Kubis 631, 632 - RD Rýmařov, zaujaly vás?

Zobraz úvodní příspěvek
Ahoj, určitě také někoho z vás zaujaly typové domy Kubis 631 a 632 od RD Rýmařov. Nás zaujal zejména velice příznivou cenu v poměru k užitné ploše domu. Budu ráda, pokud přispějete do diskuse vy, kteří ho už stavíte i vy, kteří by jste stavět chtěli.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
@evapetrikova 632, bílá s dřevěným obložením - v jednoduchosti je krása! ;-)
Odpovědět
@mojsha nemůžeme se taky dočkat a z domu mě nikdo nedostane :-D
Odpovědět
Ahojte :-) chtěla jsem se ještě zeptat - jaké rozměry mají topná tělesa - žebříky, v koupelnách? Je za to celkem příplatek a my se snažíme rozpočet osekat celkem fest, tak by mě zajímalo jak jsou velká :-) díky ;-)
Odpovědět
Ahoj vsem, Po dlouhe dobe jsem zpatky v teto diskusi. Asi pres rok mame hotovy plan na Kubis 632, ale resili jsme jine veci a jeste jsme nezacali stavet. Radi bychom se do toho ted pustili. Chtela bych se zeptat vy co mate kubis uz postaveny jak jste spokojeny? Neni dum moc maly? Ma dum vse co jste potrebovali a nebo jsou veci, ktere by jste nejak zmenili? Na co myslet pri stavbe? Je toho moc a neradi bychom nejak pochybyli nebo na neco zapomneli. Budu rada za vsechny prispevky, rady, i za informace o tom jak jste na tom s topenim (jaky mate zpusob vytapeni), kolik protopite, atd... Take jsem se chtela zeptat jestli nekdo budete radeji stavet Kubis 77? Taky se nam zamlouva, hlavne velikosti obyvaku. Ten obyvak je u Kubisu 632 mensi, i kdyz teda my mame v planu zvetsit dum z kazde strany o jeden modul. Tesim se na Vase odpovedi. Diky moc.:)
Odpovědět
Profilova fotka
@pluter A co barva fasády?
Odpovědět
Profilova fotka
@pluter Tahle část mě bavila, ale zásuvky a vypínače, byl hrozně dlouhý úsek. Jaký typ domečku budete mít? 632?
Odpovědět
Profilova fotka
@evapetrikova ahoj, je to za námi - 6,5 hod vkuse, uff, doufám, že už nikdy nebudu muset řešit podlahy, dveře, kliky, ... :-) Prosím, vy, co už bydlíte nebo stavíte, máte/nemáte a popř. chybí vám/nechybí tepelné čerpadlo s cirkulací? Vždycky jsem si říkala, že do baráku to chci, ale prý to do tohohle typu (velikosti) nemá smysl =-)
Odpovědět
Profilova fotka
@bzulenka díky Leni.. @evapetrikova možná to bude znít divně jo, ale já se furt nemůžu domečku nabažit a někdy to vypadá tak, že ani nechci a nemám chuť chodit po návštěvách nebo jezdit po nákupech a chci být prostě DOMA protože jsem po něm tak toužila a teď ho mám... všichni se dočkáte, je to krásnej pocit se vracet do svého vysněného... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@evapetrikova už 9.2.???? to je za dveřma no huráááá :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@pluter Ahojky jak jste dopadli?
Odpovědět
jo tak.. tak děkuji za info:)
Odpovědět
Profilova fotka
@ztk U pricek pokud se jen posouvaji tak by tam priplatek byt nemusel. Ovsem pokud by to byla nosna stena coz ta mezi pokojem pro hosty a obyvakem je,tak je tam priplatek. Je to z toho duvodu, ze tam budeme mit zelez.preklady.
Odpovědět
jj no asi bude více variant.... ale doufám, že pan Mikula, když mu řeknu co bych chtěla, jestli dokáže něco vymyslet...... pro nás nejlepší:)
Odpovědět
jasně, no my zůstaneme v tomto základním... a to podlahové asi budu chtít dole..... no uvidíme.... díky moc za info..... ještě k tomu mě zkolila chřipajzna.... tak doufám, že se ještě do čtvrtka uzdravím..... a ještě jedna otázka, když budu chtít měnit příčky posunout třeba za to se taky platí? nebo ne?
Odpovědět
Profilova fotka
@ztk ahojky to byla telepatie. Pracku budeme mit dole;) A myslim,ze to co potrebujes by se mohlo vejit pod schody. (My mame pod schody cast koupelny).Standart ne.Dobre je treba si to nechat zadelat a budes tam mit kumbalek;) Nekde to na strankach je.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@ztk Zalezi jestli budete chtit modul navic -90tis. Podlahove topeni je drazssi. Barevna okna cca 12tis.To jsou asi nejvetsi polozky a pak se krotit s ostatnimi:) Jak se rika korunka ke korunce...
Odpovědět
Evi, ted jsem terpve koukla na ten tvůj plánek a už jsem to vše pochopila správně... můžu se zeptat, pračku budeš mít zřejmě nahoře, že? a kolik Vás vyšlo o ten jeden modul navíc.. jsem asi už pitomá, možná už jsi mi to psala, ale já zase nevím... furt se v tom plácám.... ach jo... řeším komoru, docela dole by se mi líbila, tam , kde bych dala mop na vytírání, vysavač, a třeba i zavařeniny a případně další věcí, prostě taková komora.... cca 2-3 metrová.....:)
Odpovědět
Profilova fotka
@mojsha ahoj Misi, huraa uz jsi tu s nama. Moc rada slysim, ze se Vam libi v domecku a hezky se bydli. Mam radost a zaroven si me uklidnila,my panelakovy typy nevime co nas ceka;) a uz brzy...9.2.to u nas vypukne:)
Odpovědět
@mojsha Míšo, jsem za vás moc ráda!
Odpovědět
Profilova fotka
@vorllinka bydlí se krásně, jsme moc spokojení... ;-) je to paráda
Odpovědět
@mojsha Ahoj Míšo, co vy, jak se vám bydlí? Už jste si zvykli? My už bychom každým dnem měli do ruky dostat stavební povolení a pak budeme čekat na termín ;-)
Odpovědět
jj já chápu, že to trošku naroste.. ale doufám,že ne zase až tak moc....... evapetrikova jj viděla jsem variantu kuchyně místo spodního pokoje... aha tak vy to máte opravdu rozhozené:)
Odpovědět
Profilova fotka
@bzulenka ahojda, nevím jestli ti nekdo odpovídal, u nás dělali furt u přes víkend, nosili jsme jim vody i píva, i chlebíčky :-) ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
čau lidi tak co je nového? :-D jakpak se mají mý oblíbení?
Odpovědět
Profilova fotka
@mitchis @ztk No přesně tak, počkejte na konečné specifikaci. Ještě, že manžel je takový uvědomělý...já bych si toho navymýšlela...ajajaj...
Odpovědět
Profilova fotka
@ztk Jde udělat taky to, že místo pracovny se udělá kuchyň, která může být otevřená do obývacího pokoje:) Někdo to tady má:) a vypadá to taky moc pěkně...
Odpovědět
Profilova fotka
@ztk to sem si myslel taky ale není to tak jednoduché. To máš pak hromosvod, komín, zásuvka tam sem, síť na pc a už to lítá :)
Odpovědět
Profilova fotka
@ztk Ahojky máme Kubis + 1 modul navíc. Vyměněné pokoje - koupelnu za zádveří. Tím jak jsme to však vyměnili, musí být vstup do koupelny ze zádveří, což je trošku horší, ale hold jsme s tím smíření:) Druhý věc je posunutí příčky a vršek zůstává stejný. Jen je tam udělaná příprava.
Odpovědět
no my si právě moc nechceme vyskakovat finančnně, už tak nás hodně vyšel pozemek a tak doufám, že spoustu věcí vybereme ve standartu a nebudeme moc doplácet.... ;-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?