Kubis 631, 632 - RD Rýmařov, zaujaly vás?

Zobraz úvodní příspěvek
Ahoj, určitě také někoho z vás zaujaly typové domy Kubis 631 a 632 od RD Rýmařov. Nás zaujal zejména velice příznivou cenu v poměru k užitné ploše domu. Budu ráda, pokud přispějete do diskuse vy, kteří ho už stavíte i vy, kteří by jste stavět chtěli.
Odpovědět
@pluter neviem ci je povinne mat len quick step, mne ponukli aj Fatraklik, pripadne si mozem zabezpecit aj sama inu znacku. Moj problem je v tom, ze na elektr.podlahove vykurovanie (folie,rohoze) nie je vhodna ziadna vinylova podlaha z quick stepu, preto sa ani neda vybrat z tejto znacky.
Odpovědět
Profilova fotka
@everytimes Ahojky my meli doplatek 7tis;) a mame krapet jinou koupelnu- malinko vetsi, zavesne wc(ve stand.jsou s nohou) a zvetseny sprch.box.Nejvetsi polozkou jsou ty wc. Pak az vam prijde rozpocet ze Sika kontrolovat kazdou polozku...rozpocet jsme predelavali 3x.
Odpovědět
Profilova fotka
@everytimes ty my hodně... nebrali jsme standart, zvětšovali jsme koupelku. závěsné wc... tak 80 navíc tam zahučelo...
Odpovědět
Profilova fotka
@andy_123 ahoj a díky za odkazy. Já ale myslela, že ve standardu je jen quick step. Vybrat jiného dodavatele znamená náklady navíc. Nebo se pletu?
Odpovědět
@petraop A kolik jste prosím dopláceli, když jste chtěli obložit celou?
Odpovědět
@pluter este mrkni, ale ceny neviem. http://www.gerflor-pvc.cz/produkty/vi...
Odpovědět
Profilova fotka
@rejzatori Quickstep livyn po podepspodepsání dostanete spoustu katalogů. A pak při KS je spousta času na výběr.
Odpovědět
Profilova fotka
@everytimes ahoj určitě dá, podlah je na výběr spousta. Obklady taky, ale my jsme třeba chtěli spodní koupelnu obložit celou, ve standartu je jen za zařizovacími předměty
Odpovědět
Ahojte :-) už delší dobu chodíme nakukovat a plánujeme. Zatím jsme ve stádiu naceňení a vyřizování :-D chtěli by jsme se zeptat, od jaké firmy se do Kubisu 631 dodávají podlahy? Kde se dá na netu kouknout na vzorníky? díky ;-)
Odpovědět
@everytimes Určitě se vybrat dá.
Odpovědět
Ahoj všichni, chtěla bych se zeptat, zda se dá vybrat pěkná podlaha i obklady ze základního standartu u Rýmařova, když nechceme nic připlácet? Máte někdo?
Odpovědět
eva petrikova a kde budete stavět? a můžete mi poslat třeba do mejlu plánek... my to taky chceme upravit...... a ve čtvrtek máme sraz s panem Mikulou:)
Odpovědět
@evapetrikova @petraop @katunkaj @mitchis Díky za odpovědi, taky si myslím, že to potěší a nepohrdnou ;-)
Odpovědět
@pluter myslim, ze tato znacka je cenou prijatelna a blizi sa k cene standardu MD (u nas je to 25eur/m2) http://www.fatrafloor.cz/cz/podlahove... Fatraklik sa da kupit uz za cca 26,9eur, Ake budete mat vykurovanie?
Odpovědět
Profilova fotka
@evapetrikova jasnačka http://www.recepty.cz/recept/mrkvovy-... jen místo pšeničné mouky používáme žitnou. Je to naprostovo výborné!
Odpovědět
Profilova fotka
@mitchis No jasně:) Pošleš mi recept, že:)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@andydrzka Děkuji Andý...jj něco na uvítanou připravím...navíc my stavíme v zimě, tak je to takové studené. A první týden v únoru má přituhnout a padat sníh, tak snad k nám dojedou....
Odpovědět
Profilova fotka
ups. tak otázka jestli by třeba o naše bezlepkové a bezpěsinové pohoštění někdo stál :) Dnes máme třeba výbornou mrkvovou buchtu s lučinou :)
Odpovědět
Profilova fotka
@katunkaj Jéé Kátí moc děkuji za info, tak to jsem vůbec nevěděla. No tak to jsem ráda, že nebudou mít tak dlouhý den. Super, ale kafíko a nějakou buchtu asi udělám:)
Odpovědět
Profilova fotka
@evapetrikova Ahoj Evy, k nám taky jeli chlapy kus cesty, ale byli tady ubytovaní v hotelu a dorazili večer den předem, takže v den D byli čerství, ale snídaní nikdy nic nezkazíš :-) ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@evapetrikova Evi, kluci už tam budou den dopředu, takže unavený budou jen pokud tam máte nějaký pěkný klubík :-D ... jsou fakt v poho, všechno maj sebou, kafčo, pití, sváču a na obědy jezdí do okolí...ale nějakou domácí buchtou asi nepohrdnou....moje chlebíčky jedli asi 3 dny se divim, že se v tom teple po nich nepo..... :-N
Odpovědět
Profilova fotka
@bzulenka My jsme jezdili na nějakou kontrolu každý den, ale byla to spíš naše zvědavost...protože tomu tak nějak nerozumíme...nic jsme montážníkům nedávali, ale v průběhu stavby jsem slavila 30, tak jsem připravila o tác chlebíčků, chuťovek a mísy víc, přidali jsme asi 2 petky pivča a dovezli na stavbu....kluci poděkovali, byli rádi a překvapení, takže úplně zvyklí na nějaké občerstvení nejsou.... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@bzulenka Leni, já se určítě chystám donést buchty, čaj kafe... Mě to nic neudělá a jím se bude třeba příjemněji pracovat, a mám to 30 metrů na stavbu od domu, takže žádný problém :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@ztk Ahoj my budeme stavět cca za 14 dní Kubise 631:) Ale máme krapet jinak udělané dispozice....(výměna pokojů). Pan Mikula je úžasnej:) Správný člověk na správném místě.
Odpovědět
Profilova fotka
@bzulenka @maceo @andydrzka ahojky zlata moje, dobrá diskuze, my stavíme za cca 14 dní....A jelikož chlapi pojedou dlouhou cestu cca 250 Km a přijedou v 6 hodin ráno tak se chystám jim připravit na ráno kafíčko, nějaké nealko a na snídani nějaký obložený talíř?....ale určitě něco jo, pojedou fakt přes noc, tak aby nám u toho stavění neudělali z Kubisu Pisu:)
Odpovědět
Profilova fotka
@andy_123 Jojo, na to jsem koukala. Vybrali jsme si ve vinylu jeden dekor z řady livyn essential click v4, ale když jsem to pak vygooglila, byla jsem překvapená z ceny - stejná jako u marmolea! Tak nevím :-(
Odpovědět
Ale já to nemyslel nějak osobně. Možná by jsi se divila kolik lidi takhle přemýšlí. Ale přeju ať se vše vydaří.
Odpovědět
Tady máte pánové klobásky a postavte mi to vyšší :-D :-D :-D :-D se musím smát. Jak to vůbec někoho může napadnout.....
Odpovědět
Mě vždy dokáže překvapit a zarazit, jak se někdo dokáže tady kvůli obyčejného dotazu dostat až ke komoušům. Ptala jsem se těch, co už mají postaveno, jak to dělali oni. A měla jsem na mysli tak jak píše andy prolomení ledů, lepší pracovní nálada, nevím, jak to nazvat. Vím, že to není moje povinnost a že to nemám ve smlouvě!! Maceo tvoje první rada byla jak z vesmíru (tak jo, dík za radu, já budu myslet na něco jiného :)))))) a to druhé jsi nedal už vůbec.
Odpovědět
Profilova fotka
@bzulenka Ahoj Leni, neboj, to uteče, ale musíš se nějak zaměstnat :-D Ale naprosto rozumím tvým pocitům, byla jsem taky napnutá jak luk a nemohla se dočkat :-D Jinak co se týče nějakého občerstvení, tak nic vozit nemusíte, ale my jim občas přivezli bud´ nějaké nealko nebo třeba koláče, koblihy ... nebrali jsme to tak, že by se měli víc snažit, ale spíš jako takové přátelské gesto na "prolomení ledů" ;-) , aby se jim příjemněji pracovalo ;-) Ale i bez toho byli fajn a ochotní ... a makali i přes víkendy...
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?