Kubis 631, 632 - RD Rýmařov, zaujaly vás?

Zobraz úvodní příspěvek
Ahoj, určitě také někoho z vás zaujaly typové domy Kubis 631 a 632 od RD Rýmařov. Nás zaujal zejména velice příznivou cenu v poměru k užitné ploše domu. Budu ráda, pokud přispějete do diskuse vy, kteří ho už stavíte i vy, kteří by jste stavět chtěli.
Odpovědět
@luciana55 Hodně v tom bude dělat stavební úřad, ale my to měli asi takto: - 5/2014 - rozhodnutí změnit bydlení -6/2014 - koupě pozemku + první návštěva RD -7/2014 - podepsání smlouvy s RD, projektant na základovou desku - 9/2014 - konečná specifikace - 11/2014 - ukončené stavební řízení -12/2014 - hotová deska -2/2015 - stavba domu (doufejme :) ) Na stavebním úřadě jsme byli poprvé na začátku září. Jinak jsem si zaplatil u projektanta, že mi na ty úřady bude chodit a zařídí to. Myslím, že to byly dobře investované peníze. Nemusel jsem pak řešit situace typu:"Na úřadě tomu nerozumí, máte dobře" versus "Projektant se mýlí je potřeba tohle opravit" a běhat mezi nimi jako slepička.
Odpovědět
Profilova fotka
Když se vas zeptam vsechn jak cca dlouho vam to trvalo od zacatku ?mame pozemek a ted prodavame byt jakmile se proda jdeme do rd podepsat smlouvu jak dlouho od této doby ??
Odpovědět
Profilova fotka
@luciana55 Ahojky neboj, to uteče. My před chvilkou byli také na začátku:)
Odpovědět
Profilova fotka
HOLKY ZAVIIIIST MY NANEJDRIVE DALSI LETO OPALOVACKA
Odpovědět
Profilova fotka
@katunkaj Jooo přesně tak:) Včera manža byl taky na pozemku a posekal zbytek křoví dovezli to s kámošem na sběrný dvůr, tak se těším jak to tam vypadá:) Nicméně nám nechali vedle základovky hromadu hlíny, kterou nepřesunuli někam jinam, tak si bude manža ještě muset máknout a převést to. Co je blbý máme pozemek plný kamení a štěrku - je zpevněný, tak to bude asi na bagříka...je to bude ještě práce, ale aspoň mě nebude bolet hlava na čerstvým vzduchu:)....a ta opalovačka v létě, jupíííí....
Odpovědět
Profilova fotka
@evapetrikova Jo jo, já už uháním manžu, že když teda není ten sníh, že by se dalo něco venku....aby na jaře byla travička a teráska a už vidim tu pohodičku!!!!! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@katunkaj JJ i ta první barvička bude dobrá, jen budeme zářit daleko široku a přijde mi to blbý ve staré zástavbě, kde všichni jsou decentní...uviodíme, zítra napíšu ještě do RDR jestli nám ji změní a pokud ne, tak se nic nestane....Máš pravdu barvička není zas tak důležitá, myslím, že se do domečku zamilujeme hned jak vyroste:) Už si to představuju ve snech, jak děti budou řádit doma i na zahradě....jupííí
Odpovědět
Profilova fotka
@luciana55 za barvu příplatek není, otázka je, jestli vám černou povolí...my jsme chtěli tmavě šedou a nešlo to, kvůli nějakému koeficientu odrazivosti světla...
Odpovědět
Profilova fotka
@evapetrikova Evi, každá barva bude trochu jiná...my jsme taky podle vzorníku vybrali takovou do červena a je růžová a šedivá měla být taky trochu jiná...ale nakonec...je náš a je krásnej... :-D Určitě se vám výběr povede a budete spokojení!!!!
Odpovědět
Profilova fotka
MATE NEKDO KUBIS V KOMBINACI BILY A MISTO DREVA CERNA BARVA JE TAM ZA TU CERNOU NEJAKY PRIPLATEK ?
Odpovědět
Profilova fotka
@evapetrikova libí se mi, teď jsem koukala do papírů my máme 0086, je to prostě žlutá :) světle :) Tato to ukazuješ tady se mi líbí, ale je prostě fakt, že na živo to bude vždy trochu jiné..
Odpovědět
Profilova fotka
@mitchis U vás budou barvičky určitě konzultovány nějakým dobrým okem a půjdou k sobě. Co budete mít za barvu oken a dveří? Zlatý dub nebo to bude tm. hnědá?
Odpovědět
Profilova fotka
@mitchis @petraop tak na pc barvička vypadá trošku jinak:( má takový pistáciový podklad. Manžovi dneska říkali, že barvička na papírovém vzorníku může vypadat krapet jinak než ve skutečnosti.
Odpovědět
Profilova fotka
@mitchis @petraop Ahojky tak manža dneska byl v Baumitu ohledně barvy, kterou nám doporučila paní z Baumitu. Co na ní říkáte je pod č. 1134 tu co jsme vybrali má 1124, ale zřejmě v pondělí budu volat do RDR:)
Odpovědět
@martinnitram21 Kuchyň v ceně není, ale můžete se domluvit s f. Lamont, která je pro RDR dělá. Zpracuje projekt a do několika dní po předání domu Vám ji i namontuje. Někteří to tak dělali. My sice máme Novu 101 a kuchyň máme od truhláře na míru, ale vím, že to tak funguje i u jiných domů od RDR.
Odpovědět
@martinnitram21 Kuchyň k domu na klíč jsem neviděla nikdy nikde :) Tu si musíte pořídit sami jako spoustu jiných věcí...
Odpovědět
Článek se načítá
Ahoj rád bych se zeptal jestli v ceně je i kuchyň nebo jestli si musíme pořídit kuchyň sami.?
Odpovědět
Profilova fotka
http://www.quick-step.cz/laminat/impr... mate někdo tuto bilou podlahu od quick stepu ???prosim foto jak vypada udelana mate nekdo
Odpovědět
Profilova fotka
@evapetrikova to snad raději ani doma říkat nebudu nebo tam skončíme taky :) Já se s tím nechtěl moc... tak sem řekl že to chci jako na visializaci http://www.rdrymarov.cz/editor/image/... a vyřízeno :)
Odpovědět
Profilova fotka
@petraop To ja taky....zitra jedeme mrknout na barvu ve skutecnosti;) ..Jj o nas se bude mluvit v Rymarove dlouho;)
Odpovědět
Profilova fotka
@evapetrikova no jsem na vás čím dál víc zvědavá!!!!
Odpovědět
Profilova fotka
@petraop omlouvam se za chyby pisu z mobilu...
Odpovědět
Profilova fotka
Peti ja jsem taky zvedava jak to ve finisi bude.Fasada kterou jsme zvolili je podobna zvyraznovaci zelenemu a do toho zlaty dub dvere a rolety ni budeme zarit.Dneska jsem radsi jeste volala do Baumitu ohledne konzultace barev.Lani ktera to ma na starosti barevne ladeni mi rekla,ze to celkem jde do hromady uf,ale budem neprehlednutelni;) a v ulici kde jsou temer bile a bezove baraky,no...;) poradila mi jedte jednu barvicku tlumenejsi a ze bude peknejsi k tomu zl.dubu.Tak na ni asi zitra do baumitu pojedeme mrknout. A mozna budu v po volat panu Radilovi o zmenu a ten me uz pisle asi nekam;)
Odpovědět
Profilova fotka
@evapetrikova takže jděte do toho?? :-) těším se na fotky!!
Odpovědět
Profilova fotka
@atilius Jéé moc děkuji, jj u nás už nervozita také stoupá. Teď jsme se rozhodli, že chceme rolety, tak to byla hurá akce, půl dne telefon na uchu....Pan Radil, byl moc hodný, ochotný a vše mi vysvětlil,paráda...teď ještě čekám na verdikt, jestli to stihnou udělat. Vše si píšu a zeptám se na to. Moc děkuji.
Odpovědět
@andydrzka jako moje slova, s tim ze letos si dite hralo na blate, pisek jsme jeste nemeli :-D
Odpovědět
@evapetrikova No, však už nervozita pomalu zase stoupá :) Ještě musím sehnat prodlužovací kabel na 400V, který chtěli....což jsem teda úplně nepochopil, že si sami nevozí, ale co už....stejně ho budu potřebovat. Teď jen aby nepadaly hromady sněhu :) Jo, a poptej se, jestli nebudeš potřebovat kulový ventil na připojení vody. To mi včera v RD řekli mezi řečí, když jsem se ptal, kdy je potřeba připojit (pustit) do domu vodu a elektriku.
Odpovědět
Profilova fotka
@petraop myslel jsem to stejně :)
Odpovědět
Profilova fotka
@evapetrikova Evi já tím myslela, že bych si je dala do polohy dolů a byla by tma, že je nevytočím jako např. Žaluzie, kdy bych viděla ven, ale zvenku dovnitř by vidět nebylo. Je mi jasné, že si je můžu zastavit v jakékoliv poloze. :-) ale mě hlavně odradila ta suma za celý dům.. ale pokud je chceš no.. myslím že ten poplatek se v té ceně asi ztratí... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@mitchis @petraop Zlata moje, dostala jsem mejlík od našeho úžasného človíčka s OC Praha. Roletky prý jdou dát do jakékoli polohy (třeba 10 cm nad okno) Nemysleli jste venkovní žaluzie? A zase, když bychom šli pak vlastní cestou, tak nebudou v pouzdře a zastíní nám to cca 10 cm okno a zasáhne nám to na záruku oken, navíc neví jak tam pak dotáhnou elektriku. A teď babo raď, jestli pustit 20 tis navíc (poplatek, že jsme se rozhodli měsíc před začátkem stavby)....a jajaj já nevím.
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?