Kubis 631, 632 - RD Rýmařov, zaujaly vás?

Zobraz úvodní příspěvek
Ahoj, určitě také někoho z vás zaujaly typové domy Kubis 631 a 632 od RD Rýmařov. Nás zaujal zejména velice příznivou cenu v poměru k užitné ploše domu. Budu ráda, pokud přispějete do diskuse vy, kteří ho už stavíte i vy, kteří by jste stavět chtěli.
Odpovědět
@ilisek10 Není zač. :-) Ano, vložka je také od nich. Kontakt: www.3ktop.cz,
Odpovědět
ilisek10@david17 Díky moc, je to fakt pěkný a přesně podle našich představ. Mohl bys mi dát kontakt na tu firmu? Z MB do BN by pro ně neměl být problém dojet a hlavně už mají zkušenost z Kubise. Vložku máš také od nich? Dík x-)
Odpovědět
@mpetr ahoj, v tomto roce bychom meli postavit Kubis 74
Odpovědět
@ilisek10 Tak jsem dohledal fakturu a bylo to i s obezdívkou 65tis. Koukni do alba, dal jsem tam fotku krbu i s parametrama.
Odpovědět
@david17 60 i s obezdivkou?
Odpovědět
@ilisek10 Vložka má výhřevnost 5 kw a cena byla cca 60 tis. Kč. Je to vyzděné a jsme spokojeni. Ze začátku jsme se báli, že krb bude malý (byli jsme zvyklí na velký rohový), ale tady do toho baráčku to stačí. Klidně se ptej ;-)
Odpovědět
ilisek10@david17 Můžu se tě ještě zeptat, jakou výhřevnost má ta vložka (kw) a jak jste spokojeni? Cena? Máme tu v Benešově krbaře, ale jemu to rozhodně svěřit nemůžeme, máme špatnou zkušenost z bytu. Je to stavebnice nebo vyzděné? Omlouvám se za tolik otázek :-D
Odpovědět
@ilisek10 Dělala nám ho firma z MB, myslím, že to byl 5.den montáže. Tedy noc, chlapi z RD je tu nechtěli přes den, že by překáželi.
Odpovědět
to budeme nakonec muset, mno
Odpovědět
@ilisek10 tak vyměňte za vetší skruž ne?
Odpovědět
Ještě otázka na Davida 17.Jak si realizoval krb? Přesně takový bychom také chtěli...
Odpovědět
Ahoj Kubisáci!! Máme termín 29.3.,takže řešíme přípojky. Jak máte prosím udělanou vodárnu. My máme studnu, ale bohužel jsme dali malou skruž a ted se do ní nevejde vodárna. Máte ji někdo v domě. Díky.
Odpovědět
Zdravim, stavite nekdo Kubis 74 nebo budete stavet?
Odpovědět
Zdravím všechny Kubisáky, chtěl bych poděkovat všem zúčastněným za příspěvky, které nás inspirovaly a dovedly ke Kubisu 631. Kdo máte zájem, mrkněte do alba, trošku jsme si ho upravili (máme 2 moduly navíc + garáž).
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj prosím nepostavil si nekdo Kubis 632 s Libereckým nebo Stredočeským kraji??? a náááhodou za lahvinku dobrého vína nepozval by nas na návštevu??? Bohužel není nikde ukázkový dům a me Kubis 631 prijde jiný.... nedokažu si to predstavit... prosííím :) :-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@crawler Ahojky jen píšu co vím, firma RDR super a s Wood systermem stavěla kamarádka. Jsou také moc spokojeni. Jde o to, jaký máte pozemek, neboť WS staví každý domeček jiný a postaví ho i na netypický pozemek, což Kubis se nemusí vejít na každý. WS bude trošku dražší.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@krony to moc ráda slyším a přeji ať se skvěle bydlí! :)
Odpovědět

Odpovědět
@crawler Tak RDR můžu jen doporučit. Po 14ti dnech jsme sepisovali závady a na celém baráku jsme objevili jen čtyři drobné vady, což si myslím, že na celý baráček vůbec není špatné a fakt to byly drobnosti. Rychlost výstavby super, komunikace super. No snad jen ten boj s termíny, to trošku mrzelo, ale nějak jsme to přestáli ty dva měsíce navíc a už bydlíme, to pak člověk rychle zapomene takové věci :) @maceo Masakr, jak jedou co? My máme sousedy, kteří dodnes chodí a koukají a pokaždé když jdou okolo, tak vrtí hlavou :)
Odpovědět
@maceo Fotky: 1 den ráno, 1 den odpoledne, 2 den ráno, 2 den odpoledne
Odpovědět

Odpovědět
Profilova fotka
@krony mě by taky fotky moc zajímaly...jinak my zatím jen sníme a rozhlížíme se...kubis je tak nějak favorit - typově - ale nevím co firma RD...já bych nejraději dům od wood system.
Odpovědět
Ahoj lidičky, chtěla jsem se optat jestli je tu někdo, kdo má dobré zkušenosti s projektantem na usazení domu na pozemek - středočeský kraj, prosím info, třeba do IP. Moc děkuji.
Odpovědět
My to měli hotové už na konci listopadu, jen fasáda se nestihla. Minulý týden jsme dokončili stěhování a zařizování, chybí nám jen rolety. A čekáme na kolaudaci, tady na úřadě jsou fakt zabrždění, čekáme už skoro dva měsíce. Jinak je stavba hotová, čeká mě ale ještě stavba cesty + chodníku, plot, pak zahrada. Ale prostě už bydlíme a je to super :) evapetrikova a četl jsem: "my pořád slavíme", tak jsem chtěl napsat, že my taky, ale ono jsem to jen blbě přečetl tedy :) Fotky dodám, když je zájem.
Odpovědět
Profilova fotka
@krony super, gratuluji, chceme:)) my pořád stavíme:)
Odpovědět
@krony chceme
Odpovědět
Zdarec. Tak jsem zpět po čase, jen jsem tady všem chtěl poděkovat za rady, které jsem tu načerpal a pochlubit se, že už taky bydlíme :) Možná jestli bude chvilka, tak sem hodím v průběhu týdne taky nějaké fotky, jestli chcete.
Odpovědět
Profilova fotka
@evapetrikova Evi super :) O penězích ale ani nemluv ;) museli jsme udělat svahovou zídku - spíš zeď, je do ELka a má 10x3,5m takže ranec, stála fůru peněz i když byla dělaná svépomocí (manžel+taťka) a máme udělanou zámkovku před vchodem :) takže konečně není tolik bahna... letos pokud se stane zázrak :)) se pustíme do terasy a chtěla bych z jedné strany vysázet živý plot. Ale domeček nám za tyto překážky stojí :) jsme moc spokojeni a holky jakbysmet. Už si neumím představit návrat do bytu, to by mě asi zabilo ;)
Odpovědět
Profilova fotka
@jimika diky, pro orientaci to staci :)
Odpovědět
@margot_ka Záleží na rozměrech oken. Nemáme Kubis. Ale např. 900/1275 - 1112,- (bez DPH), 1500/1275 -1403,-.
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?