Ahoj, určitě také někoho z vás zaujaly typové domy Kubis 631 a 632 od RD Rýmařov. Nás zaujal zejména velice příznivou cenu v poměru k užitné ploše domu. Budu ráda, pokud přispějete do diskuse vy, kteří ho už stavíte i vy, kteří by jste stavět chtěli.
@jahooodka Ještě pořád nevíme, pokud bych nemusel řešit peníze, nebyl by to Kubis ani Nova101 :-) . Nova101 je samozřejmě praktičtější, ale Kubis nám přijde modernější a levnější. No uvidíme až porovnáme kalkulace ;-)
strange - my máme kalkulaci na podlahové vytápění v celém domě jako zálohu 140.000,- Kč, ještě jsem neměli konečnou specifikaci tak proto záloha, ale odečtou asi 65000,- Kč za přímotopy a systém sinco living.
@evapetrikova V paneláku je ještě sklep. Tam jsme měli kola a spousta haraburdí. Ale k domu je navíc potřeba i spousta dalších věcí, které se musí někam dát....
@jahooodka To sice jo,ale Nova to neni a nema garaz;) V klidecku,jen jsme cerstve postavili tak Kubise hajim.Jinak mate krasny domecek,hezky sladene.Moc se mi libi i vase fasada a barva oken.A to okoli kolem domecku,nadhera a ten vyhled.Ten nas ani fotit radeji nebudu.....;)
Aaa kdyz jste nekdo pred tim bydleli v panelaku meli jste garaz? Urcite bude potreba alespon zahradni domecek na sekacku a veci na zahradu....Ale samozrejme ze garaz je super.Nova se mi taky moc libi....ale ty pozemky v blizkosti Prahy jsou drahyyy:(....a Kubisek je taky fajn:) Je to dum a tu volnost to splnuje.Jahudko a jsi ve foru o Kubisovi, tak nam ho nehan;)
@strangee Zrádče:-):-) Ale taky se mi Kubis líbí, ale za Novu bych ho neměnila;-) My máme třeba v Nově podlahovku jenom v otevřeném přízemí a pracovna, WC a patro je s radiátory;-) U Novy je určitě výhoda garáž, ale viděla jsem, že někdo ji má i bez garáže...
@strangee ahojky +1M 90 tis bez Dph ale od toho ti odectou 10%.Podlahove topeni ti neporadim -mame primotopy ale na cely dum to vychazelo myslim 90tis.Urcite ti to povi @andydrzka a @mojsha.Kacka@katunkaj ma topeni jen dole a to uz bylo celkem prijatelne.Jinak hodne studii a kalkulaci je na www.vzorovydumolomouc.cz Tam jsem se pred rokem inspirovala ja;)
Zdravím všechny, mám takovou prosbu. Chceme stavět s RDR Novu 101, máme dvě děti a přijde nám oproti Kubisu celkově praktičtější. Jenže vzhledem k tomu, že chceme podlahové topení, větší okna, plot, zpevněné plochy apod., dostali jsem se až na 3,8. Kubis se nám ze začátku vůbec, ale vůbec nelíbil :-). Po tom co jsme ale viděli jiné projekty Kubisu a tady fotky, už se nám tak nelíbí Nova101 a o to víc se nám líbí Kubis. Uvažovali jsme o přidání modulu + podlahové topení. Chtěl jsem vás moc poprosit, zda by byl někdo tak moc hodný a poslal by nám svojí kalkulaci. Nechceme to hned řešit s RDR. Předem moc moc děkuji.
luciana jj klidně pak ukážu, ale ještě furt přemýšlíme.....budeme mít tu kuchyň dost velkou právě na prostornou kuchyň do účka, ale nevíme... taky podle financí....
@ztk muzu pak videt prosim navrh kuchyne ??ja totiž také premyslim ze dam dva pruhy a i také ze dam bud do prostoru nebo podel sten chjo to je hruzaaaaa
evapetrikova a kolik jste dali za spotřebiče celkem? my máme truhláře a dostali jsme po třech týdnech studii a tak ještě něco budeme lehce měnit..... a manžel nechce rohovou linku, jakože ty rohy jsou nevyužité.... takže budeme mít dva pruhy podélné...... jakmile budu mít opravenou studii tak ti jí ukážu:)))))
@ztk JJ bez spotřebičů. Na spotřebiče jsme měli také štěstí, rozhodli jsme se pro Moru. Prodejna nám udělala cenu, která byla nižší než na internetu a máme za 200 Kč příplatek 5 letou záruku:) Tak uvidíme, snad budeme spokojeni.
@luciana55 Lucí, je to plánovaná kuchyně, podle našich představ. Samozřejmě, že nemusíš mít s barem:) Jen to byl super kup:) Kuchyně co jsem tak poptávala než jsme narazili na Sconto. Lamont cca 150 tis, Gorenje 140 tis, truhlář 110 v laminu, ikea 100 tis. a nás vyšla na 60tis. JJ montáž i zaměření ti udělají.
@evapetrikova evi krasna ja mam strach docela ze sconta oni ti to i namuntuji a vymeri ?no ja budu mit okno ne tam kde ty ale po prave strane chci ho mit na jih takze tak a nevim zda chci do U kazdopadne vim ze opet bila :-)