Kubis 631, 632 - RD Rýmařov, zaujaly vás?

Zobraz úvodní příspěvek
Ahoj, určitě také někoho z vás zaujaly typové domy Kubis 631 a 632 od RD Rýmařov. Nás zaujal zejména velice příznivou cenu v poměru k užitné ploše domu. Budu ráda, pokud přispějete do diskuse vy, kteří ho už stavíte i vy, kteří by jste stavět chtěli.
Odpovědět
@evapetrikova teraz mame vo vstupnej chodbe schody a nikdy viac alebo potom dost daleko od vchodovych dveri - tiez sa stale roznasa vsetok neporiadok aj hore po schodoch..., v zime vedro s vodou ani neodkladam, stale ho mam po ruke a len umyvam a umyvam :) ale som mozno aj prehnane cistotna :DD
Odpovědět
@flowerbl Můžu se Tě zeptat, víš-li, jak moc drahé má to zádveří z boku být? Vymyslel jsem si něco podobného u 632, značně by to ulevilo ostatním prostorům. Děkuju!
Odpovědět
Profilova fotka
@peta_petruska Ahojky Petí, v Olomouci jsme nebyli. Čekáme jestli se tady poblíž nás nebude stavět 631, Kubise 632 jsme viděli..Nad tím, zádveřím špekuluju z důvodu toho, že bych byla ráda při vstupu hned u schodů...
Odpovědět
@evapetrikova mne sa to zda v pohode tak, ako je to original, neviem, ci si sa bola pozriet v olomouci, ale mne sa to pacilo, aj ked na podoryse sa mi to zadlo cudne
Odpovědět
Profilova fotka
@minimaxinka13 jed se podívat do vzorového domu, fotky ti stejne nic moc neřeknou
Odpovědět
@evapetrikova jj, strana 21, hodně se mi to tak líbí, ale prý hrozně drahé...
Odpovědět
Profilova fotka
@flowerbl Někde si v diskuzi dávala půdorys, kde byl vchod z boční strany, že:) Mrknu ještě na to...
Odpovědět
Profilova fotka
@flowerbl No jo taky máš velikou pravdu...To zádveří je moc malinké....
Odpovědět
@evapetrikova Mně se nepozdávají i ty troje dveře v tak malinkém zádveří, ani by ses tam neotočila, co potom místo na botník, kabáty... S těmi dveřmi do koupelny je to myslím tak, že nemůžou být přímo z obytné místnosti, tzn. aby mohly být z obýváku, musel by být ještě kus oddělen jako chodba..
Odpovědět
Profilova fotka
@peta_petruska Děkuju moc za reakci, máš velikánskou pravdu....tohle mě vůbec nenapadlo. Původně měli být dvěře jak byly, ale jeden řekne, že dveře do koupelny nemůžou být z obývacího pokoje a druhý že můžou, tak babo raď.
Odpovědět
@evapetrikova mne by vadilo, ze vzdy ked ides na wc musis prejst popri vchode, cize "bordel" z topanok si roznasas po celom dome :) alebo budes po kazdom vstupe z vonku vysavt a umyvat ...
Odpovědět
Profilova fotka
@minimaxinka13 Ahojky na www.vzorovydumolomouc.cz
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky holky, co říkáte tomuto nákresu. Moc děkuji za reakce.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj nevíte, je možné vidět někde nějaké fotky kubise uvnitř? Neumím si moc představit jak to vypadá uvnitř v reálu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@michaela859 jojo, za komplet připojení, výkopy, hadice, trubky, písek, folie, kanalitační šachta, voda taky to samé a elektrika výkopy a ty kabely, chráničky až k tomu antoníčku, co se toho týče, tak ten nám elektrikář musel upravovat a dávat stavební zásuvku...to bylo za 7 tisíc ještě k tomu... 8-(
Odpovědět
@katunkaj Kači, za co jste dali 36tis? Myslíš komplet, voda,elektřina a kanalizace? My jsme si to teda dělali sami i kopali svépomocí, jen eletkřinu nám dělal známý a vyšlo to takto : Kanalizace - kanalizační šachta 3 400,-kč, materiál, trubky atd ( i kolem celého domu na dešťovku 4 000,-kč) dohromady 7 400,- Kč Elektřina - staveništní přívod nebo rozvaděč - 2 000,- Kč, rozvodná skřín - 6 500,-Kč, práce a materiál ( ty kábly, které vedou elektřinu do domu) 4 000,- Kč, dohromady 14 500,- Kč Voda - vodovodní šachta ( zamítli nám vodoměr v domě) 8 000,- Kč, připojení od místních vodáren a nainstalování šachty - 4 000,- Kč, dohromady 12 000,- Kč. Dohromady nás celé přípojky vyšly na 33 900,- Kč , je to taky pálka, hodně tam ale udělala ta vodovodní šachta za 8tis... jinak výkopové práce jsme si dělali sami, v podstatě s přítelem ve dvou a jde to :)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@katunkaj Týýý jo, fakt? No tak my to budeme mít tak 6m a to budeme muset do chodníku a do silnice, pokud tam nepůjde udělat nějaká šachta....No Tak 100tis navíc...Skvělé...
Odpovědět
Profilova fotka
@evapetrikova Ne ne, napojení od základovky jsme si dělali sami...od desky k antoníčku, který máme na pozemku cca 4 metry za 35 tisíc a to nám to dělal známej... :-.
Odpovědět
Profilova fotka
Mám ještě dotázek, neřešili jste někdo sol.panely místo krbu? Na kolik by to vyšlo?
Odpovědět
Profilova fotka
Holčičky co stavíte, držíme ať vám sluníčko svítí. Vypadá to, že materiál pěkně proschne, při tomto pařáku:) a moc se těšíme na všechny fotečky, co uvidíme:) Věřím, že se nemůžete dočkat až Vám domeček budou předávat.
Odpovědět
Profilova fotka
@katunkaj Ahojky Katí, mám prosbičku. Elektriku a vodu vám tahali při základovce a ta firma, která jí dělala? Kolik jste dopláceli? a jak daleko jste to měli od pozemku? Děkuju moc.
Odpovědět
Profilova fotka
@michaela859 přesný den nevím, ale dneska už tam byli kluci a dodělávali polistirény a připravovali na fasádu...
Odpovědět
@michaela859 určitě to bude v poho, držim pěstičky :-)
Odpovědět
@evikusss držím palce ať vše klapne :) my jsme si to počasí vybrali.... snad bude vše zítra ok, nikde nebude nic vlhkeho a budou pokračovat v práci :)
Odpovědět
@michaela859 no to mi povídej :-). Jedna milá zpráva, koukala jsem na počasí...v pondělí mají být tropické teploty (v pondělí začínáme), tak už jen doufat že z toho tepla nepřijde nějaká megabouřka a nevyplaví domeček, než půjde pod střechu. :-D . Tak ať vám zítra v klidu pokračujou :-)
Odpovědět
@evikusss no o tom me ani nemluv. Ja si byla od začátku jistá a až jsem vybrala tak jsem začala uvažovat jestli je to opravdu tak nejlepší atd...no prostě už ať to stojí!:-)
Odpovědět
@michaela859 odvážná moc ne, spíš nerozhodná. Pořád vybírám a měním až nakonec přeberu. Ty už aspoň brzy uvidíš jak sis vybrala, já si ještě chvíli počkám :-)
Odpovědět
@evikusss jsi odvážná , jsem opravdu zvědavá jak to bude vypadat :) jinak my zatím nemáme nic barevného v domě naplánované, chtěla jsem všechno neutrální včetně nábytku a pak si tam doladím nějaké barevné dekorace :)
Odpovědět
@michaela859 já myslím, že nakonec budeš ráda že ses držela při zemi :-)) Dost se těch barev obávám. Tak vám zítra pokračujou viď? To je dobře :-)
Odpovědět
@katunkaj Kači a už máte datum kdy vám dělají fasádu? :)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?