Ahoj, určitě také někoho z vás zaujaly typové domy Kubis 631 a 632 od RD Rýmařov. Nás zaujal zejména velice příznivou cenu v poměru k užitné ploše domu. Budu ráda, pokud přispějete do diskuse vy, kteří ho už stavíte i vy, kteří by jste stavět chtěli.
@petraop Elektriku potřebují určitě - hlavně nabíjejí aku šroubováky. Ale stačí třeba natáhnout kabel odjinud a oni se na něj připojí. My takhle táhli elektriku z garáže, kterou máme u parcely a bylo to v pohodě. Vodu první den nutně nepotřebují, a myslím že je možné jim donést třeba v kanystru.
@maceo Ahojky my ne, my stále čekáme na ČEZ, ale už se to snad blíží ke konci. V pondělí přijede firma /kterou vybral ČEZ/ vyměnit pojistkovou skříň, abychom se mohli napojit, a pak udělat revizi a 5 dní počkat na elektroměr a budeme konečně připojeni na trvalo:) Už mě to ubíjí. Ještě nám teče bojler, tak se na to přijede podívat opravář. Mýt podlahu v studené vodě je nic moc:(
Ale domeček už stojí a je boží...
@evapetrikova Tak růžově bych to Evi neviděla :) ale děkuji, obec nám zatím ve všem pomohla, takže určitě si nestěžuju :) Doufám, že to tak půjde dál :)
@petraop Jejda Peti:) ale za to mate uzasnou obec:) To klobouk dolu,nikdo neremca a hned makaji:)o vasi obci brzo uslysime,predpokladam ze bude cuby dup obci roku:) a vypada to,ze tam bydli jen sami fajn lidi.
@evapetrikova ahojky už stojí :) Ale samozřejmě musíme být opět extra, chudáci jak vjeli na cestu kde vedl výkop vody, tak se pod autem udělala díra a zapadli, že? Takže jdeme znova zpevňovat obecní cestu, naštěstí to udělá obec, čekáme na chlapíka co na to vlítne ještě teď
Ahojky Andrejko moc děkuji, jsi zlato, mrknu na to:)
Fotečky vám udělám nějaké o víkendu....teď se inspiruju vašema fotečkama a to zelenými židli , který jsou bomba....a vidím to na víkend ve scontu:)
@evapetrikova Ahoj Evi, jaký potřebujete hasící přístroj byste měli mít uvedeno v povolení ke stavbě od SÚ, také pak v dokumentaci ke stavebnímu řízení od RDR. Pokud nemáte garáž, měl by to být HP typ 34 A, ale raději si to ověř v těch papírech ... a Evi, kdy budou nové fotky? ;-) :-)
@evapetrikova , @bzulenka Super Leni, tady od rána taky prší ale nijak brutálně, na příští týden tady hlásí fajn počasí. V sobotu ještě přeháňky od neděle sluníčko a polojasno, a já budu doufat, že tentokráte jim to počasí vyjde :D Já se Vám přiznám... já jsem závislá už jen na té naší základovce, mám ji u zadku, tak tam jsem téměř denně a plánuju :D
@bzulenka To je dobre,tak to vyslo to mam moc radost.Ja to rikala,ze ti co predvidaj pocasi maji nejlepsi zamestnani:) Jeste pristi tyden Petulce budem drzet pesticky aby ji pocasicko pralo a budem vsechny pod strechou:)Je to uzasna zavislost.Na kuchyn musim zavolat,chceme abychom uz meli elektromer cca za 14dni,tak to asi tak naplanujeme:)a jerabnici jsou borci,ze;)
@evapetrikova@petraop Ahojky, tak včera to stihli na minutku přesně, jakmile dodělali střechu, začalo pršet a pršelo i v noci a ráno.. ale to už je jedno ;-) dneska se bude dávat krytina, zitra přijedou montovat komín. Ráno jsme si domek detailně prošli a jsem spokojená. Evi, máš pravdu, taky na něm začínám být závislá :) Kdy vám budou dělat kuchyň??
@bzulenka Jee super to mam radost.A pres telefon fotecky do pc nedas? Jake mate drev.oblozeni?tmavsi nebo stejne jako my? Uzivej si to:) Tento pocit je doufam na vzdy:)
@evapetrikova@petraop Holky, tak máme super partu, furt srandujem, tak doufám, že nás ten smích neopustí po celou dobu montáže....Počasí jsem si v noci doslova vymodlila. zataženo sice je, ale na déšť to nevypadá, dokonce se občas dere slunce..zatím máme hotové spodní patro a dělá se strop. Fotky vám nemám jak ukázat, ptotože se mi ta karta jakoby ani neukáže v pc, i když ji tam vložím.. nevíte, co s tím může být???? Ale jsem nadšená, jak to vypadá, líbí se mi to..
@bzulenka snad se karta umoudří :-) já jsem taky zvědavá!!!
@evapetrikova Evi pokud máte vše ok a revizi, pak ma čez 5 pracovních dní na zapojení.včera jsme to byli řešit, aby nám příští pondělí namontovali hodiny, tak jsem zvědavá.
@bzulenka Jeee super, to vam preju,ze je to bomba:) jak se domecek krasne stavi.Moc me bavilo sledovat jerab:) co pocasicko,neprsi ne? A jake je drevene oblozeni?
@evapetrikova Evčo, jak na potvoru nám blbne karta z foťáku a v pc vůbec nic nevidím, přitom na kartě to je.. nechápu to. Tak ti to alespoň popíšu.. MÁME TO KRÁSNÉ :-D :-D