Kubis 631, 632 - RD Rýmařov, zaujaly vás?

Zobraz úvodní příspěvek
Ahoj, určitě také někoho z vás zaujaly typové domy Kubis 631 a 632 od RD Rýmařov. Nás zaujal zejména velice příznivou cenu v poměru k užitné ploše domu. Budu ráda, pokud přispějete do diskuse vy, kteří ho už stavíte i vy, kteří by jste stavět chtěli.
Odpovědět
Profilova fotka
@beelmcs tak řekněte, že synco nechcete a odečtou vám ho. My máme podlahovku všude mimo chodeb ložnice a šatny (přímotopy + synco nám odečetli) a vyšlo nás to na cca 35 tis. bez dph, je to teda z prosince 2013, ale ty ceny se nemohly přeci tak navýšit. @ztk a ta cena se vám po KS určitě ještě sníží, protože podlahovku nebudete dávat třeba pod sedačku, kamna, kuchyňskou linku, postele apod. - do KS si to promyslete a nechte zakreslit do půdorysu ;-)
Odpovědět
to je divny nam napocitali Elektrické podlahové topení Fenix za 145000 bez dph + doplatek za Systém Synco 700 za 35881Kc bez dph coz je 180881 bez dph a odecetli jen za primotopy 21900 bez dhp, takze rozdil v nedoplatku je 158981 bez dph = 182828Kc s dph. kdyby byl doplatek jak pisete, tak to by bylo jine:) Asi to bude tim, ze maji nejaky novy rizeni Synco 700 pro podlahovku.
Odpovědět
@beelmcs my budeme mit všude podlahovku a máme zálohu 140000,- Kč, ale z toho ti odečtou cca 60.000,- Kč za přímotopy a systém sinco living.. takže doplatek bude okolo 80.000,- Kč... ale přesnou částku budeme vědět až 4.6. při konečné specifikaci:)
Odpovědět
Ahoj, muzete nam nekdo poradit, jak jste rozvrhli primotopy + nabytek v pokojich? Planujeme podlahovku obyvak, kuchyn a koupelny. (vsude se nam zdala podlahovka dosti draha za cca 170kc navic) Diky za navrhy a napady:)
Odpovědět
Prosim vas, odkud se berou a co znamenaji modra srdicka? :) pochopila jsem ze se posilaji, tak jsem poslala dal... ale odkud se ziskavaji? Dekuji..
Odpovědět
Doplnil jsem do svého fotoblogu fotky hotového domu. Myslím si, že by to někomu mohlo pomoci při řešení změn co se týče oken. V jednom pohledu je vidět i řešení prosvětlení chodby u schodiště terasovými dveřmi.
Odpovědět
Profilova fotka
@perisy ahojky mrknu ti na to....ale zda se mi to dost...nebot by vam meli odecist jednu pricku.Drahy byl ocelovy preklad-myslim cca 50tis (ten jsme meli mit).Pri stavbe domecku vsak privezli drevene tramy...nekde se stala chybicka....a ty vysly na 40tis.Mrkni mi do alba. (Tzn ze by jste meli platit min nez 40tis. pokud by vam nevadily drev.tramy)
Odpovědět
Profilova fotka
@luciana55 lucinko nevim jak je vana pod oknem dlouha,my ji.mame na strane a ma mysli 170cm a je to pidi midi vana...ikdyz se 2detma se tam jeste vejdu....ale uplnej koupaci luxus to neni....pokud budete mit sprchac tak je vana v zakladu dostacujici....ale mozna bych si priplatila;)
Odpovědět
Profilova fotka
@viky007 @petraop Vikco jen me tak napadlo,ze svetlo s cidlem je fajn,ale kdyz ti tam Rdr namontuje to svetlo v zakladu tak si ho rozsvitis jen uvnitr.Nebo zas musis volat elektrikare at ti ho vymeni....to uz je jednodussi to rict pri KS i take napriklad ten hranol pro pripravu terasy.....kdo ho tam mit nebude(jako my) tak si musi udelat pergolu o 4nohach.....ja chapu ze je toho mraky na co klienta upozornit a neco muze vypadnout....
Odpovědět
@luciana55 já ji mám pod oknem
Odpovědět
Profilova fotka
holky co mate v kubisu 631 ve vrchni koupelne vanu mate ji pod oknem nebo na leve strane jak vejdete ?
Odpovědět
Profilova fotka
@viky007 Ná tu běhá spousta koček a psů to by svítilo přořád, chtěli jsme si prostě posvítit, odemknout a zhasnout a nemuset máchat rukama aby to zareagovalo :D Ale jinak jo, je to řešení ;)
Odpovědět
@petraop @evapetrikova Nač vypínač na venkovní světlo, stačí přeci světlo na čidlo a problém je vyřešen, a je to mnohem jednodušší.
Odpovědět
Profilova fotka
Pozor kdo si budete chtit dat venkovni rolety-zaluzie rici si pri KS. My si to rekli az uz byl domecek ve vyrobe a stalo nas to 20tis navic (sankce). Kdyz jsem se ptala v RDR nekoho jineho ze si je dodelame v budoucnu,nedoporucoval,ze budeme mit zasah do fasady a do oken a tim se nam nebude na ne vztahovat reklamace a dalsi vec je kdyz to bude dodatecne tak nam to zmensi okno o 10cm.
Odpovědět
Profilova fotka
@luciana55 presne tak,pozor svetla a jine veci se resi pri KS.Ten vypinac take nemame:( Nikdo nam neporadil:( nerekl nam to.A my z panelaku to nevime....coz me i trosku mrzi. Druha vec je treba dodelani hranolu do fasady pro pripadnou terasu...taky nam nikdo nerekl....Zalezi koho budete mit na KS a jak si o domecku bude chtit s vami povidat.
Odpovědět
Profilova fotka
@luciana55 ahojky ano, je dobré si to nakreslit do půdorysu jak dáš nábytek a dle toho posunout osvětlení a zásuvky. To venkovní světlo nám nedošlo, ale je to spíš na Vás co si vymyslíte. Je tam tolik věcí k řešení, že oni sami Ti třeba neřeknou a nechcete tady přidat a tady...pomůžou, poradí, ale je to víceméně vaše věc kde budete mít vypínače, kolik atd...
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@petraop zlatko velika gratulace
Odpovědět
Profilova fotka
@petraop peti na ty svetla se ptaji az u konecne speci ze ?
Odpovědět
Profilova fotka
@ztk už 3 týdny bydlíme ;) ale pssssssssss :D
Odpovědět
Profilova fotka
@petraop super!!!! Gratuluji ;-)
Odpovědět
@ztk teda zjistím ještě jednou! v RDR nám řekli 60 tis... je tady někdo kdo to má zrušené a mohl by dát info o ceně?
Odpovědět
@perisy to se mi nezdá na 60.000,- kč? to je nějak moc.... vím, že Evička evapetrikova mají zmenšený ten pokojík a když ho chceš zrušit, tak ti tam udělají ocelový překlad, ale ten nestojí tolik.. mám pocit, že jsme to taky řešili... ale jasně, nemáte kam dát klavír... tak tam se to určitě vejde:) jj my taky vanu nevyužíváme...jen sprchu...
Odpovědět
@petraop superrrrr gratuluji..... a už se budete stěhovat.....
Odpovědět
@petraop jj Peti.. jsou to změny.... máme velký sprcháč 120...a záchod a umyvadlo dole v koupelně a v chodbě - zádveří budeme mít pod schodami pračku a sušičku:)) a nohře v té technické místnosti máme záchod a umyvadlo a bojler... my vanu nepoužíváme, tak nám stačí jeden sprcháč:)))) budeme mít podlahovku všude a dole po celém dlažbu a nahoře kromě té technické místnosti budeme mít vinyl.... já jsem ani za nic nechtěla plovoučku.. úplně ji nesnáším... teď bydlíme v podnájmu a jsem z toho celá zpruzelá... už jen jak dětem něco spadne, jak je všechno na ní slyšet... I my máme přidané okno na schodiště a skříň v šatně a i okno v šatně:)))) Jak myslíš roozsvcěcování venkovního světla u vchodu i z venku... já myslela, že to tam je automaticky:) 4.6. máme konečnou specifikaci, tak abych na něco nezapomněla:)
Odpovědět
Také gratuluju ke kolaudaci! jako nováček :) a jednou ..jistojistě... to budu psát i jáááá :-)
Odpovědět
@ztk Nám zrušení spodního pokoje odhadli na 60 000 kč a nakonec nám to neřeší uplně ideálně ten klavír...takže jsme od toho upustili. Zrušili jste koupelku nahoře, to mi připoměnlo že my máme změnu v tom, že ta koupelka nahoře bude bez wc, to bude v technické místnosti... manžel chce totiž do koupelky nahoře infrasaunu (16.000) ..vedle sprcháče... vanu mít nebudem, nepotřebujeme, nevyužíváme...
Odpovědět
@petraop jeeeeee super, gratuluju. se máte :)
Odpovědět
Profilova fotka
@bzulenka @evapetrikova @katunkaj máme zkoulaudováno :) jupííííííííí
Odpovědět
Profilova fotka
@ztk páni to je změn, tak to jsem na Váš dům zvědavá. Koupelnu máte jen tu malinkou dole? Nebo i to jste nějak řešili? Hodně štěstí všem co začínáte :) Je to fajn období to těšení, ale ještě hezčí je už bydlet, tak ať jste i vy @perisy všichni nově stavící brzy v této fázi : My máme modul navíc a zatím nerozdělený pokoj, máme přípravu jako @evapetrikova Evička.Holky maj 4 a 1,5 a uvidíme zda vůbec budou chtít rozdělit, necháme to na nich, tu možnost mít budou :) Okno v chodbě k nezaplacení, já vůbec nesvítím v chodbě. Přípravu na skříň máme a i okno v šatně a je to taky super, už se těším až tam šoupnem poličky :) Co bych udělala jinak.. no asi bych nakonec dala vynil všude, máme v kuchyni a obýváku a chodbě a je to teda tepelně lepší než plovoučka, ta i dost klouže. a možná bych dala podlahovku do koupelen a předsíně. Máme jen přímotopy a nelituju, jsou maličké a rozhodně hezčí než klasický radiátor :) Jo a určitě bych dala rozsvěcování venkovního světla u vchodu i zvenku, už jsme to nechtěli dodělávat při montáži, to by se musela porušit parozábrana a to jsme nechtěli riskovat ;)
Odpovědět
Profilova fotka
@ztk psala jsem sz
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?