Ahoj, určitě také někoho z vás zaujaly typové domy Kubis 631 a 632 od RD Rýmařov. Nás zaujal zejména velice příznivou cenu v poměru k užitné ploše domu. Budu ráda, pokud přispějete do diskuse vy, kteří ho už stavíte i vy, kteří by jste stavět chtěli.
@mojsha Ahojky Míší, poradila bys mi, prosím. Myslíš, že bychom mohli použít krtka na připojení kanálu a vody (to vzdálenější.) Za tím dřevěným plotem je už náš pozemek. Max 10m. Ráda bych podkopala chodník a silnici, abychom nemuseli do toho zasahovat. Nevíš, jestli to půjde?
@songs Ahojky no přesně, my včera se šli mrknout do satelitu jaký typ fasád lidi mají....a hodně lidí grilovalo:) Paráda, úplně jsem jim to záviděla....My až příští jaro:(
Tak jsem se byla dneska dívat na náš pozemek s deskou a už to vidím :-) teráska, kafíčko, bazének, skleníček .... a manžel se na mě díval jak na blázna :-)
@bzulenka ahoj, my si vybrali v Siku obklady a sami si udělali vizualizaci, pak jsme to namailovali do Sika, že stavíme s Rýmařovem, kde nás odkázali na konkretního člověka který udělal kalkulaci koupelen, bacha na propočty dlaždiček a obkladů, nám někde napočítali až o 500% více obkladů úplně zbytečně, takže jsme to s nima řešily poměrně dlouho
@evapetrikova :) :) :) asi 4 pracovní dny, ale my jsme to měli všechno tak trochu jinak, na rychlo. změnili nám územní plán a měli jsme týden na vyřízení projektu a ohlášky....Takže momentálně máme projekt za 36tis, je zaplacený projektant za 30tis a zatím nevíme jistě zda dostaneme kladné stanovisko z UHA. Jme dobří blázni no..
@bzulenka: No musis si sjednat schuzku primo v Siku, tam se Vas ujme clovek, ukaze, co je v zakladu, za co je priplatek a tak .. neco navrhnete, on Vam obratem posle nejaky navrh a pak uz se to jen doladuje. Kdyz jste 100% spokojeni, on predava ten projekt na Rymarov, ty Vam pak poslou naceneni :-)
Ahoj Kubisáci!
My už jsme se taky konečně rozhoupali že postavíme Kubis,jen ještě nevíme jestli 631 nebo 632.V Hněvotíně jsme už byli,ale 632 jsme ještě neviděli.Někdo už tu psal,že se na ní byli podívat,poradte prosím kde.Díky.Jinak čekáme na pozemku na elektriku,kterou nám ČEZ slíbil na říjen.Ted máme zažádáno o studnu a kontaktovali jsme již OC Praha,takže jsme vyrazili na doufáme ne příliš dlouhou a komplikovanou cestu.At Vám to roste.
@mojsha no tak to jste fakt šikulky, že jste to zvládli takhle rychle a ještě s malou :-)
@songs my za dveře dopláceli 5,5 tis., ale máme standardní trochu poupravené ...
@mojsha Ahojky Míší, tak to je paráda:) Jste šikulové a asi jste si oba dva oddychli, že:) No vidím to stejně....všechno mít připravené a pak ať nás nic nepřekvapí....A výstavba domečku už se blíží:) My budeme do cca 14 dní podepisovat teprve smlouvu na projekt...
čau holkýýýý
Tak konečná specifikace proběhla parádně, Terezka byla hodná,hrála si a pak čučela na Déčko :-D přijeli jsme v 8.30 a v 12.30 hotovo !!!!! Dělal ji s námi pan Lašák a super, bála jsem se a zvládli jsme to fajnově... dokonce jsme udělali několik změn a k dobrému myslím...Budeme kontaktovat p. Krejčíka a p.Červeného ohledně termínů....pač nejpozději do konce července bychom měli mít ohlášku... :-) ufff jsem ráda :-D