Kubis 631, 632 - RD Rýmařov, zaujaly vás?

Zobraz úvodní příspěvek
Ahoj, určitě také někoho z vás zaujaly typové domy Kubis 631 a 632 od RD Rýmařov. Nás zaujal zejména velice příznivou cenu v poměru k užitné ploše domu. Budu ráda, pokud přispějete do diskuse vy, kteří ho už stavíte i vy, kteří by jste stavět chtěli.
Odpovědět
Profilova fotka
@makyv Úplně souhlasím, birokracie, jsme stát razítek....z přípojek jsem už šedivá....už aby byly za námi a ještě ohlášku, ale to snad nějak dáme:) S kým jednáte? My jednáme s OC Praha s panem Mikulou a jen chválím a chválím, vždy nám vyšel vstříc, zvedá telefony, odpovídá na mé dotazy a dokáže poradit,Daleko horší jsme měli KS - p. Radil:( Nechali jste si dělat anténní tyč? a kam jste si dali druhou tv?
Odpovědět
@evapetrikova To tedy, přišlo mi to nekonečné a od povolení už to jede :), nejhorší na tom všem je ta birokracie...jinak za mě zatím s Rýmařovem naprostá spokojenost...
Odpovědět
Profilova fotka
@mojsha Ahojky Míší, teď jsem koukala, luxusní, moc krásná, jedinečná, moc hezky jste ji naplánovali:) Gratuluju....Prosím co je to za digestoř?
Odpovědět
Profilova fotka
@makyv Ahojky jééé gratuluju, toto uteklo, že? My máme v pondělí před sebou přivedení vody a kanalizace na pozemek...hurá., taky se moc těším
Odpovědět
Profilova fotka
@evapetrikova Evi jak se vaří to teprve poznám... musíme se teprve přestěhovat
Odpovědět
Profilova fotka
@makyv tak ať se daří ;-)
Odpovědět
Tak zítra první výkop a pozítří hotové základy, nemůžu tomu uvěřit, je to tady:-)
Odpovědět
@mojsha @bzulenka tak na to se ještě optám. Příští týden máme KS. No a komunikace nám nějak vázne :-(
Odpovědět
Profilova fotka
@mojsha Ahojky Míší, už máte namontováno?:) a jak se vaří?:) ˇa strašně se těším na fotečky
Odpovědět
Profilova fotka
@michaela859 Díky, už jsem tam napsala, tak uvidíme...
Odpovědět
Profilova fotka
@katunkaj Ahojky Kátí, poděkuj prosím moc za mě manželovi, za míry kouřovodu, teď je zrovna ty stejné píšu do RDR:)
Odpovědět
Profilova fotka
@evapetrikova ji zítra
Odpovědět
Profilova fotka
@mojsha Ahojky Míší, moc děkuju. Zítra přifrčí kuchyň?
Odpovědět
Profilova fotka
@evapetrikova platí se formou zálohy 250tis.... Pak to odečtou ;-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Holkyy ještě dotázek, jak se počítá základová deska - je to jako u dopravy, že ji musíte prvně zaplatit a oni Vám penízky pak vrátí, nebo je už v ceně?
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@katunkaj @mojsha...Ahoj holčičky, moc děkuju za pomoc s kamny, jsou moc pěkný, máte´dobrý vkus:)
Odpovědět
@vorllinka my dali pracku do kuchyne, ale mame baracek trosku jinak dispozicne upraven
Odpovědět
Profilova fotka
@bzulenka za pračku v tech.místnosti nahoře jsme nedali navíc ani halíř a pohlaha je úplně normální ;-)
Odpovědět
@bzulenka ahoj, už nevim jak to přesně bylo, ale říkali něco o podlaze, že by musela být asi nějak upravená a taky prý kvůli vlhkosti...bylo to za příplatek asi něco kolem 7 tis., tak jsme si řekli, že ji dáme do horní koupelny. Ale to se radši ještě zeptejte, máme to přes firmu, která dělá obchodního zástupce Rýmařovu a už párkrát se nám stalo, že byla chyba v komunikaci. Špatně se pochopili apod. My už jsme to nechtěli řešit, tak jsme technickou místnost zavrhli. Ale jak říkám, radši se na to zeptejte :-) Vím, že pár lidí ji tam má a nevím, jestli si za to museli připlácet.
Odpovědět
@mji ahoj, můžu se zeptat, jak se bude muset tech. místnost nahoře přizpůsobit?? Pračku tam plánujeme, o nějakém nákladnějším přizpůsobování nám nikdo nic neříkal. díky
Odpovědět
Profilova fotka
@vorllinka tady je odkaz ROLTECHNIK http://www.roltechnik.cz/cdo2cdb popis od pána : sprchový kout Roltechnik CDO2/750 (sprchové dvoukřídlé dveře) a CDB/900 (pevnou boční skleněnou stěnu). Profil (rám) koutu by byl v úpravě stříbro/satin-elox, aby nám to ladilo s lištama na vnějších hranách. Sklo bude CHINCHILA Vanička by byla od firmy IDEAL STANDARD v rozměru 750/900 Ultra Flat. myslím 3.9. jsme podepsali smlouvu a projekt se zpracovává, maj na to až 8 týdnů, tedy nejpozděj kolem 4.11. by měl být hotový, pak podáme žádost o st. povolení. KS máme 20.11. máme za sebou SIKO i Lamont na kuchyň zatím čekáme na vizualizaci. Předpokládám, že pokud vše bude klapat a počasí bude přát, bydlet budeme snad nejpozděj kolem dubna 2015;)
Odpovědět
@petraop to bys byla hodná, kdybys mi poslala odkaz. My fasádu taky nevíme, nejdřív jsme chtěli dřevěný obklad, ten jsme si rozmysleli a jinak vůbec nevíme. Už se vám zpracovává projekt? Můžu se zeptat odkdy? Abych věděla, jak jste napřed? My ještě nemáme ani domluvenou KS..
Odpovědět
Profilova fotka
@vorllinka já právě taky na pračky koukala, ale říkám si, chci nad ni sušičku a ta se prostě menší nedělá.. je to sprcháč od Roltechniku a má otvíravé dvoukřídlé dveře ;) pokud chceš pohledám v mailu odkaz. Fasádu ty jo řešíme, zatím nemáme ani vzorník (KS máme až 20.11) ale původně jsem chtěla šedou s bílými okny, teď chceme skořicovou a béžovou a hnědá okna... prostě nevím, co vy??
Odpovědět
@petraop No já to zatím dneska jen řešila po mailu s paní, co nám dělá studii a jediné co jsme ,,vymyslely,, bylo, že případně budeme mít menší pračku. Ale tohle Tvoje řešení je lepší ;-) Fasádu už máte vybranou?
Odpovědět
Profilova fotka
@vorllinka rádo se stalo, já měla ráno nervy, že celé jak jsem si to vymyslela to padne a nakonec to pan ze Sika vymyslel ;) Tak jsem fakt ráda ;)
Odpovědět
@petraop Ty jo vidíš, tak to mě nenapadlo tenhle rozměr! Díky za informaci ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@vorllinka ahoj tak přesně to jsem dnes řešila, zadala jsem, že chci ve spodní koupelně sprcháč 80tku a vedle toho pračku a sušičku, a dnes mě pán ze sika vyvedl z omylu, že se nevleze, nakonec se to však vyřešilo změnou sprcháče, máme 75X90 a pak už se pračka vleze, čekáme teď na další vizualizaci ;)
Odpovědět
@vorllinka My ji budeme mít v horní koupelně. Máme ji zvětšenou, protože dětský pokoj nebudeme rozdělovat. Původně jsem ji chtěla do technické místnosti, ale ta by se prý tomu musela přizpůsobit a to by něco stálo.
Odpovědět
Vy co máte nebo plánujete 631 - kde budete mít pračku? Já to pořád řeším :-N Hořejší techn. místnost jsme nakonec zavrhli, další možnost je komora pod schody, kterou jsem ale měla v plánu používat jako špajz a nebo dolní koupelna, ale to nevím jestli se mi vleze vlevo od sprchového koutu..
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?