Ahoj, určitě také někoho z vás zaujaly typové domy Kubis 631 a 632 od RD Rýmařov. Nás zaujal zejména velice příznivou cenu v poměru k užitné ploše domu. Budu ráda, pokud přispějete do diskuse vy, kteří ho už stavíte i vy, kteří by jste stavět chtěli.
@bzulenka My jsme měli bagr. Když byla deska, přijeli a vše připravili, vodu, kanalizaci... Manžel domluvil na vodárnách, že 3. den dojeli a připojili vodovodní soustavu přímo do domu, abychom nemuseli mít revizní šachtu na vodoměr, kterou po nás stavební úřad nepožadoval...takže jsme ušetřili a vodoměr máme přímo v domě :-)
@bzulenka Leni, u nás to byla s vakem rychlovka - položili to snad ještě ten samý týden, co jsem zažádala. Nejlepší budeš mít si k vám zavolat/zajít a oni ti řeknou. A na výkop jsme měli bagr, jak už jsem psala v diskuzi zpět ...
Holky, kdy mám začít řešit přípojku vody, když bychom teoreticky na konci února mohli mít montáž. Jak dlouho ovaku trvá než nás připojí, kopali jste si drážku sami nebo jste na to měli bagr? Děkuji
@evapetrikova Ahoj Evi tak jak to u Vás vpadá? Tad bíííílo :/ dnes budu volat, zda máme zítra někoho očekávat, ale myslím, že bude přesun na pondělí, tam to vypadá už dle předpovědi na slunečno ;)
@evapetrikova juchůůů ;) dej pak echo co a jak ;) já doufám, že nám tady ve středu povolí ledovka a taky kopneme ;) protože dnes to tady bylo peklo, ledovka všude :(
Ahojky holky zítra budeme mít den D, ráno nám přijedou geodeti vytyčit základovku, pak přijedou kluci dělat ZD - nejspíš vybagrovat a odpolko, jdem podepisovat smlouvu o dílo a za týden budeme vědět termín výstavby, jupíííí
Ahoj, tak čtu, že se zase o kousek všichni posunejeme :-) tak hlavně at to jde bezproblemu. My jsme se taky posunuli odhad pozemku dopadl dobře. Tak už půjdeme podepsat do RDR smlouvu :-) takže další penizky pryč :-P
@evapetrikova Evi, to je řada ztracenýho bednění, jak píše Pet´ka, aby byl dům výš - zřejmě to tak máte navržené od vašeho projektanta... tak jste se taky konečně dočkali :-) to je radost, vid´ - nejhezčí vánoční dárek ;-)
@evapetrikova ano středa, snad máš s počasím pravdu :-) no řada navíc je za 18 tis. Asi kdyby jste chtěli dům zvednout o 30cm že by neseděl hned na zemi, ale nevím,jen tipuji.
@petraop Petí kdy začínáte s deskou? My asi v úterý, vy ve středu? A počasíčko nám bude přát, říkali to ve zprávách, že do Vánoc žádné mrazíky nebudou....tak doufejme že mají pravdu.
@mitchis koukám že nikdo nereaguje :-(
Tady jsou asi více 631, ale laicky si myslím, že to bude velmi podobné ty koupelny,tak počítej těch cca 60 tisíc
Nevíte kolik je u kubise 632 cena za koupelny ve standardu? dostal sem konečnou nabídku od sika nevím jak z toho poznat kolik jsem na rámec toho co je vceně domu :)