Kubis 631, 632 - RD Rýmařov, zaujaly vás?

Zobraz úvodní příspěvek
Ahoj, určitě také někoho z vás zaujaly typové domy Kubis 631 a 632 od RD Rýmařov. Nás zaujal zejména velice příznivou cenu v poměru k užitné ploše domu. Budu ráda, pokud přispějete do diskuse vy, kteří ho už stavíte i vy, kteří by jste stavět chtěli.
Odpovědět
jsem asi už natvrdlá, asi jí máte nahoře, že? myslím tu technickou místnost....
Odpovědět
eva petrikova jj určitě dám vědět, je to hrozné.. furt to doma řešíme a nemůžeme se rozhodnout, jestli zrušit dole ten pokoje, anebo ho zmenšit.... aha a kde tedy máte tu technickou místnost? já myslela, že to máte akorát posunuté a jak jste změnily místnosti? jen ten dole jste zmenšili nebo ještě něco? určitě dám vědět... no právě více variant máme...
Odpovědět
Profilova fotka
@ztk Pan Mikula je úžasnej, vyjde vám vstříc. Určitě mějte třeba více variant. Pan Mikula Vám to nacení a poradí:) Jsem na vás zvědavá, pak musíš dát vědět:) a obdivuju tě, jak nad tím přemýšlíš /te:)
Odpovědět
Profilova fotka
@ztk chtěla jsem propojit dětský pokoj s technickou místností a tím bych zvětšila dětský pokoj, ale prý to nejde, je tam nosná stěna....my to řešili před půl rokem a třeba rdr něco vymyslelo a už to půjde:) jsem na vás zvědavá jaká varianta zvítězí:) My si ten projekt kreslili sami, chtěli jsme mít oddělený vstup od OP. Změna místností + posunutí stěny stálo cca 50 tis.
Odpovědět
hrubky neřeším:) evapetrikova
Odpovědět
evapetrikova jj taky máme malé děti.... ale rozdělení bych chtěla hned, at už to nemusím řešit.... a jak jste chtěli propojit technickou místnost? a kde jí budete mít? dole v koupelně... právě přemýšlíme nad více variantami, tak jsem zvědavá s čím ve čtvrtek přijdeme od pana Mikuly.... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@ztk omlouvám se za hrubky, byla jsem na telefonu.
Odpovědět
Profilova fotka
@ztk Jj... no zalezi jak chcete ten pokoj vyuzit a jestli obyvace vam staci.My ho chteli krapet zvetsit,tak proto ta stenaxse pohla a deti jsou male a mohlx by si hrat v tom midi pidi pokojicku a kdyz ne,zak tam dam aspon hracky.Pokoje nahore budeme v budoucnu take rozdelovat mame tam udelanou pripravu.Technickou mistnost jsem chtela propojit, ale to neslo:(
Odpovědět
evapetrikova jj no my to nahoře budeme rozdělovat a budeme tam mít dva malé pokoje a asi vidím, že jak je ta technická místnost nahoře, tak děti tam budou mít malou šatnu, aby jim to nezatěžovalo pokojíky.... a dole přemyšlíme jestli zrušit ten pokoj a zvětšit obývák anebo ten pokoj nechat... budeme stavět u Mukařova.. ale teprve ted prodáváme byt, tak musíme chvíli vydržet.....
Odpovědět
Profilova fotka
@ztk kdyz si nechate pokoj jak je ve standardu tak je velikej;) ja vubec nevim,treba budu nemile prekvapena,ale zas jsme chteli vetsi obyvak.a kde budete stavet?
Odpovědět
Profilova fotka
@ztk Ahojky vidím to na pracovnu a děti tam budou mít herničku....aby hračky neměli jako teď v obýváku:)
Odpovědět
Profilova fotka
@bzulenka jejda :-) no ještě je čas takže v klidu :-) nám se voda křížila s kanalizaci dešťovou i splaškovou i s elektrikou a ještě vede přes příjezdovou příjezdovou cestu...prostě když už tak už... :-)
Odpovědět
evapetrikova super děkujeme... já vím ležíme v tom už asi měsíc a projížídme všechny možné plánky co jsou na netu... a kombinujeme, můžu se zeptat co budete mít dole v těch 6 metrech v té místnosti pracovnu?
Odpovědět
@petraop Ne, nezvládli, ale to byla naše chyba.. Zapomněli jsem ji nechat vytyčit :))) Na plyn jsem nezapomněla, ale na vodu jo:) tak už máme dnes vytyčeno a ve čtvrtek budeme kopat. U nás taky sníh!!
Odpovědět
Profilova fotka
@bzulenka ahoj :-) zvládli jste tu vodu??? U nás sněhu...
Odpovědět
Profilova fotka
@evapetrikova Evi vypukne to 2.3. U nás teda udeřila zima, sněhu po kolena... Takže elektrika se odkládá na další víkend pokud bude počasí:-) vy už máte všechny sítě??
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@pluter Tý jo, super...už kreslíte do plánku zásuvky, vypínače atd:)
Odpovědět
Profilova fotka
@evapetrikova Nene, už zítra. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@ztk´ještě jsou varianty, že se chodí z boku (ze štítu) a to je také dobré, jen záleží na pozemku..
Odpovědět
Profilova fotka
@ztk Ahojky podívej se do mého blogu na fotečky , půdorysy domečku a jestli by se ti to líbilo, tak mi pošly do emaila:) a když řeknete p. Mikulovi mé jméno, bude určitě vědět a bude to tam mít uložené:)
Odpovědět
Profilova fotka
@pluter a čtvrtek? Máte KS?
Odpovědět
Profilova fotka
@pluter No tak co prosím tě řešíš :) Barvičky jsou super, a podlaho v kuchyni to zvládne i s dětma ....:( Bééé my nebudeme mít podlahovku....závidím...
Odpovědět
Profilova fotka
@andy_123 @evapetrikova Tak my budeme mít dole podlahové topení, takže tím je asi tohle dilema vyřešené... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@mitchis Super, jéé tak to vyzkouším, moc mě to zajímá:)
Odpovědět
Profilova fotka
@petraop Peťulko no vy to budete mít krásný...kráísné koupelny to budou. Už se těším na fotečky. Kdy to vypukne?
Odpovědět
Profilova fotka
@everytimes Kde jsme my krapet přestřelili byla volba WC. Teď doma máme KOLO s norm. prkýnkem a byla nám do domečku doporučená Jika s prkýnkem pomalu zavíracím...myslím, že jsem měla volit spíš lepší wc než samouzavírací prkýnko...ale třeba to bude ok
Odpovědět
Profilova fotka
@everytimes Ve standardu jsou hezké barvičky, naše textile je standart....a třeba Vanity (má jí @mojsha) je myslím taky standart...
Odpovědět
@evapetrikova Taky bych chtěla raději závěsné wc než s nohou. A jsou ve standartu pěkné barvy obkladů? Nebo je to bída?
Odpovědět
Profilova fotka
@pluter Ahojky ano u té podlahy, vybíráme si pouze z Quick stepu...buď plovoučka (standart) a nebo vinyl za příplatek. Projdi se po plovoučce v Dimenzi v Praze, uvidíš...Pokud bys chtěla jinou podlahu, tak se to řeší vlastní dodávkou. S tím, že ti v konečné ceně odečtou cca 500 kč/m , ale ponechají 500Kč/práci:(
Odpovědět
Profilova fotka
@everytimes Tak ti holka kecám....máme navíc 35.501 ...Je to tím, že máme Kubise + 1 modul, tím se zvětší místnosti (my to navíc máme krapet jinak) a při stanovení konečné ceny vezmou metry skutečné a odečtou od standartu. Máme v koupelně dražší obklady, a v zádveří a technické místnosti jsme to s dlažbou přepískli asi o 10 tis:) Jinak určitě je dražší závesné wc - cca tis. Ale určitě kontrolovat...Navíc při výběru máte jinou DPH než Siko. Takže tím můžou být obklady, dlažba o krapet ještě dražší než jsou ve standartu. Kdyby cokoli rozklíčuji to vnitř.poštou:)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?