Kubis 631, 632 - RD Rýmařov, zaujaly vás?

Zobraz úvodní příspěvek
Ahoj, určitě také někoho z vás zaujaly typové domy Kubis 631 a 632 od RD Rýmařov. Nás zaujal zejména velice příznivou cenu v poměru k užitné ploše domu. Budu ráda, pokud přispějete do diskuse vy, kteří ho už stavíte i vy, kteří by jste stavět chtěli.
Odpovědět
Profilova fotka
@luciana55 luci my taky cekali dlouho.Myslim,ze projekt prisel po 6tydnech.
Odpovědět
Profilova fotka
jeeeee vy jste všichni tak sikovni uz si bydlite zaviiist snad se ja dockaaaaaaaaaaaaaaaaaam akorad jako nechapeme proc trva ten projekt tak dlouho :-( :-S
Odpovědět
Profilova fotka
@bzulenka Lenicko ode me take velika gratulace.At je domecek pro vas navzdy domovem kde budete stastni a radi se tam budete vracet.
Odpovědět
Profilova fotka
@andydrzka andrejko moc dekuji.Koukala jsem do papiru a je tam 5,5.tak jim rekneme at pouziji 5cm hmozdinku a bude to o.k. Kdyztak jeste zavolame do Rdr.moc dekuji
Odpovědět
Profilova fotka
@evapetrikova Evi, podle mě může 5 cm zasahovat do zdi, takže 5cm + tolik, kolik bude ve skříňce (mimo zeď). Ale raději ať odpoví ještě někdo, nejsem si tím úplně jistá. Nám to dělal truhlář, který se přímo domlouval s klukama při stavbě, takže jsme to nechali na něm ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@bzulenka Leni, taky moc gratuluju k domečku :-) A kdy se postěhujete vy?
Odpovědět
Profilova fotka
@andydrzka @petraop @bzulenka @katunkaj Ahojky broučci, už jste mi to určitě říkali a ptám se poněkolikáté. Zítra nám budou montovat kuchyň, jupííí, ale nějak nevím jak dlouhou hmožděnku můžeme použít. Při předávce říkali 5 cm. Je to tak?
Odpovědět
@luciana55 to můžeš, ale pak je prý problém kdyby se něco s tím stalo. Na druhou stranu nemusíš přemýšlet nad světly, pěkné světlo taky příjde na dost peněz. My máme bodovky a jsme max. spokojení
Odpovědět
Profilova fotka
@bzulenka aha aha a když si nechame vyvest jen kablíky protože co je vlastne za osvetleni v cene
Odpovědět
Profilova fotka
@bzulenka moc gratulujeme!!!!! Doufáme že dáš nějakou fotku :-) @luciana55 přesně jak píše bzulenka, počítej 1000 za kus, ale vypadá to skvěle.
Odpovědět
@luciana55 bodovky v cene nejsou a je to dost drahy spas. Jen spodek kuchyn a obyvak vychazel na.desitku..
Odpovědět
@evapetrikova tak od patku je kubis nas ;-) je nadherny a uzasny.
Odpovědět
Profilova fotka
@petraop ty bodovky jsou vcene domu ?
Odpovědět
@maceo gratulace, nové bydlení už je na dosah ruky
Odpovědět
právě přišel tříkilový balík z Rýmařova
Odpovědět
@petraop úklid si užij :-) a ještě víc stěhování
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@petraop jj, to bude asi jeden z mála úklidů, který Tě bude bavit, že ;-) :-D Tak s chutí do toho 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
@andydrzka @evapetrikova @username @songs Všem děkuji, dnes jsem vyřízená jak nikdy... a zítra hurá na úklid ;)
Odpovědět
Profilova fotka
@petraop Peti, taky se připojuji ke gratulantům a ať jste v domečku spokojení ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@bzulenka A co ta nase Lenicka?Lenicko uz mate take klicky v hrsti?
Odpovědět
Profilova fotka
@petraop Ahojky Petulko velika gratulace.At se vam v domecku hezky bydli a jste v nem moc stastni:)
Odpovědět
Profilova fotka
@petraop Parada!!!
Odpovědět
@petraop super, je potřeba to pořádně oslavit
Odpovědět
@petraop gratulace!!!!
Odpovědět
Profilova fotka
Od včerejška jsme hrdí majitelé, oslavy byly bujaré, a upřímně moc si z nich nepamatuju :-)
Odpovědět
tak jeden vtip v sobotu ráno............."na modroustřechu přidala 2 příspěvky a má 327 sedm přátel"
Odpovědět
Profilova fotka
@paulittav Jo je pravda, že těch peněz okolo je fakt strašně moc...dodnes nechápu, kde jsme na to vzali...tolik jsme totiž fakt nepočítali... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@atilius Obrovskej pesimista je můj manžel, vydá za nás oba :-D Co se týče příjmů, momentálně na tom nejsme nic moc, já na RD, manžel čerstvě v nové práci. I když by se mi líbilo postavit, co nejdříve, tak vím, že na to nemáme peníze, nebo šlo by to, ale bylo by to asi na hraně. Zatím jsme u rodičů, takže víc ušetříme. Jinak děkuji za výpis dalších pro mě neznámých poplatků, tohle vždycky hledám, co bude potřeba ještě udělat a zaplatit navíc, a nikde jsem to pořádně nenašla. Jako totálně nezasvěcená (ač jsem tedy v baráku vyrostla a měla bych se stydět, může mě omlouvat snad jen to, že jsem ženská!:-D) o těchle dalších věcech nemám ani tucha.
Odpovědět
@paulittav Pravidlo č.1 - buďte při počítání pesimisti, Pravidlo č. 2 - buďte ještě větší pesimisti a jinak hrozně záleží jaké máte teď výdaje a příjmy. Jinak se hrozně těžko radí ;) Obecně byste měli mít cca 6 měsíčních příjmů stranou. nezapomeňte, že cena na stránkách RD není konečná. Budou tam příplatky. Navíc pozemek, přípojky (nejen zřízení, ale i zavedení do domu), různé revize, katastry, geodet, čistička(?) a spousta dalších výdajů, které nenápadně lezou do peněženky.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj všem příznivcům Kubise! :o) Už dlouho dobu po tomhle domku pokukuju, a ač se mi na úplně první pohled nelíbil, tak se do něj postupně víc a víc zamilovávám. Nicméně jsme zatím s manželem ve fázi promýšlení a propočítávání, jestli bychom to vůbec zvládli. Zajímalo by mne, pokud byste někdo mohl říct, jak velkou jste měli/ máte rezervu na případné nečekané výdaje? My máme momentálně naškudlíno cca 500.000kč, ale ještě nemáme pozemek (ten by byl cca max. 300.000,-)......nicméně mi to přijde strašně málo, vezmu-li v potaz i zařízení interiéru.... Děkuju vám za reakce :o)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?