Ahoj, určitě také někoho z vás zaujaly typové domy Kubis 631 a 632 od RD Rýmařov. Nás zaujal zejména velice příznivou cenu v poměru k užitné ploše domu. Budu ráda, pokud přispějete do diskuse vy, kteří ho už stavíte i vy, kteří by jste stavět chtěli.
@ztk s tím tapetováním spousty serverů opatrně - ono to někdy pak působí, že je na tom bytě něco špatně a nejde prodat, když je úplně všude.
Jo, a ještě jedna věc...v létě je ideální zajít na pískoviště a říct maminám, že prodáváte byt. Je to zajímavé, ale s největší pravděpodobností bude kupec z vaší lokality. Udělějte si (pěkné :D ) letáky a rozhoďte je po sídlišti....
atilus děkuji za názor. Prodává nám byt náš známý a je to na hromadě servrů pro reality... (upozornění nám chodí do mejlu, že je export nabídky).... uvidíme, v dubnu půjdeme trošku s cenou dolů, ale jsme druhý nejlevnější byt v okolí.... :)
@ztk Můj první dojem z fotek - je to tmavé, malé a narvané hromadou věcí. Ber to čistě jako můj subjektivní první dojem. Fotka dělá strašně moc.
Za sebe bych doporučoval z těch místností vyklidit, co jen jde - určitě spoustu těch různých malých věcí a vyfotit to za bílého dne, aby to bylo víc prosvětlené. Já jsem dokonce fotil místnost na dvě fotky vedle sebe a pak je skládal jako panorama.
Mám na přiložené fotce dětský pokoj - jeho rozměry jsou 3,5x3,5m....
Neříkám, že změna fotek hned přivolá zájemce, ale dělá to fakt hodně. A pak samozřejmě cena, ale to už nemám srovnání, jak se prodávají ty okolo.
A napadá mě ještě jedna věc....koukám, že to prodáváte přes nějakou společnost - co všechno dělá ta společnost pro ten prodej? Jestli to jen dá na "tři" největší realitní servery, tak to není moc...teoreticky by měli mít nějakou další klientelu, případně napojení na banky - lidi se jdou často ptát na úvěr, jestli mají, řeknou bance, že chtějí kupovat byt, a když má společnost kontakty, tak se to dozví a už může nabízet. Pokdu tohle ta společnost dělá, pak má smysl to přes ně prodávat, pokud ne, inzerát si můžete vyvěsit sami...
atilius
http://www.sreality.cz/#!/detail/prod...
Problém je asi v tom, že se tam u nás prodává asi 6 bytů hodně podobných metrážově:))) a vůbec se to nehýbá ani u jednoho bytu...
holky super... Vám tak závidím, nám se nedaří prodat byt, už ho prodáváme 2 měsíce a ani jedna prohlídka. ach jo... doufám, že to prodáme a na Vánoce Vám budu sdělovat své nadšení z kubíska....
@bzulenka Bavili jsme se s fasádníkem, pokud bude škaredě, samozřejmě nic nebude pokud bude fajn, v sobotu bude fasáda hotová, ale vše je o počasí... Děcka v domě bordel ještě, prach, ale je to ten nejkrásnější dům na světě...;) bodovky v kuchyni jsou přímo božské. Mám radost, doufám, že každý z Vás je nebo bude stejně spokojený jako my :)
@petraop Strašně závidím Peťulko. My už máme revizi, ale dokud ČEZ to naše připojení neschválí, tak nám je revize k ničemu:( Prý můžou mít ještě 14 dní a pak 5 dní na elektroměr. K 1.4 se musíme už vystěhovat. Tak jsem už z toho krapet víc nervózní:)
Zítra držím pěstičky:)
@petraop Já se těším i na mytí oken... a to jsem je v nynějším bydlení nemyla pěkně dlouho... ;-) bude mít fasádu, jo?? O víkendu má prý sněžit, tak se docela divím..ale určitě ví, co dělají. Těším se na fotky!
@evapetrikova ježíš to je děs, ia musím říct že nám nakonec čez klapl hladce na 1, asi jsme jedni z mála...Tak nám dnes dům penetrovali, netuším zda fasáda bude, ale zatím se tváří ze ano.. Tak se nechám překvapit.zítra predavacka tak jsem zvědavá!!! Normálně už se těším, až si tam vytřu podlahu, což normálně nesnáším!
@bzulenka@ztk Leničko a ZTK ne ještě nebydlíme:( Trápí nás strašně čez. Máme prioritu od ombudsmana, ale zatím všechny lhůty dodržují a nějaké popohnání, ani náhodou.
Kdo toto zažil, určitě se mu ještě ježí chlupy vzteky teď.
Proto tomu říkám, že kubíska budeme mít jako chalupu a budeme si tam svítit svíčkami.
NO MAZEC.
JInak kolaudaci máme příští týden 17.3.:)
@ztk Ahojky nene , my jsme stavěli Kubíska jako chatu? To jsem ti neříkala? Mě to také nešlo vložit, tak jsem plánky vyfotila mobilem a pak přetáhla do počítače, tak šup:)