domečkem špekulovat, co a jak bude nejlepší...a ráno budu mít malé oči jako číňan. Dneska jsem oslovila firmy na krtka, jsem zvědavá na cenu....
Odpovědět
Profilova fotka
@evapetrikova mě se spí krásně :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@makyv Moc děkuju za digestoř....juknu ještě na stránky co to obnáší a nějak se rozhodnem....Myslím, že asi důležitý mít dobrou digestoř, aby nám doměeček nečuchal páry:) A jak jste se rozhodli s hromosvodem?
Odpovědět
Profilova fotka
@mojsha Míší super, takže Vánoce se blíží:) Zřejmě až půjdeš nakupovat, tak se budeš taky usmívat a okolí si bude říkat co se děje..... :) Jj musí to být úžasný pocit...taky se na něj těším.... A jak se ti v noci spí? :)
Odpovědět
@andydrzka aha protoze na vyplaceni hypo potrebuju mit vinkulaci pojistky a k tomu musi byt pry zapsana stavba tak snad se to vsechno stihne
Odpovědět
Profilova fotka
@songs nn, rozestavěná stavba se od nového roku (podle nového OZ) do katastru už nezapisuje, až hotová stavba...
Odpovědět
@evapetrikova Evi my ho tam dali, nekde jsem cetla, ze je to lepsi, i kvuli tomu drevu a take vetrani.
Odpovědět
@evapetrikova ano s Prahou s panem Zahrádkou, taky spokojenost;-)
Odpovědět
Mám zase blbý dotaz :-D Když budu potřebovat dát na katastr rozestavěnou stavbu, co oni ode mě budou potřebovat, aby to zapsali?
Odpovědět
@mojsha tak to je super, tak to by mohli v záři začít stavět vrch co?
Odpovědět
@mojsha a terásku a kafíčko a grilování :-)
Odpovědět
@evapetrikova no do ted jsme se nudili :-) myslíš ZD proč se zalévá?
Odpovědět
@evapetrikova Trubka vede z kuchyně do podlahy v patře a podlahou do některého rohu a tam nad střechu. V místnosti je obestavěná sádrošem a omalovaná, takže kdo neví tak ani nepozná , že tam vede digestoř. My máme Novu 101 a je vedená v rohu koupelny za dveřmi, obložená dlaždičkami a v pohodě.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@evapetrikova tu digestoř opravdu dávají střechou, u prostupu ve zdi by se narušila parobrána a další věci a dělalo by to neplechu, chce to výkonější digestoř ale to není problém.... mě se ani ty díry s tou mřížkou moc nelíbí na barákách kolikrát jsem i viděla jak to pak špiní omítku fasády :-S
Odpovědět
Profilova fotka
@makyv neboj všechno bude :) čekání se vyplatí
Odpovědět
Profilova fotka
Holky já jsem tak šťastnáááá !!! psali z RDR že prý když budeme mít v červenci povolení tak ještě v červenci vylejou desku :-D tak se klepu jak ratlík aby vše klaplo! furt se musím usmívat jakou z toho mám radost! celkově to už máme " za pár " ale i o týden dva se to třeba posune dopředu - jsem jak malý dítě u kolotoče :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@mojsha Zlatá moc děkuju:) Jdu najít nějakou firmu, která používá krtka:)
Odpovědět
Profilova fotka
@evapetrikova mě neotravuješ :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@evapetrikova určitě by to mělo jít pokud vám to povolí obec/město, stejně musíte žádat o povolení pač to už je pozemek obce ;-) ale oni určoo budou rádi že to podkopnete aspoň se nezničí silnice
Odpovědět
Profilova fotka
@songs hele ty jsi jako já :-D :-D :-D taky už vidím vše, i záhony a ploty :-D :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@pilousot @jitule23 holky děkuji a nezabírá ten odtah někde místo?
Odpovědět
@evapetrikova Odtah je možný jen nad střechu, máme ho už téměř 4 roky a je to v pohodě. Digestoř máme dvoumotorovou, protože se trubky v digestoři lomí v podlaze a odtah je výborný.
Odpovědět
@evapetrikova Ono to s RDR ani jinak nejde (nebo nám to aspoň p. Mikula říkal). Odtah digestoře zdí by prý mohl dělat neplechu (srážení vody na omítce, plísně atd.), takže dělají jen přes střechu.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky holky, mám prosbičku nechávaly jste si dělat odtah digestoře nad střechu? Jaký na to máte názor?
Odpovědět
Profilova fotka
@makyv Jééé no vidíš to, vy už čekáte na projekt, my dostali teďka vzor smlouvy k přečtení....Stavíte s Prahou? A s kým? O nás se stará p. Mikula, myslím, že je fajn:)
Odpovědět
Profilova fotka
@songs Jé děkuju, no začínáme zařizovat, myslím, že se nudit nebudeme a příští rok si řekneme uf:) Krásný datum výstavby:) A proč se deska zalévá?
Odpovědět
Jé děvčata já Vám tak závidím jak už stavíte a bydlíte:-)...to čekání na projekt je nekonečné:-(
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?