Kubis 631, 632 - RD Rýmařov, zaujaly vás?

Zobraz úvodní příspěvek
Ahoj, určitě také někoho z vás zaujaly typové domy Kubis 631 a 632 od RD Rýmařov. Nás zaujal zejména velice příznivou cenu v poměru k užitné ploše domu. Budu ráda, pokud přispějete do diskuse vy, kteří ho už stavíte i vy, kteří by jste stavět chtěli.
Odpovědět
Profilova fotka
@petraop dekuju ;) a kde mate umisten bojler ? My mame udelany projekt,ze mame ve spodni koupelne a mame tam udelanou prickou malou mistnost na bojler a pracku a prave jedno koupelnove studio nam to predelalo. Tak bych rad videl jeste nejake...
Odpovědět
Profilova fotka
@bzulenka no právě, pokud nevím kolik jde na triko rýmařova a kolik na naše... máme rozjednanou hypo a snad abych šla navýšit ty jo... ještě nám přibudou vícepráce na ZD máme mírný svah.Uf od původního rozpočtu jsme na hony vzdálení...
Odpovědět
@petraop tvl a to jsem si myslela, že jsme se asi hodně rozšoupli, když mi přišla kalkulace ze Sika na 97 tis :))) tež jsem čuměla, jak to u takových miniaturních koupelniček může skočit... A na to, co budeme doplácet jsem taky hodně zvědavá, přijde mi to dost nedořešené, máš podepsat kalkulaci a nemáš šajnu, kolik platí RDR a kolik jde z vlastního a nikdo ti to neřekne...
Odpovědět
Profilova fotka
@pitrisek009 ahoj, mrkni klidně ke mě do alba, teď jsem tam hodila koupelny, ale teda naceněné koupelny i s dlažbou v předsíní 142 000...nevím kolik je ve standartu, ale asi jsme mega přešvihli..
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky,chtel bych se Vas zeptat,jak mate vyresenou spodni koupelnu. Dostal jsem dnes navrh a nic moc. Vim,ze se tam asi moc vymyslet neda,ale rad bych videl i jine navrhy...diky moc ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@evapetrikova Evi zrovna jsem to koumala a já už si dopředu nechala nacenit závěsné záchody, obklady v celé koupelně a 2 sprcháče nestandartní a koukám teda když to laicky poodčítám z celkové sumy tak mi vychází doplatek kolem 50...jaká bude realita se dozvím holt až po KS
Odpovědět
Profilova fotka
@petraop Ahoj Petí, já to dělala tak, že jsem si vzala rozsah dodávky a jela položku po položce. Když budete mít sprcháč místo vany, tak vám vanu odečtou a rozdíl naúčtují... a tak každou další položku,
Odpovědět
Profilova fotka
@evapetrikova Evi máme závěsné wc v obou větší umyvadla se skříňkama a 2 sprcháče - oba bohužel nejsou standart, kalkulace i s předsíní 142 litrů... no jdu se pomodlit a napsat do Hněvotína zda fakt nemaj nějaký rozpočet na standart, taky nám říkali že rozdíl oproti standartu nám vpočítají až po KS - pro mě dost pozdě...potřebuju aspoň představu dopředu :(
Odpovědět
Profilova fotka
@mojsha díky propočítám
Odpovědět
Profilova fotka
@bzulenka ty jo...to mi ani neříkej... máme kalkulaci 140 uuuuuuf
Odpovědět
Profilova fotka
@petraop Petí my teď dostali rozpočet ze Sika (jak jsem se rozčilovala, bylo tam dost chyb) V rozpočtu jsou vyčíslené koupelny, předsíň a technická místnost vykalkulovaný od sika na 70tis....a to jsme škudlili a máme tam 2x závěsný wc....tak doufám že to nějak bude sedět....
Odpovědět
Profilova fotka
@petraop Ahojky, máte předběžnou specifikaci?...určitě se připlácí za závěsné wc cca 7tis.
Odpovědět
Profilova fotka
@petraop standart by měl být do cca 360kčm2 ale nepočítají se do toho ozdobný listely,lišty, tmely atd....
Odpovědět
Profilova fotka
@mojsha Já právě také, vidím ho za dva roky v baráčku, teď nejsou fufíky:)....No pokud nám to stavební úřad dovolí, tak máme co pak řešit, jelikož i s @katunkaj budeme mít stejná kamna...chichík:)
Odpovědět
@petraop Ahoj, taky jsem to řešila a člověk ze Sika mi řekl, že mám počítat cca 40 tis na obě koupelny v Kubisu. OC v Ostravě údajně neví, prý mi to řeknou až na KS přesně...
Odpovědět
Profilova fotka
@mojsha @evapetrikova @katunkaj nebo kdokoliv!! holky moc prosím, nevíte kolik cca stojí koupelny ve standartu v Kubisu 631? Mám kalkulaci na ty naše, ale netuším o kolik jsme přešvihli... nemáte někdo představu kolik teda počítat na standart? Moc děkuji
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@evapetrikova já tajně doufám že zkolaudujeme bez...
Odpovědět
Profilova fotka
@katunkaj heh však elitka ne ? :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@mojsha Ahojky Míší musíte mít venkovní komín hned? Nebo až dodatečně jako třeba @katunkaj.
Odpovědět
Profilova fotka
@bzulenka A my se v po dozvíme na stavebním jestli nám paní udělá výjimku, že bychom venkovní komín měli až třeba za 2 roky.
Odpovědět
Profilova fotka
@bzulenka Ahojky, všechno jde si myslím:) Bude nějaký dodatek k projektu a nevím proč by to nemělo jít.
Odpovědět
Holky, myslíte si, že bude problém, když u KS budu chtít změnit venkovní komín za klasický vnitřní?? V projektu máme venkovní , ale uvažujeme, že z finančního důvodu, bychom dali klasický, ale úplně na jinou stěnu a musely by se posunout i dveře na terasu.. Půjde to ještě?
Odpovědět
Profilova fotka
@katunkaj To teda, musíme to nějak domluvit:)
Odpovědět
Profilova fotka
Jak tak koukáme a přemýšlíme, ať obdivujeme domečky všech druhů...bez urážky....Kubis je prostě ten nej :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@mojsha No to by teda byla sestavička....:-D
Odpovědět
Profilova fotka
@evapetrikova to je dobrý nápad ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@mojsha a ostatní Kubisáci:) až postavíme mohli bychom domluvit někde kafíko...
Odpovědět
Profilova fotka
@mojsha No´vždyť se tebou inspirujeme - tedy vámi:) Máme modul navíc a stejně řešená okna....takže nejspíš v budoucnu budou mít naše děti stejně řešeny pokojíčky, jako vaše:) aspoň můžete přijet na návštěvu, budou se u nás cítit jako doma:)
Odpovědět
Profilova fotka
@evapetrikova děti jsou nadšený... díky modulu navíc mají místa až až ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@viky007 Pravda, zakázané ovoce nejlépe chutná...jak říkala @mojsha, bude to v klídku, je to vysoko. manžel se obával proto, že náš syn si ve 3letech otevře balkonový dveře, tak proto... už se na náš domeček těším....
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?