Kubis 631, 632 - RD Rýmařov, zaujaly vás?

Zobraz úvodní příspěvek
Ahoj, určitě také někoho z vás zaujaly typové domy Kubis 631 a 632 od RD Rýmařov. Nás zaujal zejména velice příznivou cenu v poměru k užitné ploše domu. Budu ráda, pokud přispějete do diskuse vy, kteří ho už stavíte i vy, kteří by jste stavět chtěli.
Odpovědět
Super, moc dekuju za info, taky jsem se klonila spis k Boleslavi, zijeme ted sice v Praze, ale stavet chceme v Jablonci a myslim, ze Boleslav bude mit i lepsi kontakty na mistni projektanty atd. Jinak vas domek je opravdu moc hezky!
Odpovědět
Profilova fotka
@laduch jednali jsme s ML.Boleslaví a za mě super, pan Pýcha ve všem poradí ;-) žádné problémy se nevyskytli :-) téměř stále je na netu takže kdykoliv nás něco napadlo hnedka odpovídal na mail...
Odpovědět
Chtela jsem se zeptat, stavěli jste nekdo s OC Praha? Rozhoduje me se mezi Prahou a Ml. Boleslavi. Meli jste s OC nějaké problémy (nepřesne info atd.)?
Odpovědět
@mojsha Kastanie je do červena, když se kouknete na naše dřevěné obložení, tak první vrstva je ořech a druhá kastanie, je to věda.... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@bzulenka ale kuš :-D
Odpovědět
@mojsha Jo, asi máš pravdu, ty jsi prostě borka :)
Odpovědět
Profilova fotka
@bzulenka tipla bych že je to ten FK 47 Kastanie ;-) vypadá nejblíž k tý fotce ale je docela na výběr z toho vzorníku že?
Odpovědět
@mojsha http://www.rodinne-domky.com/venkovni... děkuji
Odpovědět
@mojsha A který si myslíš, že to je odstín??
Odpovědět
Profilova fotka
@bzulenka myslím si že tuhle barvu mají ;-)
Odpovědět
Holky, co si myslíte, že je za dřevěný obklad a barva oken zde. http://www.rdrymarov.cz/novinky-a-akc... Moc se mi toto světlé dřevo líbí, ale obávám se, že je to jen vizualizace a v reálu to asi ani nejde.
Odpovědět
@mojsha To je perfektní!!!!!!!
Odpovědět
Profilova fotka
@evapetrikova ahoj Evi, jj cinkají :-D v pondělí začnou montovat kuchyň a pak se snad pomalu ale jistě přestěhujeme ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@songs já přidal 5cm polystyrenu navíc a ještě nopovou fólií. Máme barák na jílu a tam se hůře vsakuje voda, tak aby šla voda od baráků.
Odpovědět
@kaufik my ted zateplujeme a myslím, že to je dle jejich návodu
Odpovědět
Profilova fotka
@mojsha Tak co domeček? Už cinkají klíče v kapse? To není ani možný, tolik papírování a je lítání po úřadech a už konečně stojí, jupííí...Je to veliké uff, že?
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@mojsha Míší a holky moc děkuji, jj asi buď imitace dřeva (hnědou barvu) nebo půjdeme do dřeva a když na to bude stačit žebřík, tak to nebude tak strašný..
Odpovědět
Profilova fotka
Naopak jste zateplovali sokl, dle projektu od RD, nebo jinak?
Odpovědět
Profilova fotka
@asen jj, to vypadá dobře, ta omítka se vzhledem dřeva :-) A myslela jsem, že ty cetrisové desky by se na Kubise nehodily, protože má sedlovou střechu, moc se mi to líbí na domech s plochou střechou, ale našla jsem jeden domeček a ten je moc pěkný ;-) ... takže Evi (@evapetrikova) to je dobrá inspirace, jde "jen" o to, jestli by do toho Rýmařováci šli :-N
Odpovědět
Profilova fotka
@evapetrikova a co nahradit dřevo barvou? nějakou hnědou aby imitovala to dřevo?
Odpovědět
@evapetrikova bude, není to zas tak vysoko, jinak není prý potřeba nějak upravovat 1x10 let natírat :-)
Odpovědět
@andydrzka Mně se právě zdá Kubis na to vhodný, je to moderní dům a kdyby se sladila barva oken s cetrisem, bylo by to hezké.A pak mě napadlo ještě toto: http://www.weber-terranova.cz/zateplo... nebo http://www.earch.cz/cs/stavitelstvi/k.... Dělají to samozřejmě i jiní výrobci. Je to imitace dřeva omítkou, vypadá to dobře a je to navždy bez údržby jako fasáda :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@songs Ahojky, říkali Vám něco o úpravě dřevěného obložení? Myslíš, že bude stačit žebřík? Děkuju
Odpovědět
Profilova fotka
@andydrzka Přírodní dřevo mají v Praze na dimenzi, bude to moc pěkné až to zešedne.Mají to tam 2 roky a zatím je to tak půl na půl, půl přírodní dřevo a pomalinku šedne. K šedému baráčku super.
Odpovědět
Profilova fotka
@andydrzka @bzulenka Ahojky holky, tak takhle nějak bude vypadat ten náš, akorát snad bude zelenější a budeme mít bílá okna a dala bych k tomu ne tak tmavý dřevo. A kdybychom neměli dřevěné obložení tak mě žádná jiná barva asi nenapadá.
Odpovědět
Profilova fotka
@asen nevím, jestli to RDR vůbec dělají, na žádném jejich domě jsem to neviděla. Ale taky se mi to líbí, jen si myslím, že zrovna na kubis 631+632 se to moc nehodí...
Odpovědět
Profilova fotka
@bzulenka no my máme přírodní, takže se o něho nemusí nijak pečovat, ale musíš počítat s tím, že zešedne...
Odpovědět
A nenabídli vám místo dřeva na obložení cetrisové desky?
Odpovědět
@andydrzka @kaufik Andy má pravdu, my máme komory pod schody, takže je to pěkně schované
Odpovědět
@mojsha mám je pod dřezem :-) i s cibulí
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?