Kubis 631, 632 - RD Rýmařov, zaujaly vás?

Zobraz úvodní příspěvek
Ahoj, určitě také někoho z vás zaujaly typové domy Kubis 631 a 632 od RD Rýmařov. Nás zaujal zejména velice příznivou cenu v poměru k užitné ploše domu. Budu ráda, pokud přispějete do diskuse vy, kteří ho už stavíte i vy, kteří by jste stavět chtěli.
Odpovědět
1
156
157
@tracyy ahoj.. to je právě ten fígl u KUBISU, že horní patro není zkosené střechou. Střecha má jenom 25stupňů. Dokonce nahoře není ani strop, vidíš do střechy, takže to vypadá ještě větší :-)
Odpovědět
Taky jsem o něm uvažovala, ale manželovi se moc nelíbí a aby mi vyhovoval musela bych ho celý uvnitř předělat. Jsme 4 členná rodina a děti budou mít každý svůj pokojíček. Pokoj 10m2 je hrozně málo a nahoře to je zase zbytečně velké, ikdyž ono jak to bude zkosené střechou tak tam bude i tak málo prostoru :/ těžko říct, bych ho potřebovala vidět naživo nejlépe
Odpovědět
@lpeki možná sem tam blbě napsala, jak to myslím s tím pokojem pro hosty. Ten by ti zůstal,ale mensí.. Tak a neboj, už ti do toho přestanu kecat 8-(
Odpovědět
@flowerbl No nám by sedělo spíš 5+1. Kdyby byla 632 za stejnou cenu jak 631, tak bysme neváhali.. Zkoušela sem taky trochu špekulovat nad tvým problémem :-) Kdyz sme byli v Olomouci za tím panem Pavlíčkem, tak sme se dozvěděli, že jde protáhnout dům třeba o jeden modul, to dělá asi 60cm a zhruba 80.000,- navíc. Když si dům o kousek natáhneš směrem ke garáži, zruš v přízemí koupelnu, zvětšený pokoj pro hosty zmenši na WC s umyvadýlkem (to myslím,že stačí, když je nahoře regulerní koupelna) a místo zrušené koupelny udělej chodbu do garáže a budeš mít i zvětšené zádveří (2v1 :-D ) P.Pavlíček měl vymyšlenou nahoře tu komoru jako technickou místnost, kde by byly natahlé přípojky na pračku a byl by tam i bojler. Sice by asi malá neměla pracovnu, ale vyřešilo by ti to problém, chybějící koupelny dole.. Možná sem to vymyslela pěkně blbě a pošleš mě s tím někam 8-), ale snaha se cení, ne :-D ?
Odpovědět
@lpeki A potřebuješ 4+kk nebo 5+kk ? Nám by stačil 4+kk takže 631, ale víc se mi líbí jak je řešená 632, nicméně ani jeden by nám úplně nevyhovoval... Patro je jasné, ložnice se šatnou, koupelna a velký dětský pokoj, nebo dětský pokoj plus malá pracovna... Jenže přízemí není ideál ani jedno, plánujeme garáž, takže potřebujeme mít z boku další dveře do garáže, chtěla bych větší zádveří a tak... Už pár dnů nad tím špekuluju a kreslím si na papír, ale zatím nic moc kloudného...
Odpovědět
Je to k neuvěření, kolik se toho vejde do pár metrů čtverečních :-N Když už tu vidím i tu 632- právě váháme jestli 631 nebo 632. Dvojka mě přijde líp dořešená, jsou tam větší pokoje, je to tím schodištěm. Ale cena už je trochu vyšší, škoda :-( Každá koruna k dobru dobrá :-)
Odpovědět
Další varianta vnitřního uspořádání
Odpovědět
1
156
157
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?